Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Ljubljana-Eko-Praznik-September-Sobota
16. EKOPRAZNIK v soboto, 9. septembra 2017

torek, 8. avgust 2017 @ 05:05 CEST

Uporabnik: Sonce

16. EKOPRAZNIK v soboto, 9. septembra 2017

Vabimo vas, da se nam pridružite na velikem Ekoprazniku v Ljubljani na Pogačarjevem trgu v soboto, 9. 9. 2017 od 8. do 15. ure. Pobrskali boste lahko po stojnicah prek 70 razstavljavcev: ekoloških kmetij, združenj ter podjetij z ekološkimi živili, kozmetiko in drugimi eko izdelki in storitvami. Spoznali boste njihove novosti, poklepetali z njimi ter odšli s polnimi vrečami eko dobrot in zanimivih informacij.

Na letošnjem Ekoprazniku bomo na ploščadi nad Pogačarjevim trgom predstavljali tudi dosežke triletnega EU projekta EATHINK2015 z geslom »Jej lokalno, misli globalno!«.

Predstavile se bodo šole, ki v okviru projekta in našega programa »Šolski ekovrt« povezujejo znanje o izzivih globalnega razvoja s šolskimi ekovrtovi. Na ogled bo razstava »Hrana v oblaku«, ki vas bo izzvala z »lokalno-globalno« zgodbo o hrani – dobrini, ki jo smatramo za samoumevno. Pridite s svojimi otroci in mladimi ter skupaj z njimi razmislite o premalo znanih dejstvih, kaj vse je povezano s hrano.

Organizator: INŠTITUT ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ
Trubarjeva 50, Ljubljana                   
tel. (01) 439 74 60; (051) 368 890
info@itr.si, www.solskiekovrt.si
FB ITR
FB ŠEV

Izvedbo prireditve sofinancira Mestna občina Ljubljana. Predstavitev projekta EATHINK2015 sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve RS.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Ljubljana-Eko-Praznik-September-SobotaDomov
Powered By GeekLog