Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/MesecniHoroskopMarec2006
Mesečni horoskop Marec 2006

torek, 28. februar 2006 @ 21:01 CET

Uporabnik: Moira Stars

Oven (Mar 21 - Apr 20)

Počutite se zelo samostojno in hitite, da stvari vzamete še bolj v svoje roke. Ste na dobri poti, da nekatere svoje sanje spremenite v realnost. Zadovoljni boste tako vi, kot tudi vaša okolica. Na poslovnem področju boste dobili priznanje. Ovni športniki bodo doživeli velik uspeh. Finančno dobro stojite. Tudi težave, ki so vas pestile v preteklosti bodo premagane.

Bodite nežni in razumevajoči do partnerja. Ta mesec vam težko sledi.
Zdravje vam odlično služi. Višek energije, ki se kopiči v vas pa porabite s športnimi aktivnostmi.
Dobri dnevi: 5, 6, 14, 15, 23.
Slabi dnevi: 12, 13, 19, 25, 26.

Bik (Apr 21 - Maj 21)

Ta mesec se vam obetajo velike spremembe v vaši karieri in morate biti pripravljeni na to. Vendar pri tem pazite, da ne boste zapostavili druga pomembna področja v vašem življenju. Če se vam pokažejo ugodne finančne prilike, jih zagrabite in ne odlašajte, da se vam kaj ne izmuzne.

Na ljubezenskem področju se vam lahko stvari ta mesec dokaj zakomplicirajo. Tisti biki, ki imajo trajne zveze, bodo komplikacije z lahkoto odpravili. Slabe zveze pa bodo popokale in zaradi tega vam ne bo žal.
Zdravje je v vzponu.
Dobri dnevi: 7, 8, 17, 25, 26.
Slabi dnevi: 1, 14, 15, 21, 27, 28.Dvojčka (Maj 22 - Jun 21)

Ta mesec bo dokaj dinamičen na poslovnem področju in v karieri. Če se boste dovolj samodisciplinirali in boste pomirili nemirnega duha v sebi, potem uspeh ne bo izostal. Ne bodite preveč zaletavi in spontani. Če boste dobili dobro poslovno ponudbo, dobro premislite, kajti že naslednji dan lahko dobite boljšo.

Na ljubezenskem področju se bo malo ohladilo. Vzrok bo predvsem v vas, ker boste želili več časa preživeti v ukvarjanju s praktičnimi stvarmi. Vendar boste uspeli partnerju pojasniti vse to, da ne bo izgledalo, kot da ste se do njega ohladili.
Spočijte si, če čutite, da ste utrujeni. Več se rekreirajte. Predvsem plavanje bi vam prišlo prav.
Dobri dnevi: 1, 10, 11, 19, 27, 28.
Slabi dnevi: 2, 3, 17, 23, 29, 30, 31.Rak (Jun 22 - Jul 22)

Na poslovnem področju boste dobili priznanje, ker tokrat vaš trud ne bo ostal neopažen. Obetajo se vam lepe perspektive v vaši karieri. Zato s tem ne bodite presenečeni, pač pa se na to čimbolj skoncentrirajte.

Družina vam bo oprostila, ker se boste ta mesec več ukvarjali z drugimi stvarmi, kajti dobro vedo, da ste družini pripadni. Njihova podpora vam bo dobro dela. Ljubezensko področje pa bo manj romantično, kot v prejšnjih mesecih. Vendar je to le prehodnega značaja.
Zdravje je dobro. Več rekreacije.
Dobri dnevi: 2, 3, 12, 13, 21, 29, 30, 31.
Slabi dnevi: 5, 6, 19, 25, 26.Lev (Jul 23 - Aug 23)

Zelo pripraven mesec za ustvarjanje napredka v karieri. Velika večina planetov skrbi, da imate dovolj energije in kreativnosti. Še posebej dobro vam planeti kažejo na finančnem področju. Večino časa boste podredili karieri in partnerskim odnosom.

Za večino levov bo ta mesec pomemben pri ljubezenskih odnosih. Prišlo bo do sprememb. Pri tem so mišljene ugodne spremembe. Samski lahko spoznajo osebo, ki bo trajno stopila v njihovo življenje. Pari, ki so v resnem razmerju, bodo razmišljali na poroko. Poročeno bodo v dobrih odnosih s partnerji.
Zdravje je več kot dobro. Dobro se počutite in vam vse, kar se dogaja okoli vas prija.
Dobri dnevi: 5, 6, 14, 15, 23.
Slabi dnevi: 1, 7, 8, 21, 27, 28.Devica (Aug 24 - Sep 22)

Zavedajte se, da niste vsemogočni. Preutrujenost z delom in obvezami vas lahko privede do poslabšanja zdravja. Bolj morate uskladiti svoje obveze do kariere, ljubezenskega in družinskega življenja. Finančno si boste ta mesec dobro opomogli. Hitro reagiranje vas lahko privede do uspeha. Če boste preveč premlevali možnosti, kar je pri vas pogosto, bodo priložnosti šle mimo vas.

Ljubezensko življenje bo prilično nestabilno. Pazite se avanture na delovnem mestu. Sicer zna biti zanimivo, vendar so možne neugodne posledice, ki jih boste kasneje obžalovali. Sicer ste znani po svoji opreznosti, tako, da vam to ne bo težko.
Zdravje je še dobro, vendar če boste nadaljevali tako, bo prišlo do stresa. Izprezite malo in se relaksirajte.
Dobri dnevi: 7, 8, 17, 25, 26.
Slabi dnevi: 2, 3, 10, 11, 23, 29, 30, 31.Tehtnica (Sep 23 - Oct 22)

Čeprav se še vedno zabavate, je čas da se posvetite tudi resnim zadevam. Ker ste malo zapostavili delo, je zdaj čas, da zamujeno nadoknadite. Če boste zasukali rokave, bo vse hitro v najlepšem redu. Na poslovnem področju boste imeli podporo okolice. Pred vami je obdobje, za začetek novih dolgoročnih projektov. Vendar samo za tiste, ki boste zaključili stare.

Na ljubezenskem področju bo zelo intenzivno. Samski lahko na neki zabavi spoznajo bodočega partnerja. Lahko se zgodi, da bodo znova zagoreli kakšni stari plameni.
Dovolj počivajte in se držite svojih zdravstvenih kur.
Dobri dnevi: 1, 10, 11, 19, 27, 28.
Slabi dnevi: 5, 6, 12, 13, 25, 26.Škorpijon (Oct 23 - Nov 21)

Nadaljujejo se trendi iz prejšnjega meseca. Če jih še niste adaptirali, vam svetujem, da storite čimprej. Čeprav niste oseba, ki se z lahkoto adaptira, ste vseeno močna oseba. Ne boste imeli problema poiskati notranjo moč, da seboste prilagodili nekaterim dogajanjem v svojem življenju. Še vedno bodite pozorni pri financah. Kakšne velike odločitve pustite za kasnejša obdobja.

Ljebezen je za vas kot hrana. Vsakodnevno jo morate jemati, da se počutite dobro. Samski bodo imeli konec meseca veliko priliko za ljubeznsko romanco. Vezani bodo uživali stran od oči okolice.
Zdravje se vam izboljšuje.
Dobri dnevi: 3, 4, 13, 14, 24 i 25.
Slabi dnevi: 1, 11, 12, 17, 18, 29, 30.Strelec (Nov 22 - Dec 21)

Razpeti boste med lastnimi željami in načrti ter željami vaše družine in zahtevami vašega partnerja. Bodite sebični in mislite najprej na sebe in potem na druge. Preveč se razdajate. Za delo in finance ne skrbite preveč. Na tem področju bo vse v redu. Več časa posvetite učenju in osebni rasti. Ta mesec je pomembno, da delate tisto, kar vas veseli.

Glavna prioriteta je ta mesec zdravje. Pazite še posebej na križ, kolena in zobe. Konec meseca pazite na to, da ne boste preveč čustveni. Zelo pomembno je, da varčujete s svojo energijo in je ne razsipajte za vsako ceno.
Dobri dnevi: 5, 6, 14, 15, 23.
Slabi dnevi: 2, 3, 10, 11, 17, 29, 30, 31.Kozorog (Dec 22 - Jan 20)

Ste polni energije in zelo dinamični. Ste pripravljeni in sposobni za to, da realizirate svoje načrte. Predvsem morate biti potrpežljivi in ne smete dopustiti nekaterim negativnostim iz vaše okolice, da preveč posežejo v vaše življenje. Izogibajte se prepiru, prerekanju in trmi. Bolj se posvetite družini, kjer ni vse tako, kot bi moralo biti.

Na ljubezenskem področju ne bo nič spektakularnega. Nadaljevalo se bo stanje iz prejšnjega meseca. Kljub temu lahko pričakujete, da bodo vaši seksualni apetiti začeli naraščati.
Kar se tiče zdravja, pa posvetite več pozornosti na na stopala in členke na nogah. Priporočena je masaža.
Dobri dnevi: 7, 8, 17, 25, 26.
Slabi dnevi: 5, 6, 12, 13, 19.Vodnar (Jan 21 - Feb 19)
Pred vami je razburljiv mesec. Vaš planet Uran je v znaku Rib, kar vam daje velike mogočnosti, ko je v igri denar. Tudi na drugih poslovnih področjih vam bo šlo kot namazano. Nadaljujte z organizacijo svojega življenja po lastnih željah. Ne delajte kompromisov.

Ta čas je za vas čas ljubezni na prvi pogled. Lahko se vam zgodi, da se zaljubite. Če pa ste že zaljubljeni, je pred vami čas velikih čustev in erotike.
Z obzirom, da bo ta mesec uspešen na materialnem in na ljubezenskem področju, bo tudi vaše zdravje v redu, saj ste odvisni od čustvenega življenja in osebnega občutka varnosti.
Dobri dnevi: 1, 10, 11, 19, 27, 28.
Slabi dnevi: 7, 8, 14, 15, 21.Ribi (Feb 20 - Mar 20)

Za vas ta mesec nista v ospredju posel in kariera. Veliko pomembneje se vam zdi, da se počutite dobro zaradi tega, kar delate in ne da bi naredili kakšne velike rezultate. Kljub temu pa prehajate v obdobje, ki bo uspešno za vašo kariero. Finančnih problemov ne boste imeli. Še več. V drugi polovici meseca je verjetnost finančnega dobitka.

Na družinskem področju vlečete dobre poteze, kar bo v naslednjem obdobju botrovalo harmoniji v družini in dobrim odnosom. Čeprav mislite, da niste v formi, pa kljub temu dobro izgledate in privlačite osebe nasprotnega spola. Dovolj bo erotike in novih seksualnih izkušenj.
Zdravje je boljše kot v preteklih mesecih. Ste vitalni in polni energije.
Dobri dnevi: 2, 3, 12, 13, 21, 29, 30, 31.
Slabi dnevi: 10, 11, 17, 23.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/MesecniHoroskopMarec2006Domov
Powered By GeekLog