Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Epilacija_Dlacic_Laser_Tehnolgija
IPL & RF Laser

sreda, 24. september 2008 @ 05:03 CEST

Uporabnik: Sonce

IPL & RF Laser

IPL & RF laser
Epilacija je trajno odstranjevanje dlačic. Ima veliko prednosti pred dosedanjimi oblikami odstranjevanja, puljenje, voskanje, britje. Je dolgotrajno in ne pušča neprijetnih posledic, kot so vnetje kože in brazgotine. Odstranjevanje nezaželnih dlak je primerno za ženske in moške, na vseh delih telesa.

Odstranjevanje žilnih sprememb

Lahko jih zdravimo ali celo odstranimo. Revolucija na področju IPL tehnologije je imela in ima še naprej pomemben vpliv na številne veje medicine. Dandanes je mogoče ob pomoči IPL (intense pulse light) odstraniti marsikatero kožno nepravilnost, tudi žilne spremembe na koži.

Poseg je podoben posegu trajnega odstran­jevanja dlačic le, da pri tem uporabljamo poseben svetlobni filter za žilice. Po posegu je opazna rahla rdečica, ki izgine v 24-48 urah. Čez nekaj dni se lahko na mestu, kjer je bila prej žilica, pojavi tanjša krastica. Ta se sama odlušči ne da bi pustila brazgotine. Po posegu se lahko takoj vrnete na svoje delovno mesto. Dovoljena je uporaba blažjih ličil in nevtralnih krem.

Pomladitev kože
Z najnovejšim tehnološko dovršenem aparatom Apolo IPL&RF z uporabo radiofrekvenčih valov, izvajamo gladenje gubic in učvrstitev povešene kože obraza. Rezultati so možni na vseh delih telesa: podbradku, povešenih vrečk okrog oči, povešene kože po hujšanju ipd. Poseg odsvetu­jemo osebam z zobnimi implatanti. Za optimal­en rezultat, poseg radiofrekvenčnimi valovi kombiniramo tudi z IPL fotopomlajevanjem.

Zdravljenje aknaste kože
Aknasta koža je problematična ne samo v najstniških letih ampak tudi pri odraslih osebah, ki zaradi tega zgubijo samozavest. Akne nastajajo zaradi hormonskih vplivov, vpliva zdravil ali nekaterih snovi na kožo. Z IPL tehnologijo, po principu selektivne fototermolize, sproženi svetlobni žarek direktno uniči bakterije ki povzročajo nastanek aken (Staphvlococcus aureus, Corinobacterium acnes...).

V celicah nastane kisik, ki onemogoča množenje anaerobnih bakterij in jih uniči. S tem je pospešeno obnavljanje kože. Z IPL tehnologijo lahko zdravimo vse oblike aktivnih aken. Na ta način lahko preprečimo pojav brazgotinjenja. Že po prvem posegu se akne vidno zmanjšajo in posušijo. Za zadovoljiv učinek je potrebno poseg nekajkrat ponoviti. Število posegov je odvisno od oblike in razširjenosti aken ter je različno tudi od osebe do osebe.

V povprečju je dovolj 3-6 posegov. S posegom zmanjšamo tudi možnost ponovnega izbruha aken. Le tega pa po določenem času, ne moremo izključiti, saj je to odvisno tudi od hormonskih vplivov, stresa, prehrane in zunan­jih vplivov. Že prisotnih brazgotin zaradi aken z IPL tehnologijo ne moremo odstraniti. Zaradi vzpodbujanja sinteze in prerazporeditve kolagena in elastina v koži, jih lahko le omilimo. Priprava kože pred posegom, potek posega in nega kože po posegu, so enaki kot pri postopku epilacije.

Najdete nas v Ljubljani, Tbilisijska 59, 1000 Ljubljana, 01 20033 09 in www.energomed.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Epilacija_Dlacic_Laser_TehnolgijaDomov
Powered By GeekLog