Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Dober-Zacetek-Dneva-Prebujanje
Dober začetek dneva veliko daje

sobota, 7. november 2015 @ 05:02 CET

Uporabnik: Mirjan Mesiček

Ko se zjutraj prebudiš, in tvoje misli naravno spontano zdrsnejo na dan in delo, ki te čaka, tudi če prvikrat, sebe v delu in vsem, kar te čaka, glej kot zadovoljnega srečnega sposobnega se spoprijeti z vsem, kar ti dan prinese.

Ko dan začnemo ljubeče popolnoma naravnani na to, jasno vedoč, da je v tem svetu tako, da se v njem lahko zgodi vse, nas še tako težke težave in preizkušnje, kar ne morejo in ne morejo premagati.

Ne bomo zmeraj prišli domov kot zmagovalci, čeprav imamo kar se da čiste in dobre namene, a če bomo kljub poraženosti ravnali najbolj dobro kot premoremo in v svoji biti kljub porazu, ostali čisto pošteni in dobro namenski, če bomo tako ravnali, bomo v tem in s tem tudi zmagali..

Najbolj narobe reagiramo navadno takrat, kadar dobimo krivične udarce življenja, -(človek je najbolj občutljiv kadar se mu zgodi krivica)-, takrat in ob tem, navadno tudi sam pogreši in naredi največje napake, nastaviti drugo lice lahko pomeni tudi to, da si kljub storjeni še tako hudi krivici upamo ostati popolnoma pošteni, da vzdržimo v tem tako, da nas še tako krivični udarci življenja in ljudi ne spridijo in speljejo na stranpoti.

Da, zmagati v tem, mogočno in odrešujoče.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Dober-Zacetek-Dneva-PrebujanjeDomov
Powered By GeekLog