Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Koledar-Mandale-Umetnost-2017
NOVI stenski koledar "Umetnost mandal 2017"

petek, 16. december 2016 @ 19:14 CET

Uporabnik: Pozitivke

NOVI stenski koledar "Umetnost mandal 2017"

Z veseljem vam sporočamo, da je tudi letos izdelan stenski koledar "Umetnost mandal 2017"! Oblikovno privlačen 8 listni koledar velikosti 33x46 cm vsebuje 7 čudovitih mandal, ki vas bodo spremljale in navdihovale skozi leto 2017. Spremni teksti na koledarju so napisani v dveh jezikih (slovenski, angleški).

Ker se bliža čas božično-novoletnih praznikov je stenski koledar "Umetnost mandal 2017" lahko lepo darilo vašim bližjim, prijateljem in znancem.

Video predstavitev koledarja in naročila na www.mandalavaga.si

Avtorici mandal: Vanda Omejc in Gabrijela Železnik
Mandale avtoric Vande Omejc in Gabrijele Železnik zagotovo zasedajo posebno mesto v prostoru umetniškega ustvarjanja. Umetniška dela, ki jih avtorici skupaj ustvarjata že od leta 1998, navdušujejo otroke, mladostnike in odrasle. Preko 30 razstav ter izdane knjige in pobarvanke z njunimi mandalami razkrivajo ustvarjalnost umetnic skozi čas njunega skupnega ustvarjanja. 

Poseben slog slikanja s čopičem na steklo v tehniki majhnih pik, da njunim avtorskim stvaritvam še poseben pridih unikatnosti, barvite zgodbe mandal pa dodatno razlagajo tudi sporočila v obliki verzov, katera namigujejo in odkrivajo pomen posameznih mandal.

Z mandalami želiva ljudem pomagati pri sproščanju, vzpostavljanju ravnovesja in prebujanju zavesti pravita avtorici in dodajata, da je poslanstvo mandal da v človeška srca znova prikličejo mir, radost, veselje in ljubezen.

Spletna stran: www.mandalavaga.si
Facebook: The Art of Mandala

YouTube: MandalaVaGa


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Koledar-Mandale-Umetnost-2017Domov
Powered By GeekLog