Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Energetsko_Ucenje_Anglescine_Delavnica
Energetsko učenje angleščine

nedelja, 27. julij 2008 @ 10:07 CEST

Uporabnik: Sonce

Energetsko učenje angleščine

Energetsko učenje angleščine:
Udeleženci delavnice se bodo naučili uporabljati jezik v pristnem angleškem okolju. Izpostavljenost takemu okolju je neprecenljive vrednosti v procesu učenja jezika. Udeleženci bodo s tem odpravili številne blokade, ne le v odnosu do angleščine, ampak bodo posledice vidne tudi na drugih področjih.

Premagati strah pred jezikom daje otroku vzorec, ki mu bo pomagal s preseganjem strahu tudi v drugih življenjskih situacijah. Če je prej v določenih primerih, situacijah ali stvareh videl samo negativno plat, bo s preseganjem svojih blokad lahko v vsaki podobni situaciji videl potencial in jih zato lažje presegal.

S pridobivanjem samozavesti, se bo lahko, okrepljen, lažje soočal s težavnimi situacijami, ki ga bodo še doletele v življenju. S projektnim delom izboljšamo kooperativne sposobnosti in aktiviramo kreativne sposobnosti udeležencev. S tem jim omogočimo tudi bolj kreativno uporabo jezika.

V stvareh, ki od nas zahtevajo največ se velikokrat skriva velik potencial. Tako se je že v številnih primerih izkazalo, da se prav v tistih, ki imajo največji odpor do jezika, skriva nadpovprečna nadarjenost za jezik. Škoda bi bilo tak potencial spregledati, zato je angleška delavnica najboljše okolje za oživitev in razcvet teh potencialov.

Kaj lahko udeleženci delavnice pridobijo?

Z učenjem otrok imamo že številne uspehe, pridružite se jim še vi!

Zakaj angleško delavnico?
Dokler nimamo pristnega kontakta z jezikom, ga ne znamo vešče uporabljati. To je tudi razlog, da se številni učenci s starši odločijo za utrjevanje jezika v tujini, v okolju, ki od učenca zahteva uporabo tujega jezika.

Ravno zato v našem programu uporabljamo t.i. »native speakerje«, oz. celotna delavnica poteka v angleškem jeziku. Prednost delavnic v Sloveniji je, da se lahko ustvari enako pristno okolje kot v tujini le da si lahko udeleženci doma pomagajo z materinim jezikom in tako hitreje napredujejo.

S posebno tehniko energetskega učenja, z uporabo meditacij in posebnih sproščanj, udeležencem omogočamo hitrejše in lažje učenje – učinki so razvidni iz doseženih rezultatov.

Danes si brez angleščine težko predstavljamo življenje, saj je angleščina prisotna skorajda povsod. Največja težava, pri še tako dobrih in zvestih učencih, je uporaba jezika oz. govor.

O meditaciji:
Sproščanje z meditacijo v kateri se bodo otroci »polnili« s pozitivno, ustvarjalno energijo je eden najpomembnejših delov delavnice. Ta jim bo pomagala k boljšemu zdravju, boljšim medsebojnim odnosom in uresničevanju njihovih potencialov. Meditacija je najpomembnejši način prenosa energije – pozitivne energije, sproščenosti, energije uživanja.

Je glavni vir pridobivanja nove, sveže energije, s katero posamezniki (tako otroci kot odrasli) ustvarijo več. Pridobljeno energijo lahko uporabijo na vseh področjih svojega življenja in to je zelo pomembno, ker več kot imamo energije, več lahko naredimo, bolj smo lahko koristni za sebe in za druge ljudi.

Na delavnici poskrbimo za porabo odvečne negativne energije, za polnjenje in večanje energetskih kapacitet, kar posledično pomeni, da udeleženci lažje presegajo svoje blokade in tako hitreje napredujejo.

Pridobitev je torej mnogo, odločitev je v vaših rokah!

O programu:
Program obsega meditacije oz. posebna sproščanja, energetski trening za mlade s strokovnjaki, projektno delo in učne ure za piljenje specifičnih jezikovnih težav vsakega udeleženca (personal training), avdio in video aktivnosti z lastno produkcijo, interaktivne aktivnosti, pohode v naravi, …

Vključena sta dva obroka – zajtrk/malica in kosilo.

Delavnica poteka med tednom od 8h do 16h.

Delavnice se izvajajo od 30.6.2008 do 31.8.2008

Na posamezno delavnico sprejmemo največ 10 oseb.

Cena za en teden:
230€

Cena za dva tedna:
390€

Družinski popust za več prijav iz ene družine (tudi bratranci in sestrične): 10% popust na drugega otroka, 15% popust na tretjega.

Prijateljski popust: 10% popust, če pripeljete prijatelja.

Za informacije in rezervacije pokličite na:
041/211-007
ali
040/700-701
Lahko pa tudi pišete na aventtis@amis.net ali jaka.petric@amis.net


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Energetsko_Ucenje_Anglescine_DelavnicaDomov
Powered By GeekLog