NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 17-apr
 • Znanja in veščine za uspešno vodenje prostovoljcev
 • Razstava interspace

 • petek 19-apr
 • Ingmar Bergman: Prizori iz zakonskega življenja

 • sobota 20-apr
 • Plečnikova Lectarija

 • nedelja 21-apr
 • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

 • sreda 24-apr
 • Zoh Amba »Bhakti«

 • četrtek 25-apr
 • Tadej Toš: ABRAhmm

 • petek 26-apr
 • VegaFriday v Mariboru

 • sobota 27-apr
 • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

 • torek 30-apr
 • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

 • nedelja 12-maj
 • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Delovanje antikrista 4. del   
  petek, 21. julij 2006 @ 05:07 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Prvo delovanje Antikrista je bilo speljano skozi moči Luciferja in usmerjeno proti svobodnemu razmišljanju. Temu pa je sledil še drugi poseg v človeško naravo, in sicer skozi sile Satana v naša čustva, čutenja, čustvovanja, ki deluje še dandanes, in nas želijo napraviti brezčutne. V tistih letih so pričeli izvajati tudi mučenja. Z njimi so poizkušali zlomiti tudi templarje. Preganjal jih je Filip Lepi, takratni kralj, ki je bil iniciran, posvečen v misterije zlata, ki predstavljajo moči Sonca. Tudi templarji so bili posvečenci Sonca, vendar niso ničesar zadržali za svoje potrebe. Poznali in častili so le duhovno zlato.

  Druga sila zla se danes še najbolj izraža skozi plansko centralno odločanje, ko nam skozi petletna obdobja uravnavajo in usmerjajo življenje iz nekega centra, v večini primerov iz glavnega mesta. Nekoč je bil to boljševizem, ki je imel tudi svojo posvečenstvo, pa čeprav so se njegovi predstavniki oznanjali za ateiste.

  Tudi Satan in Lucifer imata, omogočata in dajeta ljudem svojo iniciacijo. Tako kot Lucifer omogoča iniciacijo masonom in jezuitom, jo Satan daje boljševikom. Seveda bo potrebno razumeti, kako in skozi koga se omenjeni sili antikrista izražata, manifestirata danes. Stalin je bil instrument boljševiške iniciacije. Skorajda vsak dan je k sebi poklical kakega inženirja, ministra ali funkcionarja, ki je bil zadolžen za določeno panogo in mu ukazal: "Jutri zjutraj hočem, da me na delovni mizi čaka program za prestrukturiranja nečesa, na primer proizvodnje jekla." Človek, ki mu je bilo tako zahtevno delo naročeno, se je ves prestrašen vrnil zvečer domov in se zgrozil ob misli: "Le kako naj v eni noči izpeljem nekaj podobnega? Če se bom jutri prikazal gospodu Stalinu brez projekta, me bodo poslali v taborišče." Človeška duša se je ob podobnih mislih, od strahu in terorja razširila do take stopnje, da so vanjo z lahkoto vstopile črne sile. Le te so mu pojasnile, kako naj bi do jutra izpeljal skorajda nemogočo nalogo. Projekt seveda ni prinašal želenih rezultatov, toda duše prestrašenih so se zaradi groze naposled le povezale s podzemnim duhovnim svetom. Tako so si postopoma pridobili iniciacijo temnih, črnih sil podzemlja. Čeprav Satan zanika duha, nam vseeno "izdaja" svojo duhovno iniciacijo. In kdo vse to postaja danes? Le tisti, ki postajajo zvesti državni služabniki, bodo servise ali bonitete državnega sistema lahko s pridom koristili. Takoj, ko izstopimo iz podobnih sistemov, v trenutku izgubimo veliko tega.

  Kaj vse bi se z nami morebiti zgodilo, če ne bi imeli "varnega in dobrega" državnega sistema, si lahko ogledamo v ameriških filmih prihodnosti z rahlo znanstveno fantastično vsebino. Vse to, kar smo ravnokar omenili, se imenuje centralno vodeno plansko gospodarstvo ali planska politika. Kmalu zatem, po planski politiki, nam postrežejo še s plansko kulturno inteligenco, pozneje pa še s plansko vero. Drugi nam namreč določajo, kaj je prava in kaj je neprava stvar, koliko otrok naj bi imeli, kot na primer na Kitajskem. Čim se rodi drugi otrok, plačaš, torej si že sankcioniran.

  Temelje za naslednje korake smo si pripravili, zato se v tem trenutku že lahko spopademo s tretjo silo zla, o kateri večinoma ničesar ne vemo. Moči slabega lahko dosežejo svoj cilj šele, ko se nam uspejo popolnoma skriti. Podobno kot tatovi, ki ne delujejo pri belem dnevu ali pri polni svetlobi.

  Lucifer izhaja iz angelskega nivoja. Satan ali Ariman izvira, deluje iz nadangelske dimenzije bivanja, Azuras pa je bitje še višjega nivoja arhajev ali principatov. Tako smo ga označili z grško in sanskrtsko besedo (staroindijski jezik). Problem v razumevanju se pojavlja zato, ker naši jeziki nimajo teh izrazov. Poznamo le Hudiča in morda še Luciferja. Če bi o tem povprašali nekaj duhovnikov, bi hitro ugotovili, da vsaj eden izmed desetih zatrjuje, da Hudič sploh ne obstaja, in da je Hudič le miselna oblika.

  Ravnokar omenjena tretja sila zla, Azuras, je vsekakor najmočnejša, saj je vezana na prvi del človeka, ki je v razvoju ostalo zadaj, in sicer na fizično telo. Sile Azurasa delujejo ali se zoperstavljajo proti Očetu in njegovi volji. Ariman se proti Očetu ne zmore bojevati, zoperstavlja pa se Sinu. Lucifer ne deluje proti Sinu, a še toliko manj proti Očetu, temveč le proti Svetemu duhu, in to na način, da nam zamegljuje misli.

  Da Oče, Sin in Sveti duh ne bi ostale le prazne besede, jih poimenujmo še kako drugače.

  Očetu bi lahko pridali ime Ljubezen stvarstva, saj smo vsi mi in ves kozmos od vedno popolnoma prežeti z ljubeznijo. Kajti ljubezen ne obstaja brez življenja in življenje ne obstaja brez ljubezni, pa čeprav je gospod Darwin nekoč izjavil: "Kozmosu in Zemlji ali stvarstvu vladajo le zakoni preživetja in tekmovanja." Kaj pravite, kdo izmed omenjenih treh bitij skušnjave je navdihoval in zavajal Darwina? Njegova kulturna osnova ali seme je bilo satansko, ki je pozneje omogočilo, da se iz njegovega mišljenja, razmišljanja obrodijo sadovi še na višji sili zla - Azurasu. Zanikanje Očeta in njegove ljubezni nam namreč jasno ponazarja zaupanje v tekmovalnost in sovraštvo Azurasa.

  Sina bomo od zdaj naprej poimenovali ali označevali kot bitje Ljubezen, ki premaga zlo in smrt. Torej Sorat kot vodilna sila zla deluje predvsem na liniji Ariman proti Sinu z močmi zla in smrti.

  In končno, Sveti duh postaja Ljubezen, ki razsvetljuje.

  Kot ste opazili, smo do sedaj znanim imenom Svete trojice dodali še opisna imena, ki izražajo naravo njihovih delovanj. Tudi na tak način jih bomo veliko lažje razumeli, prepoznali, sprejeli in vzljubili.

  Tretja sila zla pričenja s svojim delovanjem leta 1998 (3 krat 666). V tem letu ali obdobju so položaje zavzele vse antikristične sile. Ne pozabimo, da datuma ne moremo nikoli točno določiti, saj zlo vedno deluje tako, da prehiteva dogodke ali zgolj posledice. Njen politični režim se imenuje nacizem. Verjamem, da ste vsi že kaj prebrali o povezavi nacizma in jezuitov ali o pogodbi svetega sedeža s Hitlerjem. Če se ne motim, se je to dogajalo za časa papeža Pija XII., ki je bil do Hitlerja zelo prizanesljiv. Cerkev je imela takrat še vedno predstavo, da so Boga ubili Židje sami. Zatorej nič hudega, če bodo Židje morali kaj podobnega tudi sami izkusiti.

  Danes pa se omenjena tretja sila zla manifestira skozi moči terorja. Potrebujemo namreč nekakšno situacijo ali položaj prevlade terorja, da bodo sile zla zmogle pripraviti človeštvo na utelešenje antikrista, in da ga bomo tudi sprejeli kot voditelja. Nekoč se nam bo predstavil kot osvoboditelj, toda sam se ne bo razkril. V apokalipsi ali v Janezovem razodetju je lepo zapisano: "Zver, ki se bo povzpela iz morja in zver, ki se bo dvignila iz zemlje." Eden izmed njiju, luciferični aspekt namreč, bo krivi profet ali prerok, drugi pa veliki diktator, skozi katerega bo deloval Ariman, torej Satan. To bo tisti, ki bo postal veliki gospod in voditelj celotne Zemlje. Izgleda, da bo vanj vstopilo ali se utelesilo vsem poznano bitje, nekdanji Napoleon, ki pa je nekoč že naseljeval Zemljo v telesu Đingiskana (nevarnost, strah in trepet nekdanje Mongolije). Vsakih 800 do 900 let se tako imenovani mongolski demon prebudi in se z vsemi silami usmeri proti Kristusovi ljubezni.

  Še nekaj, da ne pozabimo. Bitje zla - Azura ali Azuras, se na vsak način hoče polastiti našega fizičnega telesa. Najprej naj bi obvladal vsaj našo roko, nogo, oko,…, dokler ne bo popolnoma obvladal celotno telo. Moje okončine, deli telesa in organi delujejo skozi zakonitosti in moči mene, mojega jaza ali duha. Če pa se neka druga sila ali bitje nekoč polasti dela mojega telesa, mi bo postopoma oddaljila tudi del mojega duha ali celotnega duha. Takrat, ko jim bo, ali mu bo to v celoti uspelo, bom tudi jaz postal demon, bojevnik mračnih sil.


  Delovanje antikrista 1.del

  O avtorju:

  Ko se je gospod Enzo pred dvajsetimi leti približal duhovnemu svetu krščanstva, si je začel postavljati številna vprašanja, na katera si tedaj še ni znal odgovoriti. Tako je pričel s prebiranjem Svetega pisma, z evangeliji, svetimi spisi.
  Mnogi ga poznajo že iz leta 1994 in 1996 skozi tečaja bio-homeodinamičnega kmetijstva, ki sta potekala v Strunjanu in Kopru.
  Poznamo pa ga tudi iz mnogih, bolj ezoterično-filozofsko obarvanih predavanj o antropozofski medicini, pedagogiki, arhitekturi in še bi lahko naštevali.
  Enzo se v svojih skriptih, predavanjih opira predvsem na antropozofsko poznavanje ali znanost o duhu, o človeku in materi Zemlji kot celoti. Predstavnika mnogi dobro poznate iz njegovih del. V mislih imam gospoda Rudolfa Steinerja (1861 – 1925). Bil je namreč idejni začetnik in ustanovitelj Waldorfske pedagogike, biodinamičnega kmetijstva,…
  »Antropozofija je zatorej nekakšna pot odkrivanja ali poznavanja, ki omogoča povezovanje duhovnega, ki živi v človeku, z duhovnim v vesolju, univerzumu.«
  Enzo Nastati je tudi predsednik Mednarodnega združenja Drevo življenja.
  Namen njegovega dela in poučevanja ter širino poznavanj ali védenj boste lahko spoznali skozi prebiranje njegovih skript.


  Pojasnilo!
  Avtor predavanja gospod Enzo Nastati našega prevoda in vsebinske priredbe ni pregledal, prebral, zato obstaja možnost besednih, idejnih ali strokovnih razlik, nepravilnosti.
  Za morebitno neskladnost se že vnaprej opravičujemo in prosimo za razumevanje.

  Franc Božjak


  Udeležite se poletnih delavnic: Projekt Človek - poletne delavnice 2006

  Vabimo vas, da si ogledate poletne delavnice s Francem Božjekom, kjer boste lahko spoznali različna duhovna znanja ter veščine zdravega načina življenja skozi prehrano in sprostitev.
  Več o delavnicah si lahko ogledate na spodnjem linku: Projekt Človek - poletne delavnice 2006

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Delovanje antikrista...
 • Projekt Človek - pol...
 • Projekt Človek - pol...
 • Več od avtorja Pozitivke
 • Več s področja * Poučna (spo)znanja, znanost

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/Antikrist_Custva

  Here's what others have to say about 'Delovanje antikrista 4. del':

  Conjoined Twins Tug at Heartstrings as They Stretch Limits of Medicine from octors Operate
  Operate Without Benefit of Accumulated Evidence and Advice [read more]
  Tracked on četrtek, 31. avgust 2006 @ 16:41 CEST

  japanese anime wallpapers
  asian escorts asian mail order bride gay asian [read more]
  Tracked on sobota, 2. september 2006 @ 10:31 CEST

  Pressing Questions About Dry Cleaning from Chemicals Harmful,
  Chemicals Harmful, Is It Worth It to Pay More, and Other Questions Answered [read more]
  Tracked on ponedeljek, 4. september 2006 @ 13:21 CEST

  WNBA Finals: Shock, Monarchs Meet Wednesday from advance to the
  team was maximum effort and focus for 40 minutes. The Shock followed Laimbeer's words perfectly, [read more]
  Tracked on sreda, 6. september 2006 @ 01:02 CEST

  tiffany teen nude
  young teen models black teens hot teens in g strings [read more]
  Tracked on sreda, 6. september 2006 @ 12:32 CEST

  Delovanje antikrista 4. del | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2024 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 0,64 seconds