Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/HyalurOn-Kapljice-Uzivanje-Formula
HyalurOn – Učinkovita formula za boleče sklepe, mladostno kožo in vlažnost sluznic

torek, 18. september 2012 @ 05:05 CEST

Uporabnik: Sonce

HyalurOn – Učinkovita formula
za boleče sklepe, mladostno kožo in vlažnost sluznic

Če primerjamo človeške sklepe z motorjem avtomobila, ima tekočina v sklepih enako vlogo kot olje v motorju. Po določenem času je treba olje v motorju zamenjati, ker vročina in trenje zmanjšujeta njegovo viskoznost. S pretirano obrabo olje ni več sposobno ščititi kovinske površine. Proizvod HialurOn, ki vsebuje hialuronsko kislino, na enak način učinkuje v sklepih.

S staranjem se viskoznost sinovialne tekočine zmanjša, in ker sinovialna tekočina oslabi, ni več sposobna zaščititi sklepov. Poveča se trenje in poškoduje se površina hrustanca. S HialurOnom je mogoče obnoviti običajno viskoznost sinovialne tekočine in na ta način preprečiti ali zaustaviti poškodbe v sklepih.

Hialuronska kislina je naravno prisotna v človeškem telesu.  Gre za izredno iskano snov v medicini, ki se ponaša s tisočimi študijami. Že od pubertete dalje pa količina hialuronske kisline v telesu upada.

Kako deluje hialuronska kislina v telesu?

HyalurOn je 100% naravna hialuronska kislina z visoko molekularno težo, ki je edina, ki jo telo asimilira. Dokazano je namreč, da lahko organizem učinkovito absorbira le hialuronsko kislino z visoko molekularno težo, takšno kakršno proizvaja naše telo in katera neposredno vpliva na vlažilne lastnosti in zmožnost vezanja vode. Proizvod HyalurOn je hialuronska kislina za uživanje v obliki tekočine.

Zakaj izbrati HyalurOn?

Zakaj in za katere dele telesa se HyalurOn priporoča?

Če se ga uživa preventivno se priporoča po 40. letu  oz. prej pri aktivnih športnikih. V tem primeru naj se ga uživa 2-3 mesece. Potem se lahko kuro ponovi 1-2-krat po dva meseca.

Če se ga uživa pri že nastalih težavah oz. okvarah se čas uživanja podaljša tudi do 6 mesecev ali več, po potrebi.

Literatura: Nutratec ( dr. Stefano Scoglio)


telefonska

Za več informacij, pomoč ali nakup pokličite na telefonsko številko.

www.vidastudio.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/HyalurOn-Kapljice-Uzivanje-FormulaDomov
Powered By GeekLog