Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Brezplacna-Pomoc-Podpora
Projekt brezplačne pomoči in podpore

ponedeljek, 25. julij 2011 @ 18:48 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Informacijska točka Evropske komisije Europe Direct Murska Sobota je v sodelovanju s partnerji (ISIO svetovalno središče Murska Sobota - LUMS, Andragoški center Slovenije in Zveza svobodnih sindikatov Slovenije) vzpostavila spletno stran Brezplačne pomoči in podpore, ki na enem mestu predstavlja pomurske organizacije, ki ponujajo kakršnekoli brezplačno pomoč.

Projekt je rezultat strokovnega srečanja z naslovom Brezplačne pomoči in podpore za prebivalce pomurske regije, ki je potekalo oktobra lani. Prepričani smo, da bo spletna stran prebivalcem v veliki meri olajšala iskanje različnih oblik pomoči, saj so organizacije predstavljene na pregleden in vsebinsko konkreten način.

Informacijska točka Evropske komisije Europe Direct Murska Sobota se je v projekt vključila tudi v luči Evropskega leta prostovoljstva, katerega cilj je med drugim izpostaviti pomen prostovoljstva kot enega izmed temeljev zagotavljanja raznih oblik pomoči.

Organizacije, ki na spletni strani še niso prisotne pozivajo, da posredujejo svoje opise in na ta način poskrbijo, da bo njihova dejavnost predstavljena kar najširšemu krogu ljudi v regiji.

Vir: Aktiven državljan

www.cnvos.info

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Brezplacna-Pomoc-PodporaDomov
Powered By GeekLog