Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Luni_Koledar_Astrologija
Lunin koledar za februar 2007

petek, 2. februar 2007 @ 18:49 CET

Uporabnik: tomazZ

ZAKAJ NE BI POČELI PRAVIH STVARI OB PRAVEM ČASU ?
Usmerjajte svoje življenje po Luninih vplivih, proučujte svoje počutje
Proučujte kako posamezne Lune vplivajo na vaše življenje

VPLIVI LUNE IN PLANETOV ZA FEBRUAR 2007

Četrtek 1.2. Luna v Levu raste
Petek 2.2. Luna v Levu raste 6: 45 POLNA LUNA , Merkur vstopi v znamenje Ribi

SMERNICE: Sonce, ki je vladar Leva simbolizira ustvarjalnost, vitalnost in srečo. Zavejmo se, da je življenje lepo in uživajmo ga v tem trenutku. Kar je bilo je pomembno le toliko, da danes smo kar smo. Danes pa vodi v prihodnost. Izražanje posameznikove ustvarjalnosti skozi razne kreativne dejavnosti.
KAJ NAM KORISTI V TEH DNEH ?
Ljubezen nam zagotovo najbolj koristi, ker teče skozi srce, ki v teh dneh utripa močneje. Zelo nam godi, če lahko pokažemo svoje kvalitete, svoje dosežke in rezultate na vseh življenjskih področjih.
Postavimo si nove cilje in ideje za naslednje obdobje ter dokončajmo začete projekte.
ČEMU SE IZOGIBATI
Ne kritizirajte, ne bodite samovšečni, ne jejte preveč živalskih beljakovin, ne izpostavljajte se sončenju ali solariju in ne nakupujte v teh dneh. Ne bodite ljubosumni in nezaupljivi. Ne prepirajte se!!


Sobota 3.2. Luna v Devici upada
Nedelja 4.2. Luna v Devici upada
Ponedeljek 5.2. Luna v Devici upada

SMERNICE: Devica nas navdaja z občutkom odgovornosti, načrtovanj, planiranj in tudi s preračunljivostjo, ki se skriva za pretirano skromnostjo. Kar naenkrat se zavemo na tisoče nalog in obvez kamor koli pogledamo. Zato nas lahko popade pretirana zaskrbljenost .
KAJ NAM KORISTI V TEH DNEH ?
Koristijo nam zdravilne kopeli,ki nas razbremenijo in umirijo ter prijetno ogrejejo.. Pojdimo v naravo na izlet. Nakupujmo, ker bomo zelo racionalni in preudarni.Kupili bomo stvari, ki jih res potrebujemo. Mogoče je čas, da se navadite nakupovati z listkom. Odločimo se za začetek varčevanja. Urejajmo in sortirajmo omare, dokumente.
ČEMU SE IZOGIBATI
Ne bodimo prepametni za druge, izogibajmo se kritiziranju in pretirani razdražljivosti. Pazimo na prehrano in omejimo maščobe kolikor se le da.

Torek 6.2. Luna v Tehtnici upada
Sreda 7.2. Luna v Tehtnici upada

SMERNICE: V zraku lebdi ideja o pravi harmoniji , o medsebojni usklajenosti in medsebojnemu ravnotežju .Primanjkuje nam odločnosti, zato v teh dneh ne sprejemajmo pomembnejših odločitev. Harmonizirajmo se v ožjih krogih kot so partnerstva in prijateljstva.
KAJ NAM KORISTI V TEH DNEH ?
Koristi nam, da se izognemo vsem rutinskim opravilom. Predvsem pa je pomembno družabno življenje, ki nas razvedri in povezuje z drugimi isto mislečimi ljudmi, ki uživajo in razmišljajo podobno kot mi. Bodite všeč sami sebi.
ČEMU SE IZOGIBATI
Ne požirajmo grenkobe, ne strinjanja in ne prilagajajmo se samo zaradi navideznega miru. Čiščenje navlake pod predpražnikom je lahko kasneje vir velikih sprememb.

Četrtek 8.2. Luna v Škorpijonu upada KULTURNI PRAZNIK
Petek 9.2. Luna v Škorpijonu upada
Sobota 10.2. Luna v Škorpijonu upada 10:52 ZADNJI KRAJEC

SMERNICE: Posebni obetavnih vplivov v tem obdobju ni pričakovati. Vplivi lahko sprožijo negativne energije od jeze in ljubosumja dalje. Močna čustvenost bo prevladovala nad razumom. Naše razpoloženje zna biti bolj pesimistično.
Tudi vpliv zadnjega krajca vnaša malce več nemira. Obvladujte čustva.
KAJ NAM KORISTI V TEH DNEH ?
Močna energija čustev dobro vpliva na izvedbo marketinških aktivnosti . na osebnem nivoju pa nam energijo dvigajo intenzivne očiščevalne nege telesa, pomirjevalne, sproščujoče kopeli, meditacija, poslušanje glasbe ali igranje na instrument. Spolnost je lahko posebej strastna in prefinjena.
ČEMU SE IZOGIBATI
Izogibajmo se pretiravanju v čustvih, predvsem ljubosumju, pikrosti in zajedljivosti v odnosih.
Ne bodimo oblastniški in pazimo z ogljikovimi hidrati.

Nedelja 11.2. Luna v Strelcu upada SVETOVNI DAN BOLNIKOV
Ponedeljek 12.2. Luna v Strelcu upada

SMERNICE: V dneh Strelca nas vleče v naravo.Poveča se naša radovednost in vsakodnevne stvari postanejo skrajno dolgočasne. Občutimo več nemira, ki nas žene v nove dogodivščine in pazite , lahko so pustolovščine.V zraku veje avanturistični duh. Vsi na sneg in v naravo. Storite nekaj za bolne in brezmočne.
KAJ NAM KORISTI V TEH DNEH ?
Zelo ugodno na telo vpliva gibanje v naravi, zmerno rekreativno gibanje kot sta hoja in tek ter krepitvene vaje za moč fizičnega telesa. Z gibanjem bomo obvladovali notranji nemir.Posebno telesno ugodje pa nam bo pričarala afrodizijska kopel in nežna masaža telesa.
Poslovno se določimo za obisk dodatnih seminarjev , izobražujmo se in navezujmo stike s tujino.
S partnerjem načrtujmo skupna potovanja in prihodnost .
ČEMU SE IZOGIBATI
Vsakršnemu pretiravanju, ostajanju med štirimi stenami, stresnim situacijam, pisanju pisem tako osebno kot poslovno, dolgotrajnemu sončenju, operacijam na predelih stegen, žil in hrbtenice;

Torek 13.2. Luna v Kozorogu upada
Sreda 14.2. Luna v Kozorogu upada Merkur se obrne v retrogradnjo.. VALENTIN- DAN ZALJUBLJENIH
Četrtek 15.2. Luna v Kozorogu upada

SMERNICE: Energija zemeljskega in realnega Kozoroga nam pomaga, da se lahko odlično osredotočimo na opravljanje pomembnih in zahtevnih nalog. V teh dneh razum odločno prevladuje nad čustvi, kar nam omogoča jasno odločanje in opredeljevanje. Nič posebno romantičen vpliv na dan zaljubljencev.
KAJ NAM KORISTI V TEH DNEH ?
Dnevi so odlični za nastop nove službe, za razčiščevanje nepotrebnih bremen v ljubezenskih zadevah in s tem za krepitev pripadnosti v krogu družine, pomembna so vsa dejanja in pogovori , ki nam krepijo varnost in stabilnost. V prostem času so primerne raztezalne telovadne vaje , krepitvene kopeli in nega kože na različne načine. V lepotilni negi je v ospredju nega kože, predvsem učinkovita je čistilna nega kože, ker je Luna v fazi upadanja. Pri kuhanju solimo manj kot običajno, zaradi večje absorbcije soli v telesu.
ČEMU SE IZOGIBATI
Ne počnimo ničesar zaradi občutka dolžnosti.Predvsem se izogibajmo pretirani sentimentalnosti, izpostavljanju sončnim žarkom in solariju, kirurškim posegom na kosteh , zobeh in žolčniku.

Se nadaljuje

Avtorica Sergeja P:Traven
www.sergeja.net

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Luni_Koledar_AstrologijaDomov
Powered By GeekLog