Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Darila-Voscilnice-Unicef-Otroci-E-Voscil
Odločitev za Darila z navdihom rešuje otroška življenja

sreda, 15. december 2010 @ 15:31 CET

Uporabnik: Sonce

UNICEF-ova Darila z navdihom prijazno vabijo k obisku spletne strani www.unicef.si, kjer se darila, ki rešujejo otroška življenja in jih spreminjajo na bolje kar gnetejo, katero bo prvo na vrsti. Darila z navdihom so spletna novost, ki obdaruje dvakrat. Za najbližje so Darila z navdihom lepo e-voščilo, za otroka pa cepivo, volnena odeja, šola v škatli, energijski obrok, kolo...

Darila z navdihom so primerna prav za vsakogar, ne glede na to, ali obdaruje ali darilo prejme. Tisti, ki darilo podarjajo, so lahko otroci, ki tako izkažejo pozornost svoji učiteljici. Njihovi starši se lahko z Darilom z navdihom za neutrudno pomoč zahvalijo babicam in dedkom ali pa sodelavcem in poslovnim partnerjem, ki bi sicer dobili le še en kemični svinčnik, promocijski dežnik ali koledar več.

So odlična rešitev za tiste, ki ob napornem delavniku in družinskih obveznostih nimajo toliko časa, da bi prav vsa darila kupili v trgovinah. In so popolna odločitev za tiste, za katere vemo, da si na tem svetu želijo živeti boljše, drugače, ki ob ljubezni do svojih bližnjih vedno mislijo tudi na tiste, ki nimajo ničesar.

Darila z navdihom bodo zagotovo veseli tisti, ki jih ne poznamo dovolj dobro, a jim vseeno želimo izkazati spoštovanje ali zahvalo. Pa tisti prijatelji, znanci in sorodniki, ki živijo daleč stran in nas še dolgo ne bodo videli.

In seveda tisti, ki vedno pravijo "Ah, saj ne bi bilo treba," a so vseeno veseli, da smo se spomnili nanje. Darilo z navdihom je prava stvar celo za tiste, ki imajo vse. Nenazadnje z Darilom z navdihom obdarimo tudi sami sebe z zavedanjem, da smo pomagali rešiti ali izboljšati življenje otroku, ki to res potrebuje.

Darila z navdihom so kot snežna kepa, ki se vali po hribu in postaja vse večja. Ker se dobro delo pač množi. Je seznam obdarovancev pripravljen? UNICEF predlaga, da se jim pripravi presenečenje. Skupno dobro delo. Kako?

Izbira Daril z navdihom na www.unicef.si je pestra, spletni postopek enostaven, cenovno pa segajo v različne razrede že od približno 3 EUR dalje, tako da so primerna za vse debeline denarnic. Z enim klikom je darilo izbrano.

Z nekaj kliki, ki sledijo, se doda osebno sporočilo za obdarovanca in izbrano darilo je že na poti k otrokom, ki ga nujno potrebujejo, e-voščilnica s sliko darila in osebnim sporočilom pa na poti v e-poštni predal obdarovanca.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Darila-Voscilnice-Unicef-Otroci-E-VoscilDomov
Powered By GeekLog