Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Djotis-Sola-Zivljenje-Ucenje-Astrologija
Šola Djotiša: za vse, ki ste se odločili imeti od življenja največ

nedelja, 2. februar 2014 @ 05:05 CET

Uporabnik: Pozitivke

Šola Djotiša: za vse, ki ste se odločili imeti od življenja največ

Zakaj je Djotiš tako edinstven? Ker vam razkrije naravo obdobja, ki je pred vami, da bi lahko imeli od njega največ.

Predstavljajte si, kako bi bilo, če ne bi vedeli, da z zimo prideta mraz in sneg. Bili bi brez kurjave in toplih oblek. Medtem, ko bi drugi uživali v lepoti zime, bi bila za vas najbrž zelo neprijetna izkušnja. Tudi obdobja v vašem osebnem življenju so zelo različna, a hkrati predvidljiva. Če jim znate slediti, boste zanesljivo lahko imeli od življenja največ.

S poznavanjem Djotiša jih boste znali prepoznavati sami. Če bi se ga radi naučili, pred vpisom v šolo pa bi želeli več informacij, vas vabim, da pridete na brezplačno predstavitev, ki bo v ponedeljek, 10. februarja ob 18. uri v Biotehničnem izobraževalnem centru v Ljubljani, Ižanska 10-12. Srečanje je namenjeno vsem, ki ste pripravljeni nekaj svojega časa in denarja vložiti vase in priti do znanja, zaradi katerega boste lahko imeli od življenja največ. Število udeležencev na srečanju je omejeno, zato je potrebna predhodna najava na mateja.kunc@izaq.si ali na GSM 051/422-444.

Kaj vam da študij Djotiša?

V šoli Djotiša se boste naučili, kako spremeniti svoje poglede, da bi se lahko spremenilo vaše življenje. S študijem dobite celovito znanje o vsem, kar je zares ključno za vašo srečo.

Naše življenje ima v vsakem trenutku neko svojo smer. Kam nas vodi, je odvisno od vsega, kar smo doslej počeli. Tistega, kar se je že zgodilo, ne moremo več spremeniti, lahko pa pomembno vplivamo na prihodnost. Kakšna bo, je zelo odvisno od tega, kako se bomo odzvali v položaju, v katerem smo zdaj, in kakšen pomen bomo pripisali temu, kar se nam dogaja. Naš zdajšnji odziv bo pomembno sooblikoval našo prihodnost. Kako nam lahko Djotiš pri tem pomaga? Podobno kot nam lahko pomaga vremenska napoved. Če vemo, kakšno bo vreme, mu lahko prilagodimo svoje načrte. Še vedno lahko odidemo ven, če si to želimo, vendar se bomo oblekli vremenu primerno. Morda bomo v dežju raje ostali doma in počeli nekaj, kar nas prav tako  veseli, ven pa odšli, ko bo spet posijalo sonce. Odločitev bo morala biti v vsakem primeru naša, vendar se nam, zahvaljujoč vremenski napovedi, ne more zgoditi, da nas dež dobi  brez dežnika ali da se zaradi slabega vremena nimamo lepo. 

Djotiš vam razkrije, kakšne okoliščine so pred vami, da bi se lahko izognili oviram in izkoristili priložnosti. Če ste usklajeni z naravnimi ritmi in ritmom vašega življenja, bo vse potekalo gladko in brez napora. V nasprotnem primeru pa bi lahko bilo tako, kot bi hodili miže – zaletavate se v ovire, ste negotovi in v strahu, zato lahko napredujete le počasi in z veliko truda.  

Djotiš vam nudi priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire ter s tem občutek svobode in radosti. Hkrati opozarja, da lahko svojo neskončno notranjo moč izkoristite le, če vanjo verjamete. Da bi lahko verjeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste prišli in kakšni duhovni zakoni vam v življenju vladajo. Djotiš že več kot pet tisoč let to neprecenljivo znanje razkriva  na dostopen in preprost, a izjemno celovit  način, skozi simbolne pomene, ki jih pripisuje planetom, njihovemu gibanju in medsebojnim odnosom.

Šola Djotiša v organizaciji Inštituta IzaQ je šola za srečno življenje. Znanje, ki ga ponuja, povezuje starodavno vedsko modrost z dognanji sodobnih kognitivnih ved. Na edinstven način poveže duhovni pogled na življenje, ki temelji na razumevanju njegovih večnih zakonitosti, s spoznanji o vzrokih za naša različna čustvena stanja in odzivanja. Da takšen pogled ustreza dejanskemu dogajanju v nas, so danes začele potrjevati tudi sodobna  psihologija in druge vede, ki se osredotočajo na človeka.

Komu je šola Djotiša namenjena?

Šola Djotiša je priložnost za vse, ki želite imeti nadzor in izbiro v življenju. Poznavanje Djotiša  pa je tudi izjemna poklicna  priložnost. Z intenzivnim programom in sodobnim pristopom se že v dveh letih usposobite za samostojnega Djotiš svetovalca in terapevta. Vpis v šolo Vedske astrologije Djotiš je naložba, ki se vam bo bogato povrnila. Vpiše se lahko vsak, ki je študiju pripravljen posvetiti svojo pozornost in si dopustiti pozitivne spremembe, ki jih Djotiš prinese v življenje.

“V šoli djotiša, ki jo vodi Mateja, prepoznavam ogromno zakladnico znanja. Obiskujem šolo na daljavo, sledim tedenskim posnetkom predavanj in se z veseljem enkrat na mesec udeležujem sobotnih vaj. Naša srečanja in razgovori so mi v izjemno veliko veselje. Odstirajo se mi zelo novi, drugačni pogledi na vse, kar sem doživela v življenju. Djotiš mi je pokazal, da imam vedno možnost izbire. Doživljam, da širim in izpolnjujem sebe in to si želim še nadgrajevati tudi v prihodnje. Mateja svoje delo opravlja z veliko srčnosti, modrosti in spoštovanja do vedskega znanja in vedno znova me njene besede kar kličejo v svoji navdahnjenosti. Odločitev za študij  djotiša  je bila zame popolna izbira!” Petra S., Ljubljana” 

Preberite si ostala mnenja udeležencev Šole Djotiša  v organizaciji Inštituta IzaQ. V šolo se lahko prijavite takoj

V februarju 2014 prične študij že 8. generacija študentov.  

Vpišite se v šolo in se pridružite že osmi generaciji študentov. Preberite si podrobnejše informacije o šolanju in si z vpisom čimhitreje zagotovite prosto mesto v skupini.

Zakaj vam znanje Djotiša lahko zelo koristi?

Djotiš je umetnost neprecenljive vrednosti, ker vam:

Osvojili boste branje natalne karte in razbrali odgovore na vprašanja o tem, kdo ste in kaj je glavni razlog vašega bivanja tukaj. Dobili boste vse potrebne odgovore, da boste lahko razumeli okoliščine, v katerih ste se rodili. Na voljo vam bodo informacije o vaših karakternih prednostih in slabostih. Videli boste, kaj je tisto, kar bi bilo smiselno spremeniti; kako je z vašo samozavestjo in vašim nastopom v družbi, kako je naravnan vaš um, koliko je v vas poguma, ali se znate postaviti zase, kakšen je vpliv drugih na vas in vaš občutek za druge, koliko je v vas vztrajnosti, kakšne so vaše organizacijske sposobnosti, kako je z vašimi intelektualnimi sposobnostmi, česa vas je strah, kaj so vaše največje vrednote…Dobili boste sliko vaših izhodiščnih možnosti, ki so potencialni obris vašega življenja. Ko enkrat veste, kdo ste in zakaj ste tu, potem tisto, kar se vam je že zgodilo, vidite v novi, drugačni luči. Naenkrat lahko povežete stvari, ki so vam bile do zdaj naključne in najdete pomen v dogodkih, ki so vam bili brez smisla. Končno lahko zares razumete svojo preteklost.

Naučili se boste prepoznavati posledice svojega preteklega dojemanja sebe in življenja. Življenska situacija, v kateri ste, ni splet zunanjih, od vas neodvisnih okoliščin, temveč vaša lastna kreacija. Ko to spoznate, postane vse, kar se vam dogaja, le nova priložnost za vaš naslednji najboljši korak.

In najpomembnejše: v šoli Djotiša se boste naučili, kako predvideti posledice, ki bi jih vaš današnji pogled na življenje imel za vašo prihodnost. Če veste, kaj bi se vam jutri lahko zgodilo in zakaj, potem imate priložnost, da danes delujete drugače in si s tem sami premišljeno ustvarjate drugačno  prihodnost. V polni meri lahko izkoristite svoje potenciale in se izognete težavam, še preden se pojavijo!

"Veliko stvari v življenju me zanima, najbolj pa Življenje samo. Sem človek, ki se hitro navduši za neko stvar, sploh če pričakujem, da mi bo "to" pojasnilo od kje, kako, zakaj, s kakšnim namenom,...vprašanja s katerimi se prej ali slej sreča vsak, ampak vedno znova sem ugotovila, da imam kup argumentov, ki so me odvrnili od načrtovanega. Dokler nisem srečala Mateje in "njenega" Djotiša. Takrat pa sem spoznala, da v svojem življenju nočem več samo opazovati, ampak aktivno sodelovati in sprejeti zanj tudi odgovornost. Ne samo, da je ni stvari, ki bi ji lahko oporekala, odpirajo se mi poti in razkrivajo stvari za katere lahko rečem: tako neverjetno pa vendar tako enostavno, logično in smiselno se vse odvija, samo VEDETI moramo. In ko enkrat vemo, potem lahko ukrepamo. Srečanje z Djotišem in predavateljico Matejo ter njeno energijo, je pečat, ki ti pusti sledi za vse življenje. Irma O., Kranj".

Preberite si ostala mnenja udeležencev Šole Djotiša v organizaciji Inštituta IzaQ. V šolo se lahko prijavite takoj

Kako poteka šolanje ?

Program ima štiri module in traja dve leti. Prvi modul se prične februarja 2014. Celotno snov prejemate tedensko  na vaš elektronski naslov v obliki zvočnih posnetkov predavanj. V okviru vsakega modula prejmete šestnajst posnetih predavanj s pripadajočo študijsko literaturo. Eno soboto v mesecu se srečamo v živo na vajah, od 9. do 14. ure. Srečanja so predvsem namenjena praktičnim vajam, istočasno pa so priložnost za poglobitev predavane snovi in razjasnitev morebitnih vprašanj.

Višina šolnine:
Šolnina za posamezni modul je 695 €. Šolnina poleg učne snovi pokriva še  strokovno literaturu, možnost osebnega kontakta s predavateljico v okviru dogovorjenih terminov in zvočne posnetke predavanj.  22% DDV je vključen. Ob koncu četrtega modula je organizirana celodnevna priprava na zaključni izpit. Študentje, ki končajo dveletni program in uspešno opravijo zaključni izpit, pridobijo Diplomo Inštituta IzaQ za program Vedske astrologije Djotiš.

V šolo se lahko vpišete kadarkoli do zasedbe prostih mest.
100% garancija zadovoljstva!

Program šole smo pripravili z veliko ljubezni in spoštovanja, tako do starodavnega znanja, ki ga želimo prenašati, kot do vas, ki ste pripravljeni investirati svoj čas in denar, da bi lahko bili tudi sami nosilci tega znanja. V svoje delo trdno verjamemo. Hkrati pa razumemo, da se kljub dobri volji in poštenim namenom na obeh straneh, lahko zgodi, da morda študija ne bi mogli ali želeli nadaljevati. Ocenjujemo, da boste po prvem  mesecu študija lažje dokončno vedeli, ali ste se pravilno odločili. Če bi si morda premislili, lahko to v okviru prvega meseca študija storite popolnoma brez stroškov za vas. Vplačani znesek vam bomo brez vprašanj vrnili. Če pa bi študij želeli prekiniti kadarkoli kasneje, pa bomo zadržali le sorazmerni del vplačanega zneska glede na predavanja, ki ste jih prejeli, razliko za neizkoriščeni del pa vam bomo vrnili.

Ste vedeli, da je astrologijo pri svojem delu uporabljal tudi ustanovitelj moderne psihoanalize, Carl G.Jung? Več o tem lahko preberete tu.

Vpis v šolo je možen do zasedbe prostih mest. Zato ne zamudite priložnosti in se vpišite še danes.

Toplo vabljeni.
Mateja Kunc, Djotiš svetovalka in predavateljica
www.izaq.si
GSM: 051/422-444


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Djotis-Sola-Zivljenje-Ucenje-AstrologijaDomov
Powered By GeekLog