Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Festival-Mladih-Kultur-Kunigunda-Konfere
Konferenca o (Ne)Navadnem

petek, 12. avgust 2016 @ 11:27 CEST

Uporabnik: Sonce

Konferenca o (Ne)Navadnem

Na 19. Festival mladih kultur Kunigunda, prihaja konferenca, kakršne v vsej tej zgodovini festivala še ni bilo. Konferenca o (NE)NAVADNEM se bo odvijala v soboto 20.8 in nedeljo 21.8.2016 v Mladinskem hotelu Velenje, na Efenkovi 61.

Rušili se bodo zidovi stereotipov o »nenavadnem«, sestavljali se bodo delci, katere je človek nekje, že zdavnaj pozabil. Zasijala bo resnica in v ospredju bo človek, ki bo ozavestil kako zelo močna kozmična energija je.  Izstopile  bodo vse tiste večkrat prezrte modrosti, ki jih je človek v evoluciji človeka zanemaril.

Podani bodo odgovori na vprašanja o smislu življenja, esenci našega pravega bistva in o nasprotujočih si svetovih v katerih živimo. Večina predavateljev prihaja iz Slovenije z izjemo Naguala Uchuja, ki prihaja iz Urugovaja. Predstavili bodo veliko najrazličnejših tem, katerih rdeča nit bo nekoliko »nenavadna«. Vse od šamanizma do lucidnega sanjanja, od edinstvenega plesa s čakrami do svete geometrije… v tančici osvobajajočega duha. 

Kaj vse boste lahko slišali v okviru konference?


SOBOTA, 20. 8. 2016

12. 00 - Jana Klemenčič – Ples s čakrami
Ples čaker je ples zdravljenja in pot samospoznavanja.

15. 00 - Tadeja Škorja in Nagual Uchu – Urbani šamanizem
Nagual je starodavna znanja  povezal v t.i. urbani, moderni šamanizem, prilagojen našemu načinu življenja v 21. stoletju.

17. 15 - Zoran Železnikar – Človek za tretje tisočletje
Spoznati moramo, da človek še zdaleč ni omejen le na dimenzije, ki veljajo v tem fizičnem svetu; čas in prostor ne moreta utesnjevati duhovno razvitega človeka.

19. 30 - Jaka Bitenc – Samozdravljenje s konopljo
Jaka je zdravilec, ki je pri dvanajstih letih pričel s konzumiranjem konoplje in na lastnem telesu izkusil blagodejne učinke te rastline v njegovem boju zoper sladkorno bolezen.

NEDELJA, 21. 8. 2016

15. 00 - Metka Lebar – Sveta geometrija

Geometrijska razmerja in telesa so temeljni gradniki stvarstva - v njih so ljudje vseh dob in kultur prepoznali "jezik božanskega", ki je zapisan v naših DNK, osnovnih gradnikih naših teles, prav tako pa tudi v rastlinskem in živalskem svetu, v zgradbi kristalov, planetov in galaksij.

17. 15 - Sašo Drobnič – Lucidno sanjanje
Kaj so lucidne sanje, kako jih doseči in kaj v njih početi, na predavanju Saše Drobniča, sanjalca, psihonavta in raziskovalca spremenjenih stanj zavesti.

19. 30 - Vesna Božič-Mauko –  Regresija
Regresija je tehnika oz. metoda, kjer se s pomočjo hipnoze vrnemo v pretekla življenja.

Cena posameznega predavanja znaša 3€, cena enodnevne vstopnice je 10€, dvodnevne pa 20€.

Za več informacij nas lahko obiščete na spletni strani www.kunigunda.si ali pokličete na tel. št.: 030-652-562 (Mitja) ali 031-642-651 (Josip).

Ker je festival mladih kultur Kunigunda vedno nekaj posebnega, si želimo, da bi skupaj z vami gradili, dihali, ustvarjali in se razvijali. Saj veličina življenja je skrita v majhnih stvareh, mar ne?


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Festival-Mladih-Kultur-Kunigunda-KonfereDomov
Powered By GeekLog