Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Krilca-Darila-Dragocenost-Carobnost
Kako boste pa vi letos obdarovali?

ponedeljek, 22. november 2010 @ 17:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Kako boste pa vi letos obdarovali?
Krilca – dragocena in lepa: čarobna darila iz vaših rok


Že ne veš več, kaj bi podaril svojim bližnjim? Bi radi bil inovativen? Želiš z obdarovanjem narediti dobro delo? Zato so tukaj Krilca, darila s čarobno močjo (www.krilca.si).

Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj je predstavila katalog družbeno odgovornih daril Krilca. Gre za posebna, domiselna darila, ki jih v obdarovančevem imenu namenimo za eno od številnih dobrih del po lastnem izboru. S takim nakupom lahko tako pripomoremo k ohranjanju rastlinskih in živalskih vrst, zmanjševanju revščine v državah v razvoju, boju s podnebnimi spremembami, ali pa razveselimo otroka brez staršev z letno članarino za knjižnico.

Tovrstna darila so odlična rešitev za težave, ki se nam porajajo pri kupovanju daril v današnjem tempu življenja: izognemo se nakupovalni mrzlici ob večjih praznikih, ne obremenimo okolja, hkrati pa obdarovanca presenetimo na res izviren način. Ta prejme lično oblikovano čestitko z originalno ilustracijo, darovani denar pa gre v celoti za enega od dobrih namenov, ki si ga izberemo sami.

V treh letih, odkar obstaja do sedaj še vedno edini katalog tovrstnih daril v Sloveniji, Krilca beležijo veliko dobrih del. Od novembra 2007 je bilo namreč prodanih kar 4411 daril iz kataloga Krilca. Inspirativno poročilo kaže, kako Krilca pomagajo spreminjati stvari na bolje in kako lahko zares z malo gesto naredimo veliko.

Na http://www.krilca.si/popup.php?page=akcija je na voljo poročilo, ki ga sproti osvežujemo in pa navdihujoče osebne zgodbe prejemnikov Krilc. Štefanu je eden izmed tistih vojnih sirot, ki so jih v Sarajevski SOS Otroški vasi otrok brez staršev osrečila Krilca, darila s čarobno močjo. Štefan, ki upa, da se bo nekoč pomeril tudi v Ligi NBA, pravi: : "Študiral bom nekaj, v čemer sem dober, na primer matematiko, zato da bom lahko imel čas za šolo in za košarko. Moja SOS mama pravi, da če bom tako nadaljeval, bom zmogel oboje… in moja mama ima vedno prav."

Bangladeškima sestrama Koni in Kohinor se zdravje po zastrupitvi z arzenom izboljšuje. Mlada šolarja iz Gane Alice in Eric, ki sta prejela šolsko opremo, zdaj lahko končno obiskujeta šolo. Male zapuščene muce so preživele zaradi Krilc.

Na www.krilca.si je tako na voljo 42 daril za vse priložnosti – družinske, prijateljske in poslovne. Inovativna imena paketov – Super tačka, Vesele črke, 100 % smeh, Pesem delfina, Divji gozd, Zavojček sreče, Lučka upanja, Zadovoljno brenčanje, Čarobne krošnje, Kapljice življenja, Navihane potovalke, Leteče Amazonke, Pojoči travnik, Tihi prijatelj – pokrivajo različna geografska območja (Slovenijo, države nekdanje Jugoslavije in države v razvoju) in odgovarjajo na različno socialno in okoljsko problematiko, tako da se v tem katalogu najde nekaj za vsakogar.

Za karkoli od naštetega se boste že odločili, z nakupom takega darila zagotovo ne morete zgrešiti!

Katalog in darila lahko naročite na www.krilca.si in 01 439 4895.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Krilca-Darila-Dragocenost-CarobnostDomov
Powered By GeekLog