Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Boljse_Zivljenje_Moski_Ljubezen_Zenska
Zapustil jo je kljub ljubezni

torek, 7. oktober 2008 @ 06:46 CEST

Uporabnik: Sonce

Obstajajo specifični razlogi, zakaj se bo moški zavestno odločil, da se bo zapisal ženski – ali pa tudi ne. Ti razlogi imajo pogosto zelo malo ali nič s tem:

a) kako dolgo sta že skupaj
b) kaj nekdo drug, vključno z vami, misli, da bi on "moral narediti"
c) koliko ste doslej vložili v odnos

Moški se bo odločil (ali ne) za žensko preprosto zaradi občutkov, ki mu jih vzbuja. Če čuti, da bo življenje z vami boljše in zabavnejše, ne bo razmišljal. Če pa je negotov v prihodnost partnerskega odnosa zaradi dvomov, ki temeljijo na tem, kaj se (ne) dogaja v zvezi, potem že bijete trd boj.

Pa se pogovorimo o razlogih, zakaj moški zbežijo iz odnosa … Recimo, da se ujemata intelektualno, v postelji, glede hobijev in humorja … skupaj sta že dve leti, kaj bi še hoteli več, a razmerje obremenjuje vaše nezaupanje, ko se druži s prijateljicami in ljubosumno izbruhnete ob nepravih trenutkih. Želite imeti vse pod nadzorom in vseskozi vas preveva negotovost, da vas bo zapustil. Upravičeno, saj zdaj res razmišlja o tem, da "potrebuje nekaj časa zase".

Če se vedete tako, potem delate eno od večjih napak. Zlorabljate strah in namišljeno pomanjkanje bližine, da opravičujete občutek ranljivosti in odrinjanje moškega od sebe. Obenem se celo zavedate, da se povsem brez razloga prav grozljivo vedete, a najbrž hkrati nekje v podzavesti domnevate, da vam bi to moral oprostiti, če vas ima zares rad.

Naj dokaže ljubezen! To je tako, kot bi sami sebi primazali klofuto, se zaradi tega razjokali in za bolečino obtožili drugega. Ki je zelo trdosrčen in tega ne zmore razumeti, še grše od njega pa je, da se mu ob tem porajajo dvomi o skupni prihodnosti.

Ne glede na to, kako močna zagotovila o ljubezni boste dobili od svojega dragega, vam nikoli ne bo dovolj in vaše misli bodo vedno našle pot do novega prepira in bolečine. Takšni negativni občutki ga bodo vedno bolj odvračali, zato se vprašajte nekaj pomembnih stvari:

a) Kako vsa vaša negativna čustva, strahovi in frustracije vplivajo na vašega moškega?
b)
Kako to vpliva na njegovo mnenje o vas, vajini zvezi in skupni prihodnosti?
c)
Kakšna razmišljanja in občutja bi delil z vami, če se ne bi bal vaših izpadov? (zato je pomembno poslušati vašega moškega brez takojšnjih zaključkov in kritiziranja)

Opisana situacija ni brezupna, treba pa je vedeti nekaj pomembnih resnic, zakaj je moški zmožen zapustiti žensko, čeprav jo ima zares rad.

Mr. F.  

Vir: www.zurnal24.si

4 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Boljse_Zivljenje_Moski_Ljubezen_ZenskaDomov
Powered By GeekLog