Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Ionizator-Vode-PurePro-Zdravje
Najboljša možna voda za zdravje človeka

četrtek, 25. januar 2018 @ 19:18 CET

Uporabnik: Pozitivke

Najboljša možna voda za zdravje človeka

Alkalna ionizirana voda je močan naravni antioksidant, ki v telesu nevtralizira škodljive proste radikale, z obilo kalcija in magnezija pa odpravlja zakisanost telesa, zato je najboljša možna voda za zdravje človeka.

Alkalno ionizirano vodo proizvaja ionizator vode PurePro® JA-703, ki je najsodobnejši dosežek pri obdelavi vode.
Odlikuje ga inovativna tehnologija sedmih s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana. Večstopenjski filtrirni sistem naprave vodo najprej temeljito prečisti, nato pa jo v ionizacijski celici, ki je plod najnaprednejše japonske tehnologije, loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Pri tem se na elektrodah proizvaja aktivni vodik, ki je močan naravni antioksidant in v telesu nevtralizira škodljive proste radikale. Prosti radikali so vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih zelo hudih obolenj.

Moč antioksidantov določa oksidacijsko redukcijski potencial (ORP).

Ta se meri s pH/ORP metrom AD-14. Za antioksidante med katerimi so najbolj znani vitamini je značilno, da imajo negativni ORP. Pri vodi je izjemno pomemben njen ORP, ki pove koliko aktivnega vodika, tega močnega naravnega antioksidanta je v vodi. Bolj ko je ORP vode negativen, več aktivnega vodika je v vodi in tem močnejši antioksidant je. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 dosega ORP celo do -500 mV. Za primerjavo ima voda iz pipe ORP med +200 mV do +500 mV (je oksidant). Alkalna ionizirana voda s svojim močno negativnim ORP presega celo svetovno najkvalitetnejšo Hunza himalajsko živo vodo. pH/ORP meter AD-14  >>>

Na elektrodah se kalcij in magnezij, ki sta raztopljena v vodi skoncentrirata v alkalni ionizirani vodi.


Zato alkalna ionizirana voda vsebuje veliko kalcija in magnezija. Ta dva bazična in za zdravje človeka izjemno pomembna minerala pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni.

Da je alkalna ionizirana voda res prava ŽIVA VODA,
potrjujejo fotografije kristalov ledu, ki jih je posnel japonski znanstvenik dr. Emoto Masaru. Znanstvenik je ugotovil, da alkalna ionizirana voda pri zamrznjenju tvori kristale pravilnih oblik, za razliko od vode iz pipe, ki ne tvori kristalov. 

Dr. Robert O. Young pojasnjuje, da s pitjem alkalno ionizirane vode naredite največ za svoje zdravje.

O osupljivih dosežkih pri uporabi alkalne ionizirane vode si lahko preberete v knjigi: "The seven Pillars of Health" (Sedem stebrov zdravja), avtorja dr. Dona Colberta.

Raziskave kažejo, da alkalna ionizirana voda deluje zaviralno na angiogenezo (ožiljenje) tumorjev.

Ožiljenje omogoča preskrbo s hrano in je osnova za rast tumorjev in aktivno širjenje z metastazami.
Več o raziskavah  >>>

Alkalna ionizirana voda je najboljša možna voda za zdravje človeka!

Več informacij na telefonski številki: 041 555 270

www.ionizirana-voda.net

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Ionizator-Vode-PurePro-ZdravjeDomov
Powered By GeekLog