Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Drustvo_Sporoca_Veselo_Novico_Asmatiki
Astmatiki se veselijo

sreda, 9. april 2008 @ 22:58 CEST

Uporabnik: Sonce

Društvo Astma in šport sporoča veselo novico. V mesecu maju in juniju bodo člani društva s pomočjo sredstev Leka in Pfizerja plavali brezplačno. Preventivno-zdravstvenega programa, ki poteka na bazenu Fakultete za šport se udeležuje skoraj 50 bolnikov z astmo, večinoma otrok.

V časih, ko se tudi javna dobrina, kakršno je zdravstvo, nagiba k privatizaciji, smo še posebej ponosni, da nam je s strokovnim delom uspelo prepričati farmacevtske korporacije, da je vredno vlagati tudi v preventivo.

Kronični bolniki so še posebej zavezani, da ukrepajo dolgoročno, kar pa pri otrocih pomeni, da so potrebna tudi določena vlaganja v zdravju prijazne življenjske navade, ki prepogosto ne najdejo prostora v družinskih proračunih.

Zato se v imenu udeležencev plavanja iskreno zahvaljujemo ge. Katarini Klemenc Dinjaški iz Leka in gdč. Živi Janež iz Pfizerja, da sta v duhu družbene odgovornosti organizacij, ki jih zastopata, izbrale naš program.

Lep pozdrav,
dr. Milan Hosta, vodja društva

Društvo Astma in šport
Cerkniška 5
1000 Ljubljana
Slovenija
t: 041/518-824
f: 01/ 4236-160
e: info@asthmasport.com
w: www.asthmasport.com
w: www.buteyko.siSporočilo, ki je bilo poslano članom, udeležencem plavanja


Spoštovani člani, udeleženci programa plavanja!

Spoštovani predstavniki Leka in Pfizerja!

V društvu si prizadevamo, da bi bili naši člani deležni visoke kakovosti programov. Načelo, ki mu pri delu sledimo je, da lahko le s trajnim preventivnim delom ohranjamo zdravje in to uresničujemo tudi pri programu plavanja.

Zavedamo se, da skrb za zdravje vse bolj bremeni družinski proračun in zato vam z veseljem sporočamo, da smo z našimi dejavnostmi prepričali tudi predstavnike dveh farmacevtskih družb – Lek in Pfizer. V duhu družbene odgovornosti vam ob njihovi finančni pomoči sporočamo, da ste v mesecu maju in juniju 2008 oproščeni plačila vadnine.

Želimo vam prijetno plavanje do konca šolskega leta in se v imenu vseh udeležencev plavanja iskreno zahvaljujemo predstavnici Leka, Katarini Klemenc Dinjaški in predstavnici Pfizerja, Živi Janež!

dr. Milan Hosta, predsednik

info@asthmasport.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Drustvo_Sporoca_Veselo_Novico_AsmatikiDomov
Powered By GeekLog