Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Bolecina-V-Sklepih-HyalurOn
Boleči sklepi

petek, 3. december 2010 @ 17:55 CET

Uporabnik: Pozitivke

Boleči sklepi

Če primerjamo človeške sklepe z motorjem avtomobila, ima tekočina v sklepih enako vlogo kot olje v motorju. Po določenem času je treba olje v motorju zamenjati, ker vročina in trenje zmanjšujeta njegovo viskoznost. S pretirano obrabo olje ni več sposobno ščititi kovinske površine. Proizvod HialurOn, ki vsebuje hialuronsko kislino, na enak način učinkuje v sklepih.

S staranjem se viskoznost sinovialne tekočine zmanjša, in ker sinovialna tekočina oslabi, ni več sposobna zaščititi sklepov. Poveča se trenje in poškoduje se površina hrustanca. S HialurOnom je mogoče obnoviti običajno viskoznost sinovialne tekočine in na ta način preprečiti ali zaustaviti poškodbe v sklepih.

Hialuronska kislina je naravno prisotna v človeškem telesu.  Gre za izredno iskano snov v medicini, ki se ponaša s tisočimi študijami. Že od pubertete dalje pa količina hialuronske kisline v telesu upada.

Kako deluje hialuronska kislina v telesu?

HyalurOn je 100% naravna hialuronska kislina z visoko molekularno težo, ki je edina, ki jo telo asimilira.
Dokazano je namreč, da lahko organizem učinkovito absorbira le hialuronsko kislino z visoko molekularno težo, takšno kakršno proizvaja naše telo in katera neposredno vpliva na vlažilne lastnosti in zmožnost vezanja vode.

Zakaj izbrati HyalurOn?

  

Zakaj in za katere dele telesa se HyalurOn priporoča?

Literatura: Nutratec ( dr. Stefano Scoglio)

Več o izdelku: http://www.vidastudio.si/index.php


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Bolecina-V-Sklepih-HyalurOnDomov
Powered By GeekLog