Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Meditacija-Financni-Sistem-Pravica
Svetovna meditacija za pravičnejši finančni sistem

sobota, 14. marec 2009 @ 13:41 CET

Uporabnik: Pozitivke

SVETOVNA MEDITACIJA ZA PRAVIČNEJŠI FINANČNI SISTEM

Finančna kriza, ki smo ji priča, je posledica nepravičnega finančenga sistema in nepravične delitve dobrin. Število stečajev in odpuščanj se vsak dan povečuje, ukrepi vlad po svetu ne dajejo pravih rezultatov, tedensko doživljamo nove pretrese na finančnih trgih in nova poročila o recesiji, ob tem pa strokovnjaki napovedujejo, da dna krize sploh še nismo dosegli.

Zaradi velikih socialnih stisk pa skoraj ni več časa za ukvarjanje s podnebnimi spremembami, katerih posledice imajo lahko še hujši vpliv kot recesija in finančna kriza skupaj. S svetovno meditacijo za pravičnejši finančni sistem bomo vnesli Luč v finančni sistem na Zemlji in doprinesli k boljšemu svetu za vse.

Meditacija bo potekala 25. marca 2009 po celem svetu ob 21.00 uri po lokalnem času. Energija Luči se bo kot val širila po vseh svetovnih časovnih pasovih, od Avstralije na vzhodu do Havajev na zahodu in prežela sistem ter ga začela transformirati od znotraj. Razsvetlimo Matrico!

Dogodku se bo 25. marca 2009 lahko pridružil vsak in to na povsem svoj način, pa naj bo to doma, na sprehodu, s svojimi bližnjimi, v skupinski meditaciji... Važno je, da svoj čas in pozornost 25.marca ob 21. uri skupaj posvetimo tej prošnji in tako dosežemo, da bo finančna kriza in z njo recesija prešla s čim manjšimi posledicami za ljudi. Če bo meditirala kritična masa 144.000 ljudi, bo na svetovnem nivoju dosežen občuten skok pri izboljšanju planetarne situacije. Ne bodimo del problema, postanimo del rešitve! Razsvetlimo Matrico!

V Ljubljani bo tega dne skupinska meditacija potekala od 20.30 do 21.30h v prostorih Centra Satya osebna rast na naslovu Ježa 90, Ljubljana-Črnuče. Več o lokaciji prostora si lahko preberete tule: http://www.satyaosebnarast.si/kje_smo.html . Meditacijo bo vodil Ištar Antares, spremljala pa jo bo glasbena skupina Šambala. Vstop na meditacijo je prost, vendar pridite na meditacijo pravočasno, ker bomo začeli točno ob 20.30. Vabljeni!

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Meditacija-Financni-Sistem-PravicaDomov
Powered By GeekLog