Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Harmony-Oddih-Poletje-2009-Pasman
Harmony program za poletje 2009 na otoku Pašmanu

sobota, 28. marec 2009 @ 11:22 CET

Uporabnik: Pozitivke


Poletje 2009
zdrava hrana, veliko novih seminarjev, odlični predavatelji, prijetna družba
od 26.6. – 4.9.2009 na otoku Pašmanu

Vse več nas je, ki iščemo notranje zadovoljstvo. Ko enkrat spoznamo, da sami oblikujemo realnost, lahko spremenimo tiste dele vsakdana, ki nas obremenjujejo. Gremo lahko naprej v ustvarjanje novih realnosti, ki so bolj spokojne, radostne in izpolnjujoče. Lahko se odpremo novim možnostim in svobodno ljubimo. Preobrat v zavesti je lažje doseči v sproščenem vzdušju, lepi naravi in takrat, ko smo obkroženi z ljudmi, ki iskreno iščejo svoj mir in notranji razvoj.

Pred 15 leti je nadobudna profesorica matematike in ljubiteljska poznavalka zdrave prehrane Vesna Brkić iz Zagreba razmišljala, da bi v poletnem času nudila ljudem priložnost »popolnega« oddiha. V njeni vizije se je ustvaril topli poletni čas, bivanje ob morju, blagodejni dalmatinski klimi, kjer bi se vsak po svojih željah lahko izbral tedenski seminar za osebno rast.

Ta vizija je resničnost za mnoge udeležence že 15 let .

Izbor tedenskega seminarja dopolnjujejo še raznovrstne jutranje vaje, sprehodi, ki nežno prebudijo sprehajalce še pred sončnih vzhodom. Ves ta proces sproščanja in povezovanja s seboj in drugimi udeleženci podkrepi še izvrsten izbor uravnovešene vegetarijanske prehrane, kateri se bodo letos pridružila mnoga kaljena semena. Taka prehrana nam omogoča, da se prečistimo in razbremenimo naše telo toksinov in mu omogočimo res pravi poletni oddih in čas za našo telesno in osebno regeneracijo. Pri tem procesu pomaga še pitje čajev, ki so narejeni iz zelišč, ki jih spomladi nabiramo na otoku Pašmanu.

Poleg poletnega letovanje nudi tudi možnost aktivnega dela na sebi. Poleg seminarjev in jutranjih vaj so udeležencem na izbiro različne individualne terapije po naročilu in večernimi plesi, ki pa velikokrat nudijo veliko več, kot le sprostitev skozi gibanje.

V času letnega oddiha smo bolj sproščeni, zato se je lažje predati procesom, ki pripomorejo k naši osebnostni rasti. Vsak dan se prepuščamo naravi – slanemu, a toplemu morju, prijaznemu dotiku sonca, klimi, ki je prijetna našim dihalom in zdravilnim rastlinam. Vse to le z enim namenom, da se napolnimo z osvežujočimi energijami in naučimo kaj uporabnega tudi za preostali del leta.

Različna predavanja in aktivnosti, ki jih izvajamo sami ali še z drugimi udeleženci, ki jih nudi Harmony program, bogatijo naša spoznanja, naša doživetja. Pogosto so pridobljena znanja tako močna, da pripeljejo do pomembnih sprememb v življenju. Mogoče so to spremembe, ki si jih že dolgo želimo, pa mogoče ne najdemo prave poti do njih.

Seminarji potekajo v dopoldanskem času od 9:30 – 12:30 in v popoldanskem času od 16. – 19.ure. Izberemo si ga lahko po predstavitvah, ki se odvijajo ob petkih zvečer na Pašmanu v centru Harmony.

Več o posameznih seminarjih in delavnicah si lahko ogledate tudi v KOLEDARJU DOGODKOV NA POZITIVKAH in izberete junij, julij, avgust.

Preostali čas pa si zapolnimo z :

- druženjem na bližnjih plažah in kopanjem,
- odhodom z ladjico na samotne otočke,
- individualnimi tretmaji
(različne masaže, gong tretmaji, rebirthing-preporod na suhem in v vodi, reiki tretmaji, intuitivno svetovanje z angeli in vodniki, terapije z didgeridoojem, šamanskimi bobni, metoda Feldenkrais, barvna terapija …)
- kolesarjenjem ali sprehodi po stezah, ki vodijo v notranjost otoka. Tam lahko še intenzivneje začutimo mediteranske vonjave, si naberemo zdravilnih rastlin kot so žajbelj, primorska meta, komarček in druge ali pa zgolj uživamo v prekrasnih razgledih in šepetih morske narave.

Cenik:

 
26. 6. - 3. 7.
3. 7. - 21. 8.
21. 8. - 28. 8.
Kampiranje (lastni šotor)
210
240
210
- soba1/2
(dve ali tri sobe z 1 TWC)
270
300
270
soba 1/2 TWC
290
320
290
soba  1/1
(dve ali tri sobe z 1 TWC)
310
340
310

Cena že vključuje:

Turistična taksa se obračunava posebej (0,75 EUR za odraslo osebo, 50% za osebe med 12. in 18. letom dnevno).

Popusti:
Popust pri plačilu akontacij: V primeru, da vplačate akontacije do 15. maja 2009 se vam prizna 10 evrov popusta. Ta popust se obračuna pri akontaciji za odrasle osebe, za otroške akontacije se obračuna polovični popust.

Otroci mlajši od 3. let imajo brezplačno bivanje (če v sobi ne uporabljajo svojega ležišča), otroci od 3. do 12. let pa imajo 50 % popusta. V času seminarjev je organizirano varstvo otrok s strokovno vodenim programom, za kar je potrebno doplačati 20 evrov na teden.

Info in prijave za harmony program 2009 v Sloveniji:  

Esenca
, Organizacija in svetovanje za turizem in prosti čas
Nataša Kern s.p., Pangršica 10, 4204 Golnik
T: 041 982 881

Telefon: 04 256 60 61 (ob torkih in četrtkih od 9.- 12. ure)
GSM: 041 982 881 (Nataša, delovniki od 9.- 17. ure)
E-mail: natasa.kern@siol.com

NAROČITE SI SVOJO BREZPLAČNO
BROŠURO S PROGRAMI NA 041 982 881.


Nastanitve, dodatni program, prijavnice na
www.harmony.hr

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Harmony-Oddih-Poletje-2009-PasmanDomov
Powered By GeekLog