Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Carobni-Dan-Arboretum-Volcji-Potok-Septe
Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok 2. septembra vabi k obisku!

ponedeljek, 6. avgust 2018 @ 20:02 CEST

Uporabnik: Sonce

Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok
2. septembra vabi k obisku!


Že 2. septembra 2018 vas ponovno vabimo na Čarobni dan v Arboretum Volčji Potok, ki bo na tej lokaciji upihnil že 9. svečko! Skupaj bomo preživeli nepozaben dan ob najrazličnejših aktivnostih in se poslovili od brezskrbnih poletnih dni.

Čarobni dan bo postregel z nešteto športnimi, ustvarjalnimi in drugimi delavnicami, adrenalinskimi doživetji in poučnimi vsebinami.

Poleg več kot 60 različnih društev se nam bodo pridružili tudi številni pokrovitelji in ostali sodelujoči, ki za obiskovalce že pridno pripravljajo predstavitvene aktivnosti. Namignemo vam lahko, da se tudi Zdravko Lidl že pridno ogreva za svoj zmagovalni tek.

Na kar dveh odrih nas bodo zabavali znani slovenski glasbeni izvajalci, med katerimi so tudi Omar Naber, Eva Černe z maskotami muzikala Madagaskar, Alenka Gotar, Pepel in kri, Ansambel Anžeta Šuštarja, in mnogi drugi! Manjkalo ne bo tudi nastopov različnih društev, klubov in ostalih sodelujočih.

S prijavo na spletni strani www.carobnidan.si si zagotovite cenejšo vstopnico v Arboretum Volčji Potok,  po sistemu 1 odrasla vstopnica = 1 družina (cena: 8,50 eur), pridobite pa lahko tudi vstopnice v nekatere muzeje po istem sistemu (seznam bo pred dogodkom objavljen na spletni strani).

Lepo vabljeni k obisku!


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Carobni-Dan-Arboretum-Volcji-Potok-SepteDomov
Powered By GeekLog