Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Donatorstvo_Brezplacna_Zabava_Zur
Peti Si.mobilov Žur z razlogom – Dj Umek v parku Tivoli

nedelja, 31. avgust 2008 @ 23:06 CEST

Uporabnik: Sonce

Donacija 10.000 evrov društvu Beli obroč in promocija SMS donatorstva. V Tivoliju jih je na Umeka plesalo več kot 30.000, nekateri tudi v virtualnem svetu SecondLife.

V soboto 30. avgusta, je Si.mobil v ljubljanskem parku Tivoli že petič gostil brezplačno zabavo z DJ Umekom. Žur z razlogom, tradicionalni zaključek počitnic in poletne festivalske sezone z dobrim namenom, se je, ker je prerasel Jakopičevo sprehajališče, letos odvijal na novi lokaciji Pasja raven ob športnem centru Tivoli. DJ Umek, ki je v goste povabil kalifornijskega raperja Spinza in predstavil tudi nekaj skladb s prihajajočega novega albuma, je v parku razgibal prek 30.000 tisoč ljubiteljev plesne glasbe.

Zabava se je začela že ob 17h, vzdušje pa je doseglo vrelišče malo pred 23. uro, ko je ljubljanski župan Zoran Jankovič množici in organizatorju sporočil, da se lahko zabava nadaljuje do polnoči. Žur z razlogom je namenjen spodbujanju SMS donatorstva in družbene odgovornosti mladih ter pomoči humanitarnim organizacijam. Prejemnik Si.mobilove donacije v višini 10.000 evrov je ponovno Društvo Beli obroč, ki pomaga žrtvam kaznivih dejanj.

Žur se je sočasno odvijal tudi v virtualnem svetu Second Life, kjer so ob tej priložnosti odprli slovenski otok dobrodošlice.

SMS donacija BELIOBROC na 1919 je možna do 30. septembra 2008. Donirajo lahko Si.mobilovi in Mobitelovi uporabniki. Obe družbi pa se odrekata vsem prihodkom iz poslanih sporočil SMS. Do 30. septembra bo možno donirati Društvu Beli obroč tudi prek portala Vodafone live!.

Si.mobil se ob uspešno izpeljanem Žuru z razlogom zahvaljuje Mestni občini Ljubljana, ki podpira tovrstne prireditve, partnerjem dogodka Futuristing Music, Europlakatu, Cosmopolitanu, Hechtu in seveda DJ Umeku.

Fotografije z dogodka na ogled na spletu (Moj-album.com): Žur z razlogom fotogalerija z dogodka na spletu

Videoposnetke obiskovalcev prireditve si poiščite na povezavi (YouTube.com): kliknite tukaj

Dodatne informacije:
Za dodatne informacije kontaktirate na: info@futuristing.com ali pa Si.mobil na: pr@simobil.si.

Foto: Futuristing Music

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Donatorstvo_Brezplacna_Zabava_ZurDomov
Powered By GeekLog