Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Dobrodelnost-Mladi-Velikonocna-Sreca
Velikonočna sreča 2011

ponedeljek, 18. april 2011 @ 19:46 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Velikonočna sreča 2011

V velikonočnem času bo Rotaract klub Ljubljana organiziral že deseto tradicionalno dobrodelno akcijo Velikonočna sreča 2011. Akcija, v kateri bomo s prostovoljci pobarvali več kot 1000 velikonočnih pirhov, vsako leto doživi zelo pozitiven odziv obiskovalcev naše stojnice. S prostovoljnimi prispevki, ki jih bomo zbrali, bomo pomagali Stanovanjski skupini Črnuška gmajna, v kateri živijo mladi, ki imajo doma neurejene družinske razmere.

Barvanje pirhov bo potekalo v četrtek, 21. aprila, od 17. ure dalje v Mladinskem hotelu Celica na Metelkovi 8 v Ljubljani in bo odprto za vse, ki bi se nam pri barvanju želeli pridružiti. Del pirhov bodo pobarvali tudi mladi iz Stanovanjske skupine.

Sama akcija razdeljevanja pirhov bo potekala v petek, 22. aprila, in v soboto, 23. aprila, na glavni ljubljanski tržnici (dopoldne, od 8. ure dalje).

V kolikor vas zanimajo dodatne informacije o projektu, nam prosim pošljite e-pošto na naslov rotaract.ljubljana@gmail.com ali si oglejte našo spletno stran www.rotaract-ljubljana.si. Na slednji so objavljene tudi fotografije akcij s preteklih let.
Lahko nas tudi pokličete po telefonu: Manca Rogelj (040 358 284), Barbara Gradišek (031 846 880).

Organizacija Rotaract deluje pod okriljem Rotary International. Združuje mlade med 18. in 30. letom, ki želijo s svojimi dobrodelnimi akcijami pozitivno vplivati na okolje, v katerem živimo, z razvijanjem vrednote nesebične pomoči pa doseči tudi spoštovanje drugačnosti. Pomagajo pomoči potrebnim otrokom in mladim ter se na tak način trudijo prispevati k vsesplošnemu napredku sveta okrog nas. Njihov cilj je s pozitivnim  zgledom približati ljudem posluh za dobrodelnost in privzgojiti slehernemu posamezniku čut za ljudi v stiski.

Barbara Gradišek
predsednica Rotaract kluba Ljubljana

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Dobrodelnost-Mladi-Velikonocna-SrecaDomov
Powered By GeekLog