Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Duhovni-Seminar-Stephen-Turoff-Bled
Stephen Turoff - Duhovni seminar in blagoslov z vodo

petek, 31. avgust 2018 @ 05:03 CEST

Uporabnik: Sonce

Stephen Turoff:
DUHOVNI SEMINAR IN BLAGOSLOV Z VODO


nedelja, 16. september 2018, ob 10.00

Hotel Kompas, BLED

Stephen Turoff nam na seminarjih predaja globoka mistična spoznanja o tem, kdo v resnici smo, o namenu našega bivanja na tem svetu in povezavi z Bogom. Skozenj govori modrost duhovnih učiteljev, prerokov in mojstrov, ki so človeštvu dolga tisočletja prinašali sporočila resnice, ljubezni in spoznanja.

Z osupljivo preprostostjo, tako kot to zna le on, pojasnjuje zakone stvarjenja, večnega pretoka iz teme niča v polnost svetlobe. Vsakogar, ki pride v stik z njim, se globoko dotakne in sproži proces sprememb, ki pospešujejo naš osebni in duhovni razvoj. Vsak njegov seminar je globoka mistična izkušnja.

Enkrat letno se seminar Stephena Turoffa nadaljuje z blagoslavljanjem z vodo ob reki Savi. Seminar je namenjen pripravi in odpiranju telesa, uma in duha na izkušnjo (blagoslov), ki sledi. Stephen krščuje s Svetim Duhom in nam z vsakim takšnim dogodkom odpira poti v višje stopnje zavedanja. To je iniciacija v Bhakti jogo, jogo brezpogojne ljubezni, predanosti in služenja.

Ves čas seminarja in blagoslova nas bo spremljal tudi Matej Perih – Jagat, kitarist, pevec in skladatelj, ki bo z glasbo in petjem poskrbel za dobro vzdušje in prave energije.

CENA SEMINARJA: odrasli 40 EUR, otroci 7-17 let 20 EUR, otroci do 7 let brezplačnoodrasli: 25 EUR

Stephen Turoff bo tokrat na Bledu od 14. do 17. septembra:

  1. petek, 14. 9.: individualne terapije
  2. sobota, 15. 9.: svetlobni krogi
  3. nedelja, 16. 9.: duhovni seminar
  4. ponedeljek, 17. 9.: individualne terapije

Za informacije in prijave smo vam na voljo na telefonskih številkah 04 578 04 08 in 041 208 655, na e-naslovu info@itau.si in na spletni strani www.stephenturoff.com.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Duhovni-Seminar-Stephen-Turoff-BledDomov
Powered By GeekLog