Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20240701100536637
NDW: Travme so zdravilne (2/7)

sreda, 3. julij 2024 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

»Travme so popolne, bodite hvaležni za njih«, pravi Neale Donald Walsch

Komaj se je prva neumnost dvignila, je že druga udarila takoj za njo.

»Verjamem, da Bog želi, da bi vedeli…

… da je vse popolno tukaj in zdaj.

In tukaj in zdaj je vse, kar obstaja.

Pozabite na preteklost. Ta ne obstaja, razen
le v spominu. Opustite jo. In nehajte skrbeti, kako
boste preživeli jutri. Življenje se nadaljuje.
Tukaj in zdaj - bodite pozorni na to in
in vse bo dobro.

Sprejmite sedanji trenutek s hvaležnostjo in
in ga boste spremenili v vse, kar imate in
na kar ste čakali.«

Če se spomnite vica o kmetu in debelih hruškah, gre tu za isto foro. Popolno je samo tisto, kar popolno, kar pa ni popolno, ni popolno.

To je še en primer karmičarskega kršenja logike B je A oziroma nepopolno je popolno oziroma Zlo je Dobro.

Človeku, ki je včeraj umrla žena, je danes ostal brez službe, jutri pa bo izvedel, da je zbolel za rakom, ni vse popolno. Ravno obratno, vse mu je totalno nepopolno.

Zlo je popolno samo zlim bitjem, psihopatskim sadistom, mučiteljem in morilcem. In Nealu in njegovemu »bogu«, ki je v resnici le karmičarski hlapec, človek z drugega planeta, ki se pretvarja, da je »Stvarnik« in »bog Enosti«.

V sočasnosti Obstoja, v katerem se Vse, kar obstaja, dogaja sočasno in se bo dogajalo do večnosti, soobstaja preteklost, sedanjost in prihodnost. Nealova izjava, da preteklosti ni več in da obstaja samo še v spominu, je le še ena laž.

Seveda je pomembno, da živite tukaj in zdaj, saj drugače tudi ne morete, obenem pa je dobro načrtovati tudi prihodnost, ki bo že jutrišnja sedanjost in pojutrišnja preteklost.

Le kdo pri pravi pameti bi bil hvaležen za bolečine, poškodbe, bolezni, revščino, lakoto, nasilje, trpljenje in smrt?

»Sprejemanje sedanjosti z hvaležnostjo« oziroma v prevodu sprejemanje Zla kot Dobrega je značilna karmičarska manipulacija z ljudmi. Še posebej jo imajo radi verniki, ki mazohistično uživajo v trpljenju, saj v svoji verski blodnji mislijo, da bodo s tem odplačali dolgove bogu, da se jih bo usmilil in poslal v nebesa.

Bogovi so namišljeni, težka življenja in trpljenje pa je resnično. Verniki lahko od muke tudi živi umrejo, a ne bodo prišli v nebesa, ker ta ne obstajajo. Po smrti so jih v starem Karmičnem sistemu pričakali brezčutni karmičarji, jih prisilili, da so v enem tednu na tabličnem računalniku pregledali ravno minulo življenje, potem pa so jih s posebno napravo hladnokrvno spremenili v njihove inkarnante in jih tako še drugič ubili. Nobenih bogov, jezusov in angelčkov ni bilo na oni strani potoka, le še druga in večna smrt.

Na koncu zgornje Nealove spakedranke je za krono še izjava, ki že tako zmedene neprebujene ljudi in posebej vernike, ki slepo verjamejo v vse neumnosti, samo če so napisane v bibliji ali kdo reče, da je to rekel bog, samo še bolj zmeša. Če sprejmemo sedanji trenutek s hvaležnostjo, ga lahko »spremenimo v vse, kar imamo in na kar smo čakali«.

Halo! Ali Neal sploh bere, kaj piše in ali se zaveda, kako nesmiselna izjava je to?

Vzemimo zgornji primer človek, ki bo v treh dneh doživel tri hude dogodke, ki mu bodo popolnoma spremenile življenje na slabše. Če bi bil na njegovem mestu Neal, bi vse tri karmične hudobije sprejel s hvaležnostjo in jih spremenil - v kaj - »v vse, kar ima«. Kako se to sploh naredi in v kaj konkretno »od vsega, kar ima« bo spremenil smrt, brezposelnost in bolezen. V drugem koraku pa bo še dobil »na kar je čakal«. Ali je čakal na ženin odhod, odpoved v službi in raka? Noro!

Dragi prijatelji, ne nasedajte na karmične neumnosti in zamaskirano Zlo v kičaste religiozne bedarije, kot je »žalost je veselje«. Če ste hvaležni, bodite hvaležni za Dobro. Jasno ločite Zlo od Dobrega, bodite dobri in ostanite v Dobrem.

Se nadaljuje.

Vse najboljše za vse.

Seno Naslovnica: Kristopher Erwin

Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse štiri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20240701100536637Domov
Powered By GeekLog