Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Carobni-Dan-Krajnska-Gora-Januar-Druzina
Čarobni dan v Kranjski Gori je prestavljen

sreda, 14. januar 2015 @ 20:20 CET

Uporabnik: Sonce

Ker vreme to nedeljo ne bo naklonjeno smučanju, deskanju in ostalim zimskim vragolijam, je Čarobni dan prestavljen na nedeljo, 25. 1. 2015.

Šola smučanja in deskanja bo tudi izvedena na dan, ko bo vreme primerno, da Čarobni dan zaživi v vsej svoji čarobnosti (25. 1. 2015).

Žičnice Kranjska Gora so prijazno odobrile možnost, da kdor ima prijavni kupon Čarobnega dne, lahko ugodnosti kupona izkoristi 18. 1. 2015 in 25. 1. 2015 ter za ceno ene smučarske vozovnice smuča cela družina obe nedelji.

Se vidimo v nedeljo, 25. januarja 2015!

Čarobni dan v Kranjski Gori

Prvi Čarobni dan v letu 2015 najprej potuje v Kranjsko Goro. Tudi letos bo za ceno ene smučarske karte v Kranjski Gori lahko smučala cela družina. Čarobni dan bo Kranjsko Goro ovil v čarobnost v nedeljo, 18. 1. 2015, od 10. ure dalje.

Za glasbeno dogajanje na Čarobnem odru bo poskrbel Glasbeni studio Osminka s svojimi pevkami in pevci, na čelu s Stivenom Rahmanom, Aleksandro Vovk, Ano Skumvač, Nežo Čadež, Nežo Witwicky in ostalimi, ki nas bodo z glasbo popeljali po Evropi in nam, med drugim, predstavili številne zmagovalne pesmi iz Eurosonga.

Prireditev Čarobni dan je vedno tudi dobrodelno obarvana. V sodelovanju s Smučarsko šolo Ski School.si Kranjska Gora, Smučarsko šolo Urške Hrovat, Smučarsko šolo ASK in Smučarsko šolo Kekec se bo 100 otrok učilo smučanja ali deskanja brezplačno.

Več na www.carobnidan.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Carobni-Dan-Krajnska-Gora-Januar-DruzinaDomov
Powered By GeekLog