Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Dobicek-Prodaja-Sluzenje-Denarja-Knjiga
Je služenje denarja za vas neizbežna nuja? Vam je muka hoditi v službo?

ponedeljek, 24. april 2017 @ 05:02 CEST

Uporabnik: klepet ob kavi

Sprva. Niste v napačnem poslu.

Ljudje mnogokrat razmišljajo, katera tržna niša je tista, ki bo prinesla največ denarja. Poslovneži hodijo po sejmih, na festivale, potujejo v tuje države, da bi našli nekaj, kar se bo prodajalo. Nekaj, kar bo prineslo dobiček.

Že starši svoje otroke usmerjajo v srednjo šolo, v smer, ki naj bi bila bolj zaposljiva. Da bodo imeli redno službo z rednimi prihodki. Kot da je uspeh človeka odvisen samo od tega, da ima službo s pogodbo za nedoločen čas, ne glede na to, ali v službo hodi z veseljem ali z odporom.

Kdo bo pa plačeval položnice? Pa hrana je vedno dražja? Ja, seveda. Za položnice mora biti, ampak če se ujamete v zanko, kjer je služenje denarja nuja za preživetje, kjer je od denarja odvisno kakšne volje se zbudite, kakšne odnose imate, koliko se imate radi... Kjer je od količine denarja na vašem računu odvisno vaše zdravje, splošno počutje in nasploh se vse v vašem življenju dogaja glede na to, koliko ga imate ali nimate... Potem vam lahko z zagotovostjo povem, da ste podrejeni denarju, da vas ima denar pod kontrolo, moralo pa bi biti ravno obratno. Vi, bi morali imeti denar pod kontrolo.

Ni čudno, da ljudje ne marajo bogatašev, ne marajo denarja, če pa je z denarjem tako močno povezan občutek pomanjkanja.
Kaj denar sploh je?

Gre za obliko energije. Že znanost je dokazala, da je materija v bistvu energija. Morate se zavedati, če gledate na materijo (bankovce, kovance) kot na osnovno realnost, neizbežno živite v zelo togih omejitvah. Živite v pomanjkanju, živite v prepričanju, da NI ZA VSE DOVOLJ.

Zato za vas zaloga česarkoli, naj bo to denarja, lastne energije, priložnosti, celo ljubezen... predstavlja neko omejeno količino. Kar pa je iluzija, to sploh ni res.

To, da ne živite v obilju, ni odvisno od:

- vaše izobrazbe,
- tržne niše,
- vašega nadležnega šefa,
- koliko nadur delate,
- kako organizirani ste,
- kako draga oblačila si kupujete,
- kako izgledate,
- kako bogati so bili vaši starši,
- kakšen IQ imate...

Od česa je odvisno, če živite v obilju ali ne?

1. Od tega, kako razvito zavest – zavedanje imate.
2. Podzavestnih prepričanj, ki so se začela izoblikovati že v otroštvu.
3. Razvoja lastnih talentov in naravnih danosti ter sledenju svojemu srcu.
4. Volje in sposobnosti fokusa.

Kaj torej delate narobe?

Če ste se znašli v službi, ki vas ne zadovoljuje, niti finančno niti osebnostno. Če je to služba, v katero hodite, ker ste jo pač dobili. Potem naj vam povem, da niste sledili sebi, niste razvijali svojim talentom, živite s podzavestnimi prepričanji, ki vam prepričujejo, da bi sprejeli obilje.

Morda so ta prepričanja, da so bogati ljudje slabi. Ali pa da si bogastva ne zaslužite, da ga niste vredni.

Možnosti je veliko, vsekakor pa so vas v eni fazi vašega vstopa v odraslo dobo prestrašili in napeljali k temu, da ste lahko zadovoljni, če službo sploh imate. Tako ste povsem pozabili na tisto, kar resnično radi počnete, živite v prepričanju, da od tega tako in tako ne bi mogli živeti in da je trenutno pač kriza, zato se je treba prilagoditi in vzeti pač delo, ki pride naproti, da bo za položnice.

Ali obstajajo energijski triki za privabljanje obilja?

Da, obstajajo!

Še prej pa bi se morali zavedati, da pravzaprav NE GRE ZA TO, DA PRIVABLJATE DENAR, pač pa privabljate energijo obilja, ki se nato manifestira na denar.

Denar je energija, zato moramo začeti delovati na energijski ravni.

V prihajajoči knjigi »Kako živeti v obilju?«, ki izzide prihodnji teden, sem za vas združila desetine praktični energijskih trikov, ki so plod mojega sodelovanja z več kot 2000 gosti iz oddaje »Klepet ob kavi«, ki delujejo na različnih področjih po vsem svetu. Precej sem jih razvila sama, vsekakor pa so vsi energijski triki za privabljanje obilja, da bi dosegli finančno svobodo, preprosti, enostavni in delujoči!

3 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Dobicek-Prodaja-Sluzenje-Denarja-KnjigaDomov
Powered By GeekLog