Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Eroticni-Odnos-Novi-Partner
Koliko časa traja, da erotični odnos z novim partnerjem zacveti?

torek, 5. februar 2019 @ 05:01 CET

Uporabnik: Pozitivke

Popoln je v vseh pogledih, le med rjuhami ne … Kaj storiti?
Vse se zdi popolno. Zaljubljena sta do ušes in zdi se, da se poznata že celo življenje, dokler nista prvič skočila med rjuhe. A brez skrbi, strokovnjaki pravijo, da nikar takoj ne vrzite puške v koruzo. Dajte seksu priložnost! 

Strokovnjaki so za hrvaški spletni portal Miss7 zapisali, da se stvari tudi med rjuhami lahko obrnejo, a da je potrebno pustiti času čas. Da spoznamo, kaj je partnerju všeč in se drug drugemu prilagodimo, je namreč potreben čas. Ne obstaja točno določeno pravilo, koliko časa bi se bilo potrebno truditi, da bi seks z novim partnerjem postal optimalen, a znanstveniki pravijo, da se v obdobju treh mesecev pokaže, ali se partnerja seksualno ujemata ali ne.

Postavite si to vprašanje 
Se seksa z novim partnerjem vselite, četudi vama ne gre najbolje? Če obstaja poželenje ali vsaj malo vznemirjenosti, potem je stvar rešljiva. Če pa vam seks z novim partnerjem predstavlja tako muko, da je to v vas ubilo vso poželenje, je stvar težje rešljiva. 
Da bi hitreje prešli v fazo, v kateri se bosta povsem sprostila in uživala, se držita teh treh nasvetov … 

Humor 
S humorjem bosta lažje prebrodila nerodne scene ali pripetljaje, ozračje bo postalo bolj sproščeno, kar pa je odlična podlaga za to, da se le še prepustita in uživata. 

Osredotočenost 
Ne pustite, da prevlada strah pred tem, ali vama bo ponovno spodletelo. Popolnoma se osredotočite na svojega partnerja in na vse lastnosti, ki jih pri njem obožujete. 

Pogovor 
Čeprav zna biti v začetni fazi zveze to morda malce nerodno, pa je pomembno, da se z novim partnerjem pogovorita o tem, kaj vama je med rjuhami všeč in česa ne marata. Tako bosta točno vedela, kako lahko drug drugega zadovoljita.

Vir: zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Eroticni-Odnos-Novi-PartnerDomov
Powered By GeekLog