Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Bolezen-Srce-Ozilje-VI-DA-Studio
Bolezni srca in ožilja - ukrepajmo pravočasno

torek, 3. november 2020 @ 11:00 CET

Uporabnik: Pozitivke

Bolezni srca in ožilja - ukrepajmo pravočasno
Akcije izdelkov samo do razprodaje zalog

Glede na to, da so bolezni srca in ožilja najpogostejši vzroki resnih zdravstvenih težav in prezgodnje umrljivosti,  ne glede na leta, je pomembno, da  stalno skrbimo za srčno žilni sistem ter ustrezen življenjski slog. Preventiva, že po 40. letu, je najboljša!

Najpogostejši težavi, ki sta tesno povezani tudi s srčno žilnimi bolezni  sta povišan krvni tlak in preveč maščob v krvi oz. holesterol. Povišan tlak oziroma hipertenzija je najpogostejši vzrok za možgansko kap, maščobe v krvi pa zamašijo žile, kar lahko vodi v srčni infarkt. Dejavniki tveganja za bolezni srca in ožilja so tudi sladkorna bolezen in debelost,…

Iz vidika kitajske medicine, pa imajo tveganje tudi vsi srčni tipi ljudi, (zgoraj naštete težave), ki težko prenašajo vročino, jim otekajo noge, imajo krčne žile, stalno rdečico obraza,..

Na Japonskem praktično ne poznajo bolezni srca in ožilja, medtem ko so pri nas bolezni srca in ožilja najpogostejši vzrok zdravstvenih težav. Zakaj?

Naravni encim natokkinaze preprečuje nastanek strdkov oz. ohranja viskoznost krvi. Študije so potrdile, da ta encim učinkovito znižuje tudi krvni tlak. Natokinaze so pridobljene iz hrane, ki jo veliko pojedo na Japonskem. Tam praktično ne poznajo bolezni srca in ožilja! Encimi nattokinaza skupaj v kombinaciji s proteazo aktivira dinamizacijo oz pretočnost krvnega obtoka.

Vemo tudi, da po 40. letu telo samo ne proizvaja več zadostne količine koencima Q10. Koencim Q10 je zelo pomemben za dobro delovanje srca in ožilja, zato se priporoča vsakemu preventivno 1-2x letno kura s Q10, ki naj traja 1-2 meseca.

Je bistven za tvorbo energije, zlasti za srčne celice. Kot antioksidant lahko podpira celično odpornost na oksidativne poškodbe in lahko prepreči pojav peroksidacije maščob.

Še posebej ga priporočajo tistim, ki zdravijo povišan krvni holesterol s statini, kajti statini uničujejo koencim Q10 v telesu.

Pravilna presnova beljakovin in maščob je prav tako ključna, da v telesu ne prihaja do povečanja holesterola, trigliceridov, ki vodijo h krvožilnim težavam.

Vse to; natokinaze, Q10, encimi in krom za presnovo maščob in beljakovin,...ter še veliko več ( glog, gugulu, klamatska alga) najdete v izdelku KlamaCor.

KLAMACOR® je naravno prehransko dopolnilo, s patentiranim ekstraktom AfaMax®. AfaMax je koncentrat AFA-fikocianinov in ostalih molekul iz klamatske alg KlamathRWmax, ki v sinergiji z encimi, zelišči in hranili, kot je naravni, rastlinski koencim Q10, koristijo kardiovaskularnemu sistemu.

Podprite delovanje srca in ožilja s KlamaCor-jem            -35%
ter preprečite težave kot so;
- kardiovaskularne težave

- ateroskleroza
- motnje venskega sistema (krčne žile, "težke noge")
- spremembe v metabolizmu maščob (holesterol, trigliceridi)
- povišan krvni tlak
- povišan nivo krvnega sladkorja
- motnje pri strjevanju krvi


Ognjičeva krema z zeolitom
   -40%

V dermatologiji je bil odkrit pozitiven učinek zeolita pri psoriazi, dermatitisu in vseh tipih herpesa, ranah, ekcemih, glivičnih infekcijah na koži …
Krema Mineral akut pomirja, obnavlja, razstruplja - čisti, ... 
VSA AKUTNA STANJA
• akne, dermatitis
• opekline, brazgotine
• površinske poškodbe kože (spodbuja obnavljanje kože)
• za občutljivo kožo
• umiri draženje po obsevanjih, po britju, depilaciji
• blaži draženje kože zaradi mokrih plenic
• blaži kožo po predolgem izpostavljanju soncu
• pomirja žuljasta stopala

Naravna ognjičeva krema Venobis      -40%

Izvleček ognjiča kožo obnavlja, pomirja.

Zmanjšuje pore in uravnava delovanje lojnic. Pospešuje odstranjevanje odmrlih celic kože in obnavlja kožne celice, kar jo naredi zdravo in gladko.

Kožo ohranja zdravo, jo mehča, gladi in jo varuje. Da ji zdrav videz.
Primerna tudi za nego zelo občutljive in hitro razdražene kože. Deluje antibakterijsko.
Uporabljajo jo lahko tudi nosečnice. Zelo priporočljiva je za nego dojenčkov.

Kremo priporočamo tudi športnikom, ki se vsakodnevno srečujejo z udarci, modricami, praskami, brazgotinami, žulji, odrgninami, ...

Aloe vera 99,8%  negovalni in čistilni tonik    - 30%

- omogoča odpiranje por, kožo globinsko očisti in jo neguje
- za nego aken in nečiste kože
- kožo navlaži

Univerzalni tonik za vsak tip kože, ki ga lahko uporabljamo tudi kot losjon. V kozmetiki se ga velikokrat uporablja, saj znanstvene raziskave in izkušnje dokazujejo njegove posebne negovalne lastnosti.

Obsežna literatura govori o uporabi gela iz aloe vere: preprečuje izgubo vlažnosti kože, pomaga pri negi kože, kožo naredi prožno; jo hladi pri prekomernem sončenju, kožo vlaži in omogoča odpiranje por, s čimer jo globinsko čisti in omogoča dovajanje negovalnih učinkovin.

Aloe vera ima skorajda enako pH vrednost kot človeška koža.

 
VI-DA studio d.o.o.
www.vidastudio.si/si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Bolezen-Srce-Ozilje-VI-DA-StudioDomov
Powered By GeekLog