Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Dobrodelnost_Prosnja_Pomoc_Bolezen
Naprošama vas za finančno pomoč

ponedeljek, 21. april 2008 @ 14:30 CEST

Uporabnik: Sonce

Živim z mojim partnerjem, v občinskem stanovanju (sobi), ki pa je veliko komaj 19m2, ter nimava kopalnice in tople vode, imamo le skupno stranišče. Grejeva se na elektriko, tako da dobivama zelo velike račune za elektriko. Za lansko leto sva dobila velik proračun, ki ga morema plačati podnujno, ker nama bodo drugače izklopili elektriko.

Dokler je imel moj partner zaposlitev sva se še nekako prebijala skozi meseca v mesec, ko pa je zaradi svoje bolezni hrbtenice ter astme ostal brez službe, se nama je vse porušilo na glavo. Jaz si zaposlitev ne najdem zato ker se še redno šolam. Občasnega dela ne morem opravljati ker mi šolske obveznosti vzamejo veliko časa.

Partner napiše ter odpošlje veliko prošenj na teden, vendar je vse zaman. Preživljava se z golimi 208,13€ socialne pomoči, ter moje štipendije 123,91€. To pa ni dovolj, da bi poravnala vse položnice, ki se nama nabirajo, ter hrane ki je dandanes zelo draga. Če plačama vse položnice na mesec nama skoraj nič ne ostane za hrano. Do sedaj se nama je nabralo kar veliko dolga.

Mesečno nama gre zelo težko skozi, marsi kdaj nimama niti za kruh o kakšnih priboljških lahko samo sanjama. Zdaj pa ko pričakujeva otroka je pa vse še bol hudo. Kako bova dala otroku če še sama nivama. Če bi naredila splav, je bila velika možnost, da zaradi dedne bolezni na jajčnik nebi več mogla imeti otrok. Pred 6 leti sem ostala brez mame, ki je umrla zaradi raka.

Takrat se mi je svet porušil na glavo. Zaradi stresne situacije doma, pa je bilo samo še slabše, tako da sem se še pred polnoletnostjo odselila od doma. Imam samo še očeta, kateri je invalid III. kategorije in prejema zelo majhno pokojnino, moj partner pa je ostal brez očeta pred 1 letom, prav tako zaradi raka in ima še mamo, ki je tudi invalidka III. kategorije in prejema še manjšo pokojnino, tako da nama ne moreta pomagati nikakor, samo včasih naju povabita na kakšno skromno kosilo, tako da pojema vsaj 2 krat tedensko nekaj toplega za obrok.

Tako, da je res hudo, ampak zaradi otroka, ki se nama bo rodil, morava potrpeti in se boriti naprej, za to da bo najinemu otroku lepše, da bo lahko imel čez čas svojo sobo, da bo imel vse kar bo potreboval.

Naprošama vas za finančno pomoč, da bi lahko poravnala dolgove in da bi lahko najinemu otroku nudila lepo otroštvo.

Že vnaprej se Vam zahvaljujema za Vaše dobro srce.

TRR: 02281 - 0256987120 Ljubljanska Banka
Sklic: 1010

Vse podobnosti si lahko ogledate na naši spletni strani: www.klicvsili.si

Izvajamo tudi humanitrano akcijo: http://www.klicvsili.si/forum/viewtopic.php?t=29

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Dobrodelnost_Prosnja_Pomoc_BolezenDomov
Powered By GeekLog