Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Energija_Pricakovanje_Ewe
Energija pričakovanja

sobota, 24. junij 2006 @ 05:05 CEST

Uporabnik: Anonymous

Energija pričakovanja je ena izmed negativnih energij. Če od nekoga pričakujemo, da bo naredil nekaj za nas, ali še več, namesto nas, je to za osebo, ki ji tako energijo pošiljamo, napad na njeno energetsko polje. Bolj občutljive, oziroma energetsko bolj odprte osebe to lahko občutijo kot motnjo, nervozo brez razloga, kot neprijeten občutek ali celo kot bolečino.

Večina ljudi to počne na nezavednem nivoju. Poglobimo se vase in raziščimo, od koga vse nekaj pričakujemo. Največkrat nekaj pričakujemo od naših otrok, partnerjev, staršev, podrejenih, nadrejenih, od politikov, župnikov, predsednikov…

Kdo bi si misli, a ne?

Najhuje in najslabše se v tem primeru godi tistim , ki so nam najbolj blizu ali pa se največ družimo z njimi.

Kako naj bo naš otrok bolj uspešen, kot je sam po sebi lahko, če se mu »obesimo« za vrat z našimi pričakovanji? Dnevno motimo njegovo energetsko polje. Namesto, da bi mu pošiljali ljubečo, vzpodbudno energijo, da izpelje tisto, za kar je poklican v to življenje ( to je naša edina pravica, otrok ni naša last ) ter ga vzgajali ( kar je naša dolžnost, ki je nastopila v tistem trenutku, ko smo se odločili, da ga bomo imeli ), otroku pošiljamo težko, obremenjujočo, celo pogubno energijo.

Koliko več lastne energije mora zato tak otrok zbrati, da izpelje, kar mu je naloženo, ali kar želi sam izpeljati, če ga dodatno obremenimo s pričakovanji?
Enako velja za slehernega človeka. Energijski pretok obstaja tudi, če človeka ni več v naši neposredni bližini; tako za dobre, kot tudi za slabe energije.
Če v mislih ali v dejanjih očitamo osebi, da nas je zapustila, naj bo to partner, sodelavec, starš ( predvsem ob ločitvah je to pogosto izpostavljeno ), če nekomu očitamo, da nas je pustil na cedilu, ostajamo na to osebo še naprej negativno energetsko vezani, ji še nadalje škodimo. Še bolj bistveno pa je, da pozabljamo in ignoriramo, da s tem škodimo tudi sebi.

Namreč, oseba, ki zna razpoznati energije, vam bo te vaše negativen energije vrnila. Žal jih ne vrne vsak z ljubeznijo in sočutjem, kot je edino pravilno. Za kaj takega je potrebna precej visoka zavest.

Če vrnemo energije z jezo, bodo take energije škodovale tudi nam; največkrat nezavedno, pa tudi vse tja do fizičnih bolečin, za katere ne vemo, od kje so se vzele.

Kaj naj torej storimo in kako se obnašamo, če nas »napade« pričakovanje do drugih?
Najprej se moramo zavedati, da smo v danem trenutku natanko tam, kjer moramo biti. Točno na tistem delu življenjske poti, kamor smo se sami pripeljali. Kako bomo reagirali v prihodnje, pa je naša lastna izbira in odločitev.

Lahko agresivno, jezno ali z očitki napadamo nazaj. Olajšanje bo le trenutno, saj se nam bo to v tej ali kakšni drugi obliki povrnilo v dvojni, trojni meri. Akcija sproži reakcijo.

Lahko pa sprejmemo drugačno odločitev: zahvalimo se energijam, ki so nam do sedaj služile kot del učnega procesa na tem planetu; zahvalimo se ljudem, ki so do sedaj bili naši učitelji, hkrati pa se zavedajmo, da takega učenja in teh učiteljev ne potrebujemo več.

V mislih blagoslovimo te energije in te ljudi, ki nam jih pošiljajo ter jim jih z ljubeznijo in sočutjem vrnimo. Pomembno je, da jih ne sprejmemo, da jih ljubeče vrnemo. Dokler tega ne zmoremo, se jih tudi ne moremo rešiti.
Ni potrebno, da točno vemo, kdo so ti ljudje. Če vemo, prav. Če ne vemo, jih pošljimo nazaj vsem, ki jih pošiljajo nam. Uporabite domišljijo. Domišljija in moč misli sta neverjetni in delujeta!

Tako se bomo blago, brez jeze, sovraštva in samouničevanja, rešili slabih energij. Počutili se bomo lahkotneje in zelo pomembno za naš nadaljnji razvoj je, da s tem ne bomo nikomur škodili.

Pošiljanje ljubezni in sočutja zdravita tistega, ki ju pošilja in tistega, ki si ju dovoli prejeti.

Z ljubeznijo,
Ewe

(p.s.: povzeto iz lastnih izkušenj in učenja samozdravljenja mojstrov duhovnih vodnikov, ki delujejo skozi Američanko Connie Russert; www.toolsfortransformation.com ter njene knjige, večinoma napisane po nareku mojstrov duhovnih vodnikov – Channeling from Parallel Universe, ki bo v kratkem v prevodu izšla tudi pri nas pod naslovom Kanaliziranje iz vzporednega vesolja)

Vir: www.gibanje.org

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Energija_Pricakovanje_EweDomov
Powered By GeekLog