Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Celjski-Sejem-Altermed-Poroka-Flora
Sejem Altermed - 21 in 22 marca 2009 v Celju

torek, 17. marec 2009 @ 21:13 CET

Uporabnik: Pozitivke

Marca v Celju Medeni dnevi – Na sejmu Altermed znova več deset predavanj in predstavitev

Sejem zdravega načina življenja, zdravilstva, zeliščarstva in zdrave prehrane ALTERMED bo letos v Celju skupaj s sejmoma FLORA in POROKA odprl sejemsko sezono.

V Celjskem sejmu pojasnjujejo, da so se odločili sejme pripraviti v istem terminu zaradi sorodnih vsebinskih poudarkov. Na ALTERMEDU bo tudi letos mogoče obiskati več 10 različnih predavanj o zdravem načinu življenja, se očistiti z elementom ognja s hojo po žerjavici, zanimive pa bodo tudi predstavitve na demonstracijskem odru in kuhinji.

Sejma FLORA in POROKA bosta na celjskem sejmišču potekala od petka, 20., do nedelje, 22. marca. Sejem ALTERMED in državni čebelarski seminar z mednarodno prodajno razstavo, pa bosta potekala v soboto in nedeljo, 21. in 22. marca. Sejemska vstopnica brez popustov bo zato čez vikend nekoliko dražja, in sicer bo stala 5 EUR, omogočila pa bo brezplačno udeležbo na vseh predavanjih in predstavitvah, ki bodo tega dne potekale na sejmišču.

Med več 10 aktualnimi predavanji na sejmu bo mogoče prisluhniti številnim nasvetom kako v sodobnem življenjskem ritmu, ki pogosto prinaša nezdravo ravnanje in slabe prehranske navade, poskrbeti za svoje zdravje. Na sejmu, kjer bo mogoče prisluhniti tudi predavanju o tako aktualni temi, kot je svetovna kriza, ki je po mnenju nekaterih predavateljev lahko odlična novica, se bodo predstavile tudi Eko šole. V demonstracijski kuhinji – postavitev kuhinje bo omogočilo Gorenje Notranja oprema – pa si bo med drugim mogoče ogledati pripravo zdrave hrane.

Sejemsko dogajanje bosta pomembno dopolnjevala še sejma FLORA in POROKA, ki predstavljata uvod v cvetlična dela na vrtu in okolici hiše ter v začetek poročne sezone. Sejma bosta prava paša za oči, saj si bo mogoče ogledati nastope evropskih cvetličarskih zvezd, ki bosta predstavila spomladanske in velikonočne cvetličarske trende. Potekala bodo tekmovanja mladih in bodočih cvetličarjev in vrtnarjev, na kar štirih modnih revijah pa bodo lahko najlepše poročne obleke izbirali bodoči mladoporočenci.

Obiskovalcem sejma bo podrobnejši pregled dnevnega dogajanja na sejmišču na voljo na spletni strani www.ce-sejem.si

Informacije: Nataša Vodušek Fras, tel. 041 387 297, e-mail: pr.sluzba@ce-sejem.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Celjski-Sejem-Altermed-Poroka-FloraDomov
Powered By GeekLog