Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Kitajski_Horoskop_Prasic_Leto_2007-4
Leto Prašiča 2007 - 4. del

petek, 19. januar 2007 @ 05:02 CET

Uporabnik: Mirza FENG SHUI

Lastnosti Prašiča

Nekatere osebe tega znamenja imajo obvladan in vase usmerjen značaj. Vsi pa imajo skupne lastnosti: žilavost, hladnokrvnost, skrb za moralno ali urejeno vedenje in izostren čut za zdravo presojo.

Glede na predstavnike drugih znamenj zodiaka, je bolj razumski tip. Večkrat ima kakšno težavo pri družabnih srečanjih, saj težko obrne gorišče svoje energije navzven, da bi se sproščeno pridružil in prilagodil stališčem ali položaju drugih. Oseba tega znamenja ima zelo močno voljo in je nagnjena k ravnanju po svojem prepričanju.

Prašič ni preveč zgovoren in ne popusti zlahka mnenju drugih. Ne mara porazov in ima jasne, izoblikovane želje ter veliko voditeljsko sposobnost. Pogosto je negotov, čeprav daje bolj vtis, da je ponosen.

Predstavniki tega znamenja so spretni pri napredovanju na višje položaje in so nesrečni, če jih ne dosežejo. Vedno so dobri prijatelji, ki radi pomagajo z nasveti in z vsem svojim imetjem. Zelo so občutljivi, pripravljeni so sprejeti na svoje rame tujo krivdo, ne da bi trenili. So milega videza, vendar v sebi skrivajo neizčrpne zaloge moči.

Znajo si izboriti svoj prostor pod soncem. To naredijo spretno in bistroumno. Ne branijo se življenjskih užitkov, med njimi so celo taki, ki so pravi uživači, ali celo taki, ki se prepuščajo pregreham in razvadam. V vsakem primeru pa imajo okoli sebe vedno veliko ljubezni in naklonjenosti, ob strani pa jim stoji tudi sreča. Celo takrat, kadar jih zavedejo užitki ali pregreha, se ne zatečejo h goljufijam ali lažem.

Prašiči ljubijo dom in so zelo obremenjeni z družinskimi zadevami. Zelo so iskreni in tudi prepričani, da so vsi takšni. Večkrat zaidejo zaradi tega v težave, ker so lahkoverni. Tolerantni so in popustljivi, ter pazijo, da nikogar ne prizadenejo. So čustveni, sočutni, preprosti in naravni.

Njihova komunikacija je odvisna od trenutnega razpoloženja, zato so lahko zgovorni ali pa ne. Največ sprememb razpoloženja doživijo zaradi lastnih dvomov, ki se še povečajo v kontaktu z drugimi.

Prašiči so usmerjeni v svoj notranji svet in vedno analizirajo dogodke iz preteklosti. Veliko premišljujejo o odnosih z ljudmi, ker jih je strah, da bi koga prizadeli. Nimajo dobrega mnenja o sebi in o svojih sposobnostih, zlahka izgubijo zaupanje vase in se večkrat počutijo izgubljeno. Zaprejo se vase v hišno pasivnost, ali pa postanejo samouničevalni. Pod to krinko razočaranja pa skrivajo zaupanje v svoj značaj in v smisel lastnega življenja. Pri tem potrebujejo podporo prijateljev in njihovo opogumljanje.

V ljubezni so občutljivi in naivni, lahko pa so tudi sebični in zelo posesivni. Ne marajo tveganja, zato zanje nikoli ni dovolj varnosti, ne v samem odnosu, ne s strani partnerja.

Se nadaljuje …

Leto Prašiča 2007 - 1. del
Leto Prašiča 2007 - 2. del
Leto Prašiča 2007 - 3. del

Mirza

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Kitajski_Horoskop_Prasic_Leto_2007-4Domov
Powered By GeekLog