Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Lidl-Slovenija-Kisovec-Vrtec-Igrala-Cici
Vrtec v Kisovcu prejel glavno nagrado v okviru natečaja Zdrav način življenja

četrtek, 17. marec 2016 @ 22:32 CET

Uporabnik: Sonce

V torek, 15. 3. 2016,  je v Kisovcu v občini Zagorje ob Savi potekala predaja igrala enoti Ciciban, Vrtca Zagorje ob Savi.

Zavod Zaupanje, organizator prireditev Čarobni dan, je skupaj s podjetjem Lidl Slovenija za otroke vrtcev in 1. triade osnovnih šol pripravil ustvarjalni natečaj Zdrav način življenja, v katerem so otroci ustvarjali po zgodbah Zdravkove dogodivščine. Skupno je na natečaju sodelovalo kar 183 ustanov, ustvarjenih pa je bilo blizu 8.000 izvrstnih likovnih del.

Izmed množice prispelih izdelkov je bilo izbranih 6 nagrajencev – glavno nagrado, leseno zunanje igralo v vrednosti 1.000 €, pa je v žrebu med vsemi sodelujočimi ustanovami dobil Vrtec Zagorje ob Savi, enota Ciciban.

Pokrovitelj ustvarjalnega natečaja, Lidl Slovenija, pa je poskrbel tudi za simbolične nagrade, ki so razveselile vse otroke omenjene enote.

Nagrado so podelili župan občine Zagorje ob Savi, Matjaž Švagan, predstavnica podjetja Lidl Slovenija, Tina Cipot, maskota Zdravko Lidl in direktorica Zavoda Zaupanje, Barbara Novak.


Vzgojiteljice in otroci so pripravili pester program

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Lidl-Slovenija-Kisovec-Vrtec-Igrala-CiciDomov
Powered By GeekLog