Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Ljubiti-Sebe-Samozavest-Zaljubljenost
Kako ljubiti sebe?

četrtek, 31. december 2020 @ 05:02 CET

Uporabnik: sandryca

"LJUBIM SE", čudovit stavek, mar ne?
Se ljubite, se občudujete, imate dovolj samozavesti, da si lahko rečete "čudovit/a sem"?
Marsikdo je na vsa ta vprašanja odgovoril z besedo "NE"!

Sliši se tako lahko, a vse eno težko za marsikoga od nas. Ne dolgo tega sem se tudi sama spraševala, kako je možno, da so si ljudje tako všeč, kako se lahko sploh zaljubijo vase, kaj je tako lepega na njih. In prav ti ljudje, živijo srečno in zadovoljno življenje. V čem je trik vsega tega, sem res zmožna zaljubiti vase?! Moj odgovor je pritrdilni, "JA"!

Ne bodite tako strogi do sebe, vi ste edinstveni, noben ni takšen kot vi, VI sami ste unikat. Zato bodite ponosni sami nase, občudujte vsako malo celico v vašem telesu, poskrbite da bo ta mala celica v vas zažarela navzven, ne samo navznoter. Naj bo ona vaš sij okoli vas.

Stopite pred ogledalo, poglejte osebo, ki stoji pred ogledalom. Občutite njene lase, kako so lepi, potipajte jih, noben nima istih kot vi, bodite ponosni na njih. Občudujte jih, kako padajo na vaš prelepi obraz, obraz ki je čudovite oblike. Na njem žari vaš nasmeh, vaše oči, vaš nos, ličnice, vse je popolno. Vaš ramena, roke in prsti so nekaj posebnega.

Ženske bodite ponosne na obline, na telesu ni napak, samo poplnosti, za katere je treba poskrbeti, da bodo še bolj popolne. Vaši boki so polni, prav tako noge, stopala. Vsaka malenkost na vas, pa naj bo še tako majhna, izžareva ljubezen in lepoto.

Ko se boste vzljubili, vas bodo vzljubili tudi vsi ostali. Ste to, kar ste in ostanite to kar ste. Smejte se, uživajte, negujte svoje telo, dajte nekaj nase, naj opazijo kako žarite, kako popolna je vaša samozavest.
Se sedaj zavedate vaše poplnosti?! Če je vaš odgovor "JA", je vaša naloga opravljena. :) Sedaj samo še opazujte kako se bodo stvari okoli vas začele spreminjati, kako bodo ljudje na vas gledali drugače, in osebe nasprotnega spola vas bodo kar na enkrat začele občudovati.
Kako se lepo sliši ane?! :) SEVEDA, DA JE VSE RESNIČNO :)

Z ljubeznijo, Aleksandra

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Ljubiti-Sebe-Samozavest-ZaljubljenostDomov
Powered By GeekLog