Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Magnetna-Terapija-Magus-Bolecina-Kriz
Magnetna terapija lahko pomaga tudi vam pri bolečini

sreda, 19. september 2018 @ 00:03 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Magnetna terapija lahko
pomaga tudi vam pri bolečini

Mnogo ljudi trpi za bolečino. Da pri tem pomaga magnetna terapija, sta potrdila tudi priznana slovenska zdravnika dr. Zmago Turk in dr. Jože Barovič iz Maribora. Preizkusila sta tudi magnetno blazino Magus, ki je namenjena domači uporabi in z učinki sta navdušena.

Dr. Zmago Turk:« To magnetno terapijo uporabljamo v vsakdanjem terapevtskem programu in vedno znova iščemo nove pristope. Slaba stran je, da je treba terapijo izvajati dlje (od 4 – 6 tednov), kar pa v javnih zdravstvenih ustanovah pogosto ni mogoče. Zato podpiramo posojanje teh aparatur na dom, saj lahko po dogovoru s strokovnjakom, bolniki sami izberejo program za lajšanje različnih bolečin.«

Pregled znanstvene literature jasno kaže, da ima magnetna terapija splošen protibolečinski (analgetičen) učinek, se pravi, da lajša ali celo ukine bolečino.

Možnost najema za 4, 6 ali 8 tednov. www.magus.si  info@magus.si  040 807 327.

Zakaj najeti blazino Magus?

Da se prepričate o delovanju magnetne terapije Magus, vam nudijo najem za daljše časovno obdobje. V tem času lahko vi in vsi družinski člani, večkrat dnevno uporabite blazino in na koncu ugotovite, kako vam pomaga. Veliko uporabnikov, kar 72%, je po najemu Magus blazine potrdilo učinek na bolečine.

Iz prebiranja strokovne literature razberemo, da lahko z magnetno terapijo pomagamo pri lajšanju težav artroz in artritisa ter podobnih težav, ki se tičejo sklepov in hrbtenice.

Blazino Magus se odločijo izposoditi ljudje s stalnimi bolečinami v hrbtenici, ljudje z bolečinami v sklepih, s hudimi glavoboli oz. migrenami, športniki za bolečine v mišicah.Uporaba magnetne blazine Magus je enostavna, saj je primerna za domačo uporabo. V kompletu dobite dve blazini: velika blazina vam deluje na celo telo, mala blazina je namenjena, da jo položite na točno določen predel. Mala blazina se tudi prijetno segreje, tako ima še grelni efekt.

Aparatura ima 14. različnih programov; od tega jih je kar 5 namenjenih lajšanju različnih bolečin. Vi izberete pravšnji program za vas, vse ostalo se nastavi avtomatično. Terapija traja 15 ali 30 minut, potem se izključi sama.Ne odlašajte, olajšajte si bolečine tudi vi


Odločite se, in si olajšajte bolečine na naraven način. Magnetna terapija je dokazano brez neželenih stranskih učinkov, varna in učinkovita metoda, ki vam bo povrnila energijo in moč.

Pokličite 040 807 327 in strokovno vam bodo svetovali, saj so blazino Magus zasnovali prav strokovnjaki za magnetno terapijo.

www.magus.si
Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Magnetna-Terapija-Magus-Bolecina-KrizDomov
Powered By GeekLog