Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Dobrodelna-Akcija-Otroci-Igrace-Revscina
Dobrodelna akcija - zbiramo igrače

četrtek, 7. november 2013 @ 19:21 CET

Uporabnik: Pozitivke

Res je, da smo šele dobro zakorakali v november, vendar se počasi približujemo bolj prazničnemu vzdušju, veselju, radosti in obdarovanju. December je čas, ko si iskreno zaželimo novih priložnosti, ljubezni, veselja in zdravja. Je pa tudi čas, ko radi obdarujemo svoje najbližje in najdražje.

Žal pa vsi nimajo te sreče, da bi obdarovali svojo družino, prijatelje in otroke, saj jim primankuje že osnovnih življenjskih potrebščin.

Že nekaj let smo z vašo pomočjo uspešno organizirali dobrodelno akcijo, kjer smo zbirali igrače, knjige in podobne potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin. Veseli me, da je bil vsako leto odziv zelo velik, saj smo skupaj zbrali velik kup igrač, ki so šle po domovih družin, nekaj pa tudi v zavode, domove, Azil in celo v Afriko.

Glede na finančno stisko mnogih družin v Sloveniji in dnevne zgodbe, ki jih slišimo, vidimo in beremo pa smo se odločili, da letos poleg igrač zbiramo tudi hrano z daljšim rokom trajanja.

Tukaj se obračamo na vas Dragi starši, Stari starši, Prijatelji, Otroci, Mladi, Veseli, Ustvarjalni, Pogumni, vsi, ki ste bili nekoč otroci, da se pridružite naši Dobrodelni akciji – Podarimo veselje ter prispevate za iskrive oči otrok. Pomagajte po svojih najboljših močeh.

Akcija bo potekala od 5. 11. – 22.12.2013

Kaj zbiramo?

Česa NE zbiramo?

Kje zbiramo?

Hrano, igrače in vse otroške stvari lahko prinesete na Gorjančevo ul.1, Lj – Bežigrad med 15 – 19 uro oziroma po predhodnem dogovoru na tanja@varstvootrok.com ali 040 415 211.

Kako bo akcija potekala?

Hrano bomo predali Anini zvezdici, kjer jo bodo razdeljevali naprej staršem. Igrače bomo podarili staršem in seveda njihovim otrokom, ki se nam bodo pisno javili, poslali e-mail, ali naju drugače seznanili s svojo stiskoKnjige, šolske potrebščine, družabne igre pa bomo podarili zavodom in kriznim centrom z otroci, ki potrebujejo pomoč.

Prevzem igrač in ostalih otroških stvari bo potekal osebno v decembru.

Poziv staršem, ki potrebujejo pomoč za svoje otroke

Za vprašanja ali informacije o akciji smo na voljo na 040/415 211.
Iskrena hvala za vašo dobrosrčnost.
Čudovit november in še lepši december,
vam želi ekipa Varstvootrok.com

Vir: dobrodelna-akcija

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Dobrodelna-Akcija-Otroci-Igrace-RevscinaDomov
Powered By GeekLog