Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Eroticna-Masaa-Dotik-Uzitek-Ugodje
Čari erotične masaže

četrtek, 21. avgust 2014 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Piše: Tili Kojić v Vivi www.viva.si

Človekova potreba po dotiku je stara kot človeštvo, užitek, ki ga prinaša dotikanja med erotično masažo, pa je pravi dragulj v tej kroni. Gre za klasično masažo, začinjeno z masiranjem predelov, ki jih ta sicer izpušča. Poleg tega, da odpravlja stres in sprošča napetost, erotična masaža dviguje ugodje na višjo raven in krepi čustveno in duhovno povezanost, tistim z manj samozavesti pa utegne pomagati k boljšemu dojemanju lastnega telesa.

Erotična masaža povezuje telo in duha, krepi naravno senzibilnost, uravnoveša čustva in vodi do občutka duševnega miru. Povrhu sprošča vse zavore in odpira vrata prijetnemu meditativnemu stanju ter boljšemu počutju v lastnem telesu.

Čeprav se običajno konča z vrhuncem, do tega ne pripelje spolni odnos, pač pa zgolj čutno dotikanje, kar lahko povzroči celo večjo naslado in užitek. Erotična masaža je lahko vznemirljiva predigra ali pa zgolj začimba seksualnega življenja, saj okrepi vzburjenost in intenzivnost orgazma, vse skupaj pa izboljša seksualno komunikacijo.

Med erotično masažo se povečuje zaupanje med partnerjema, uživanje v bližini pa krepi občutek ljubljenosti in sprejetosti. Nikar se ne sramujte predlagati takšne masaže, saj vama utegne poživiti razmerje.

Pot do užitka

Nasveti poklicne erotične maserke

Najslajše je, če se z erotično masažo razvajata partnerja, na voljo pa so tudi posebni masažni saloni, v katerih erotične maserke ponujajo svoje storitve posameznikom in parom. In kaj svetuje poklicna maserka: "Človeka masiraš celostno, pri čemer je ves čas prisoten duh erotike. Igraš se z njegovimi lasmi, z ušesi, s svojim dihom, lahko tudi z jezikom, se približaš njegovemu obrazu in se nato spet odmakneš. Zapeljuješ ga z očmi, mu nežno in tiho kaj prišepneš. Giblješ se mirno, počasi, gibko in zapeljivo, masiraš s celotnim telesom: s prsmi, z obrazom, z rokami, s trebuhom, z nogami, z zadnjico in z vso svojo bitjo. Vse skupaj še najbolj spominja na čudovito zapeljiv ples dveh teles."

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Eroticna-Masaa-Dotik-Uzitek-UgodjeDomov
Powered By GeekLog