Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Canephron-Tezave-S-Secili
Pogoste težave s sečili tudi v zlatih letih

sreda, 6. julij 2016 @ 05:04 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Pogoste težave s sečili tudi v
zlatih letih

Prav vsa obdobja v življenju ženske so čudovita. Temu pritrjujejo tudi številne dame, ki so jim leta že prinesla srebrne pramene ter zarisala sledi nasmeha v brazde gub. Telo ženske je sposobno številnih sprememb in prilagoditev, vedno pa stremi k ravnovesju.

Ravnovesje je tudi odlična popotnica za dobro počutje, elan, energijo ter regeneracijo.  K temu pripomore tudi urejeno delovanje hormonskega sistema. V prehodu iz rodnega v ne-rodno obdobje nastopi menopavza.  Prenehanje delovanja jajčnikov ter  počasno usihanje hormona estrogena  sproža številne spremembe v telesu, ki bi jih lahko opisali tudi kot vihar.  Prilagoditve lahko trajajo dlje časa in so za vsako žensko vsaj malo stresne. Menopavza ni bolezen, je naraven fiziološki proces, ki pa ga ženske doživljajo različno.

Po vrvežu sprememb, ki imajo vpliv tudi na razpoloženje, pa se telo umiri. Na spletni strani združenja, ki osvešča o zdravju žensk poročajo, da se  več kot 40% žensk po menopavzi sooča tudi z neprijetnimi posledicami, kot so suhost nožnice, inkontinenca ter kronična vnetja sečil. O težavah se dame sicer potožijo svojim prijateljicam, le polovica pa jih zaradi njih obišče tudi zdravnika. Strah je odveč. Sprejmite svoje telo in premagajte predsodke. Pomagate si lahko na povsem naraven način. Okužbe lahko preprečite, vnetja pa olajšate s pomočjo naravnega zdravila Canephron.

Nelagodje v intimnem predelu?


Suhost…
Prenehanje delovanja jajčnikov in sproščanja hormona estrogena vpliva tudi na kožo in sluznice. Postanejo bolj suhe. Stene nožnice se tako stanjšajo in zaradi izsušenosti slabše regenerirajo. Spremenjena kislost nožnice omogoča hitrejšo razrast slabih bakterij ter posledično vnetje. Ker je pot do sečnice kratka, koža spolovila pa izsušena, zelo hitro pride tudi do vnetja sečil.

Mokrenje…
Zaradi popuščanja mišic ter veziv medeničnega dna se spremeni tudi lega in pritisk organov v medenici, tudi na mehur. Pogosta je stresna inkontinenca, uhajanje urina ob kašljanju, poskakovanju in podobnih gibih. V primeru inkontinence ter uporabe vložkov za zaščito perila ali plenic, pa se verjetnost okužbe močno poveča. V sečilih je tako zaznati stalno povišanje bakterij, prag za okužbo pa se precej zniža.


Začarani krog…

Pogosta vnetja sečil oslabijo tudi imunski sistem. V urinu je zaznati stalno prisotnost bakterij ter kronične težave. Vnetja, ki so redno zdravljena z antibiotiki, pa povzročijo tudi odpornost bakterij.

Obstaja rešitev?

Seveda! Naravno zdravilo Canephfron. Olajša prav vsak primer

Ob ponavljajočih (rekuretnih) se okužbah je priporočljivo opraviti 90 dnevno kuro s Canephronom. 90 dni zaporedoma uživate 3x dnevno po 2 tableti. Na ta način boste sečila dobesedno izčistili bakterij, ki bi lahko ponovno zanetila vnetje. Statistika kaže, da se pogostost ponovnih okužb zmanjša za kar 73 %!

Ob prvih znakih (izolirane) okužbe uživamo Canephron 10 dni, 3x po 2 tableti.  Čeprav boste olajšanje in izboljšanje stanja občutili že po nekaj dneh, morate terapijo izvesti do konca, torej 10 dni.

Naravno zdravilo Canephron lahko uživate sočasno z antibiotikom ali samostojno. Terapijo s Canephronom ali antibiotikom pa morate izvesti do konca, do zadnjega odmerka, kljub izboljšanju že po nekaj dneh. Popoln učinek dosežete, ko porabite celotno škatlico in opravite celotno terapijo.  Ker antibiotik prizadane  sluznice in črevesno floro, za vzpostavitev ravnovesja priporočamo uživanje izdelka Molkosan.

Da bo skrb odveč … Naravno zdravilo Canephron je v obliki pastil v velikosti zrna koruze, kar omogoča enostavno požiranje. Canephron ne vsebuje sladkorja in glutena in je tako varen za uživanje tudi za diabetike in bolnike s celiakijo. Posamično pakiranje zadostuje za celotno terapijo (10 dni), ki pa jo morate opraviti do konca, brez prekinitve, kljub izboljšanju že po nekaj dneh.

Kako lahko dodatno prispevate k zdravju sečil in vašemu dobremu počutju?

In nenazadnje … O težavah se odkrito pogovorite z vašim zdravnikom. Precej lažje in bolj uspešno boste težave preprečili, če jih boste obravnavali, »ko še ni prepozno«. Zaupajte naravi in Canephronu ter polno uživajte energijo zlatih let.

Lucija Šušteršič

Preberite več na: www.farmedica.si

 


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Canephron-Tezave-S-SeciliDomov
Powered By GeekLog