Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Energijsko-Sredisce-Cakre-Refleksna-Masa
Refleksna masaža z obravnavo čaker

sobota, 23. junij 2018 @ 00:08 CEST

Uporabnik: Sonce

REFLEKSNA MASAŽA Z OBRAVNAVO ČAKER

Beseda čakra izhaja iz sanskrta (staroindijski knjižni jezik) in v prevodu pomeni »kolo«. Vsi ti centri (središča) imajo obliko nekakšnih krogov ali lotosovih cvetov. Njihove izrazite lastnosti so opredeljene s številom listov. Čakre so energijska središča in predstavljajo sistem napajanja z energijo iz okolja, zemlje in vesolja.

Čakre energijo iz okolja spreminjajo v kvaliteto ali valovno dolžino, ki jo potrebuje telo. Čakre niso fizične strukture, ampak se nahajajo v praničnem ovoju telesa. Kadar je naš energijski ovoj (aura) cel, pomeni, da čakre delujejo harmonično, kar omogoča ravnovesje našega telesa in duha. Kadar pride do blokad na nivoju čaker, nastopi neravnovesje, in telo se posledično odzove najprej s slabim počutjem in razpoloženjem, z občutkom praznosti, utrujenosti in pomanjkanjem energije ter kasneje tudi z resnejšimi obolenji.

Na nivoju eteričnega telesa obstaja sedem glavnih čaker in enaindvajsetih manjših čaker. Čakre so razporejene ob hrbteničnem kanalu in seveda se njihove odslikave reflektirajo tudi na coni hrbtenice na stopalih in dlaneh. Maser vzpostavi stik z energijskim telesom stranke.

Njegova osredotočena pozornost na obdelavo izbranega centra okrepi njegovo delovanje. Delovanje na čakre vpliva naprej na organe in energijsko telo, ki ga izbrani center polni s točno določeno frekvenco. Masersko delo na energijskih centrih začnemo na desni nogi ali desni roki.

Za naše razumevanje dela s stopali in dlanmi je pomembno dejstvo, da se lahko preko energijskih centrov dotaknemo energijskega sveta posameznika in nanj lahko tudi vplivamo. Energijski centri delujejo kot kontrolna vozlišča, preko katerih lahko vzpostavimo stik z več energijskimi nivoji človeka, in obenem posredno delujemo tudi na njegovo fizično telo.

Vir:
http://www.masaze-deteljica.si/Refleksna_masaza

Če me želite bolje spoznati in izvedeti več o meni in mojih masažah/tehnikah,pa me najdete na: http://www.masaze-deteljica.si/ in v moji facebook skupini se mi pridružite in me spremljajte na: https://www.facebook.com/groups/250067895557650/

MASAŽNI SALON DETELJICA
Nastja Veldin s.p.
Šaranovičeva 25a
Vir pri Domžalah

Naročanje:

041/723-978

narocanje@masaze-deteljica.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Energijsko-Sredisce-Cakre-Refleksna-MasaDomov
Powered By GeekLog