Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Film-Matrica-Zivljenja-Um-Telo-Zdravje
Matrica življenja

torek, 18. september 2012 @ 21:00 CEST

Uporabnik: Sonce

M A T R I C A   Ž  I  V  L  J  E  N  J  A

Vabljeni na premiero presenetljivega filma o najsodobnejših vpogledih v um, telo in zdravje v kulturnem centru Cankarjev dom 10.10. 2012 ob 19.00

Premiera filma MATRICA ŽIVLJENJA - Z OSREDNJO ZVEZDO DR.ERIC PEARLOM, večer vodi dr.Manca Košir, z vami bom Anita Kejžar Škulj, organizator dogodka in izvajalka ponovne povezave. Po dogodku bo avtor in utemeljitelj Ponovne povezave – The Reconnection™ podpisoval knjigo Ponovno povezani.

Osnovno sporočilo filma: Biopolje je v nas in povsod okrog nas, imamo informacije in energijo, da se pozdravimo! 

Film Matrica življenja nas opogumi, da prisluhnemo prav vsemu v svojem srcu in mislih, se v biopolju okoli sebe razširimo v svet neskončnih možnosti ter se odpremo za informacije vsenaokrog nas. Človek je namreč veliko več, kot si upa verjeti. Tradicionalna medicina in znanost o človeku ta čudež življenja, ki vre v nas in okoli nas, iztrgata iz vesolja. V resnici pa smo del čudovite celote, v kateri je zapisano vse potrebno za naše blagostanje.

Kdo vse nas nagovarja?

V filmu spregovorijo dr. Eric Pearl, Lynn McTaggart, dr. Bruce Lipton, astronavt Edgar Mitchell  ... In številni drugi znanstveniki, psihologi, bioenergetiki, zdravniki in zdravitelji ponovne povezave, raziskovalci človekovega biopolja, kvantne fizike, srčne koherence, nevrolingvističnega programiranja ter zdravljenja z informacijami. Nekateri med njimi so s svojimi knjigami in metodami znani že tudi med slovenskimi zdravitelji! Strokovnjaki z oprijemljivimi primeri odstrejo tančice do čudovitega bistva človekovega ustroja: smo bitja, obdana z biopoljem, sposobni samoozdravitve, z neverjetno močjo misli in uma.

Pred nami se zvrstijo osupljivi primeri ozdravitev otrok in odraslih, v resnici vse znanstveno razložljiva zdravljenja. Res je, v kar verjamemo, in to lahko uresničimo. Človek zmore veliko več, kot si upa verjeti!  

Film ne govori o zdravilstvu tradicionalno, pač pa v njem nastopajoči, astronom, biologi, znanstveniki, vsi z namenom, da povedo, kar bi morali že mi vse vedeti - da je že vse naokoli nas, potrebujemo samo moč misli, srca, telesa in duha, pa se uredimo.

Vstopnice so že v prodaji  na prodajnih mestih Cankarjevega doma ali preko interneta http://www.cd-cc.si/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=0402&menu=C&Podkat=2

Zagotovite si jih že danes s predplačilom 7€, na dan dogodka 15€.


Možnost ugodnega nakupa DVD- ja na premieri .

Prednaročilo DVD 17€, cena ob izidu 21€ + poštnina

Toplo vabljeni, da se nam pridružite

Anita Kejžar Škulj, izvajalka ponovne povezave, vodnica za osebna iskanja


051 307 668
infoanita@notranjamoc.com
www.notranjamoc.com


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Film-Matrica-Zivljenja-Um-Telo-ZdravjeDomov
Powered By GeekLog