Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Dekorativni-Material-Les-Dom-Hisni-Dekor
Vkomponirajte les v vaš dom

nedelja, 8. junij 2014 @ 22:31 CEST

Uporabnik: Sonce

Les je odličen dekorativni material, ki dom naredi bolj topel in prijazen. Ker je dolgo časa obstojen, ga lahko tudi reciklirate. Ponujamo vam nekaj predlogov, kako lahko že uporabljen les oziroma lesene izdelke predelate v hišni dekor.

Naslonjalo za posteljo
Za izdelavo unikatnega naslonjala uporabite lesene deske približno enake dolžine in širine. Ko sestavite skupaj naslonjalo, ga prebarvajte z lakom za les, da se izognete razpadanju.

Vrtni zabojčki za dišavnice ali rože
Leseni zabojčki so kot nalašč za vaš vrt ali balkon, v katere posadite vaše najljubše rože ali začimbe. Lahko se igrate s postavitvijo ter ustvarite še mini umetniško delo.

Vrtni okraski
Imate v kleti, garaži ali na podstrešju stare lesene stole? Očistite jih, prebarvajte z lakom ter postavite na vrt, saj tudi v njih lahko zasadite rože.

Knjižne police
Iz lesenih zabojčkov lahko ustvarite tudi prostor za knjige. Zložite jih skupaj, simetrično ali ne, tako da boste ustvarili stabilno konstrukcijo.

Lesen strop
Nikar ne pozabite na strop, ki ga prav tako lahko oblečete v les. Za to delo boste potrebovali nekaj več financ in tudi pravega mojstra, a končni rezultat bo tega vreden.

Vir: druzina.enaa.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Dekorativni-Material-Les-Dom-Hisni-DekorDomov
Powered By GeekLog