Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Duhovno-Prebujanje-Znaki-Guru
Znaki, da se duhovno prebujate

sobota, 28. januar 2023 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Duhovni guruji že nekaj časa opozarjajo, da smo se začeli duhovno prebujati.

Če menite, da tisti, ki se duhovno prebujajo, vidijo le sonce, mavrico in samoroge, se motite. Ta proces je mnogokrat povezan s težkimi izzivi, saj je treba iz svojega življenja odstraniti negativno energijo. Upiranje temu procesu povzroča bolečine in depresijo, pravijo. Treba se je prepustiti toku.

Znaki, da ste se začeli duhovno prebujati

1. Sprememba v verovanju
Vsi, ki se duhovno prebujajo, spremenijo pogled na svet in tudi svoje življenje. Pogosteje se bodo uprli družbenim normam in zagovarjali osebno svobodo.

2. Nenavezanost na materialne dobrine
Ste včasih kopičili materialne dobrine, sedaj pa spoznali, da je manj več in da si sreče ni mogoče kupiti? Vaše zavedanje sveta se je spremenilo. Ko se boste znebili odvečne navlake, se boste znebili tudi nakopičene energije in lažje zadihali. 

3. Želja po novi službi
Nenadoma začutite potrebo po spremembi službi? Ne oklevajte in poiščite svoje pravo poslanstvo. Ko boste storili prvi korak, se vam bodo vrata začela sama odpirati. Zaupajte. 

4. Pojavi se zanimanje za teme, ki so povezane z osebnim razvojem
Vleče nas k svetlobi in pozitivnim ljudem, ki druge navdihujejo in motivirajo. Lahko se pojavi potreba po branju knjig o osebnostnem razvoju, jogi, meditaciji, molitvi …

5. Potreba po stiku z naravo
Duhovno prebujeni ljudje se zavedajo moči narave. Z njo komunicirajo in jo poslušajo, saj čutijo povezanost. 

6. Težave s spanjem
Večina ljudi med duhovnim prebujenjem težko zaspijo, saj so polni energije. 

7. Pogovarjajo se sami s seboj in kreatorjem
Se pogosteje pogovarjate sami s seboj ali nebeškimi bitji? To je dokaz, da se povezujete s svojim višjim jazom, ki pozna vašo pot in je povezan z božansko energijo.

8. Vse več sinhronih dogodkov
Tovrstni dogodki se pojavljajo ves čas, prepoznajo pa jih le tisti, ki so oziroma se duhovno prebujajo. Gre za dogodke, ki so med seboj povezani, in to tako močno, da je povsem jasno, da ne gre za naključja, ampak sporočilo. S tem fenomenom se je ukvarjal celo Carl Jung.

9. Občutek univerzalne enosti
Vsi smo med seboj povezani. Duhovno prebujene osebe se zavedajo, da smo več, kot le fizično telo. Na tem temelji tudi zakon privlačnosti. Vsako osebo, dogodek je v naše življenje priklicala naša energija.

10. Pojavi se potreba po bolj zdravem življenju
Naše telo je tempelj naše duše, zato moramo z njim ravnati odgovorno. Veliko ljudi, ki se duhovno prebuja, spremeni način prehranjevanja. Mnogi začutijo potrebo po vegetarijanstvu. 

11. Globoka čustva
Na duhovni poti boste mnogokrat občutili globoko žalost. Včasih boste vedeli, zakaj in ta čustva nadomestili z ljubeznijo, včasih pa zanje ne boste našli razloga. Ne ignorirajte jih, ampak jih sprejmite, nato pa jih spustite.

Vir:  www.zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Duhovno-Prebujanje-Znaki-GuruDomov
Powered By GeekLog