Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Eteris-Favn-Naravna-Etericna-Olja-Prehla
Pozor, prehlad pred vrati!

četrtek, 21. november 2013 @ 05:02 CET

Uporabnik: Sonce

Eteris – 100 % naravna eterična olja

Pozor, prehlad pred vrati!

Globoko v jesenskem času je organizem spet na resnejši preizkušnji. Nižje temperature in dež nas držijo na toplem, kjer so odlični pogoji za razvoj mikroorganizmov - in naše pasivnosti. Prehlad, v različno resnih oblikah, postaja redni obiskovalec, s pomočjo Favna pa je lahko ta nadlega znosnejša.

Preventiva najbolj zaleže
Ohranite zdrav duh v zdravem telesu z rednim gibanjem ter raznovrstno, z vitamini bogato prehrano. In najpomembnejše: zračite prostore, naj jesen vstopi v prostor, ga ohladi in opravi s škodljivimi mikroorganizmi! Počnite to redno in si pri tem pomagajte z naravnimi osvežilci prostora Eteris.

Nežne meglice s 100 % naravnimi eteričnimi olji vam pomagajo pri snovanju zdravega ambienta. Izbirajte med tremi kombinacijami:

Ljubitelji klasičnih rešitev posezite po izparilniku in vanj kanite mešanico 100 % naravnih eteričnih olj Eteris: 4 kapljice Evkalipta, 2 kapljici Čajevca in 1 kapljico BazilikeAromaterapija ni le teorija – velja tudi pri prehladu!
V kolekciji Eteris je kar nekaj eteričnih olj, ki pomagajo, ko se nas lotevajo prehladi in obolenja dihalnih poti, saj jih odlikuje učinkovito antiseptično delovanje ter pomirjujoč vonj.

Nekaj namigov, ki odpirajoa tako nos kot način razmišljanja:


Nad posebne primere s posebnimi rešitvami

Včasih se s prehladom zaplete, zato ga ne podcenjujte! Tudi v teh primerih prinaša Eteris kar nekaj olajšanja:

Poiščite svoj jesenski navdih
Med več kot 50 naravnimi eteričnimi olji Eteris, ki jim dela družbo več kot petnajst izdelkov na osnovi le-teh, ga ne bo težko najti. Poiščite ga na www.eteris.eu ali v lekarnah in specializiranih trgovinah!


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Eteris-Favn-Naravna-Etericna-Olja-PrehlaDomov
Powered By GeekLog