Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Angelsko-Telo-Energijski-Angelski-Liftin
Kako do angelskega telesa s pomočjo angelov in posebnega čistilnega izreka™?

ponedeljek, 19. marec 2012 @ 05:03 CET

Uporabnik: Sonce

Kako do angelskega telesa s pomočjo angelov in posebnega čistilnega izreka™?

Ali veste, da vas OBSODBE UBIJAJO, ubijajo vas in vaše telo??? Ali veste, da obsodbe ubijajo vaš posel, vaše odnose, pretok denarja, vaše zavedanje, vašo prihodnost, pospeši staranje, povzroča fizinčne bolečine, postanete utrujeni in bolani???? Ali veste, da vas obsodbe zadržujejo in zasužnjujejo v realnosti, ki ne deluje za vas??

Angelsko telo in Energijski angelski face lifting™


Unikaten program, kot ga še ni bilo!

5. srečanj po 3 ure (ob sredah med 18:00 in 21:00 uro) v MARIBORU

CENA:
200 EUR + 20% DDV

Vsak udeleženec brezplačno prejme:

Vas zanima, kaj je angelsko telo? Angelsko telo je zdravo, vitalno, polno življenjske energije, čudovito, izžareva pozitivno energijo in izgleda mladostno. Vaš zorni kot gledanja in vaše obsodbe kreirajo vaše telo! Ali veste, da se lahko pomladite od znotraj na ven, brez različnih pripomočkov: kremic, liftingov itd....??? Ali se sprašujete, kako vam angeli in posebni čistilni izrek lahko pomagajo do angelskega telesa in energijskega face liftinga™???

ANGELI in POSEBNI ČISTILNI IZREK, vam pri vsem naštetem lahko pomagajo na povsem naraven način!

Znanstveniki mislijo, da so celice in molekule okrogle in sčasoma po zaslugi naših misli in čustve postanejo pravokotne. Zato postanemo gubasti.... koža se poslabša... Torej, če lahko posežemo v molekule in "dilitamo" misli in čustva, ki so povzročila slabo kožo in gubice in seveda različne bolezni.... se dobeseno pomladimo.... Zato, ker s tem procesom odstranimo polarnost, ki je povzročila, da so naše molekule spremenile obliko.

Na tečaju, bomo začeli prepoznavati številne obsodbe, ki smo jih ali pa jih še imamo in jih bomo postopoma odstranjevali s posebnimi čistilnimi kliringi. Molekule se povrnejo v prvotno stanje in posledično se pomladimo....Najpomembnejše pa je, da se ponovno povežemo z vseprisotno zavestjo (s tako opevano enostjo) in začnemo opažati številne možnosti in izbire.....Ali ni to čudovito???

To, kar še posebno obožujem pri celotnem sistemu dostopa do zavesti pa je, da postavljamo številna vprašanja, ki pravzaprav pripeljejo na plano energijo, ki je potlačena in jo nato z različnimi kliringi preobrazimo.

Vsakič, ko postavimo vprašanje, kreiramo več možnosti.... in VPRAŠAJTE IN PREJELI BOSTE je ena izmed resnic univerzuma. Ko postavljamo vprašanja začnemo kreirati spremembo in številne možnosti.... Kaj, boste spoznali in prakticirali tokom programa, ki je razdeljen na 5 srečanj - 1x tedensko?

Kaj, ko bi se prijavili na delavnico, ki vam za vedno lahko spremeni življenje?

 • Ali si lahko zamislite življenje: brez fizičnih bolečin, strahu in čustvenih bolečin?

 • Ko se prepustimo, živimo tukaj in zdaj, si dovolimo, da ne vemo, kaj sledi v naslednjem trenutku in zaupamo univerzumu, da bo poskrebel za nas postane življenje zelo vznemirljivo.

 • To je povsem drugače, kot, da živimo na star način in se oklepamo različnih bolečih spominov in dram iz preteklosti. Seveda, se še vedno lahko pojavijo različni strahovi, vendar smo se z njimi sposobni soočati na drugačen način.
 • Kdaj, kje, kako?

  5. srečanj po 3 ure (vsako sredo med 18:00 in 21:00 uro)

  1. srečanje bo 28.marca 2012 ob 18:00 uri

  CENA: 200 EUR + 20% DDV

  MARIBOR, točna lokacija bo znana v kratkem.

  Vsak udeleženec brezplačno prejme:

  Do sedaj sem obiskala kliring delavnice obilje, medosebni odnosi in telo. Po vsaki delavnici sem se počutila odlično in z vsakodnevno uporabo posnetih kliringov se mi dogajajo stvari, ki se mi prej niso. Na eni od delavnic sem izpostavila, da imam že od septembra 2011 hude vrtoglavice in sicer, ko se uležem in ko vstanem. Ko smo izvedli kliringe, so vrtoglavice izginile. Lažje se izražam, lažje se odpiram za prejemanje, univerzum mi sporoča in daje na vsakem koraku. Že ko mi ura zvoni zjutraj, naredim kliring in sprašujem. Že nestrpno pričakujem nadaljevanje delavnic. Hvala Marjetka

  Kristina


  Ogledate si lahko tudi video izjavo: http://www.youtube.com/user/SvetangelovMarjetka


  Četudi ste že izkusili Marjetkin briljanten stil in način vodenja delavnic v preteklosti, še niste slišali nič podobnega, kar bo Marjetka podelila z vami na tej čudoviti delavnici. In če bo to vaša prva delavnica z Marjetko; zapomnite si - nikoli več ne boste isti!


  Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
  www.pozitivke.net
  http://www.pozitivke.net/article.php/Angelsko-Telo-Energijski-Angelski-Liftin  Domov
  Powered By GeekLog