NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 13-dec
 • Božični koncert MePZ KUD Coda

 • četrtek 14-dec
 • Čarobni gozd

 • petek 15-dec
 • Moj živòt je ROKentROL

 • sobota 16-dec
 • Božični Zeleni Sejem

 • nedelja 17-dec
 • Koncerti na Novem trgu

 • ponedeljek 18-dec
 • Moj živòt je ROKentROL

 • torek 19-dec
 • Igudesman & Joo

 • sreda 20-dec
 • Praznični sejmi

 • petek 22-dec
 • Koncerti na Pogačarjevem trgu

 • sreda 27-dec
 • Jaslice iz slame

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Vesoljsko Poročilo št. 8: kontrolorji Zemlje so Sivili in Beleni (1/2)   
  sreda, 20. september 2023 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Kot lahko berete v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu me je leta 2015 obiskal Veliki Črni Oblak, energijsko bitje iz višjih dimenzij. Rekel mi je, da je navdušen nad mano in da me bo vodil od 9. do 12. dimenzije. Od avgusta do oktobra istega leta sva se še nekajkrat srečala v sanjah, potem pa se osebno nisva več videla in pogovarjala.

  Zadnjič sem ga videl decembra 2018, ko je lebdel na moji levi strani, ko sem sedel pri pisalni mizi. Oblak ga kličem zato, ker je po videzu kot oblak črne in zelo svetleče barve. Lahko spreminja videz in velikost po želji ter se spremeni, v karkoli hoče. V sanjah sem ga videl kot velikansko bitje, ki je zasedalo celoten vidni prostor, ko pa je lebdel pri meni doma, je bil velik približno 40 krat 20 centimetrov.

  Zdaj vem, da je Veliki Črni Oblak približno jeseni istega leta sem pripeljal dve skupini: naše vesoljce in kontrolorje. Verjetno ste slišali za rek: »Tako zgoraj, kot tudi spodaj«, po katerem sem ugotovil, da v njihovem svetu veljajo ista pravila kot v našem. Naše celotno vesolje je v resnici pod kontrolo bitij, ki živijo nad našim vesoljem in so po zaporedni razlagi tudi ustvarila naše vesolje. Nekoč pred davnimi časi so v naše vesolje poslali eno ali dve bitji, ki sta se tako »inkarnirala« v »telo« našega vesolja. Potem se je ali sta se delila na vse nižja bitja in po tej razlagi smo nastali tudi mi kot najnižja bitja v tem vesolju.

  Ta, zaporedna in vzročno posledična razlaga Življenja in tudi našega vesolja, je napačna, saj se v resnici dogaja vse sočasno. Zaradi lažjega razumevanja pišem v zaporednem načinu, čeprav mi v resnici nismo nastali iz višjih bitij z njihovo delitvijo na nižja bitja, temveč obstajamo od vedno na svoji časovnici, kar seveda velja tudi za njih in za vsa druga bitja v vseh vesoljih.

  Ker nismo imeli neposrednega vpogleda v dogajanje v zgornjem delu našega vesolja, sem lahko po pristopu »Kot zgoraj, tako spodaj« predvideval, da tudi oni živijo po istem sistemu, ki je prišel v naše vesolje skupaj s pred-programiranim enim ali z dvemi energijskimi bitji, ki je bilo ali sta bili prvi bitji v našem vesolju. Po tem lažnem sistemu naj bi Življenje in Vse, kar je, delovalo po principu ravnotežja med Dobrim in Zlim. Po tem sistemu je delovala tudi Zla Karmična organizacija, katero smo na srečo že ukinili. Zdaj je na vrsti ukinitev tega istega sistema tudi v višjih dimenzijah, in to vse do vrha našega vesolja.

  Ideologija, sistem in enačba Zla

  Ta teorija in praksa, ideologija in sistem, trdi, da mora biti Dobro uravnoteženo z Zlom, drugače je Slabo. Če je samo Dobro, ni dobro. Če je samo Zlo, ni dobro. Dobro je, če sta Dobro in Zlo skupaj. Formula se glasi takole: Dobro + Zlo = Dobro. V praksi to pomeni, da so eni stvari namerno, umetno in nasilno dodali njeno nasprotje, da bi ju »uravnotežili«.

  Ko so karmični scenaristi pisali scenarije za naša življenja, so skrbno pazili, da bosta Dobro in Zlo enakomerno razporejena. S tem, da so v času zaradi izredno negativnega vpliva Zla na vsa bitja tudi sami postajali vse bolj zli, pokvarjeni in nasilni psihopatski sadisti, ki so na tehtnico dajali vse več Zla in vse manj dobrega. Po njihovi formuli so uravnoteževali Dobro in Zlo na vsem nam zelo dobro znane, neprijetne in mučne načine:

  1. Življenje s smrtjo.

  2. Zdravje z boleznijo.

  3. Mladost s starostjo.

  4. Resnico z lažjo.

  5. Mir s strahom, z nasiljem in vojno.

  6. Bogastvo z revščino.

  7. Svobodo s suženjstvom.

  8. Samostojnost z odvisnostjo.

  9. Lepoto z grdoto.

  10. Ljubezen s sovraštvom.

  11. Zrak, vodo in hrano s strupi.

  12. Belopolte z temnopoltimi.

  13. Kavbojce z indijanci.

  14. Policaje s kriminalci.

  15. Normalnost z norostjo.

  16. Veselje z žalostjo.

  17. Srečo z nesrečo.

  18. Uspeh z neuspehom.

  19. Varnost z nevarnostjo.

  20. Delo z lenobo.

  21. Pomembnost z Ubogostjo.

  22. Elito z rajo.

  23. Gospodarje s hlapci.

  Ko so tako uravnotežili večino pomembnih stvari, jim je ostala le še človeška pamet. Kako bi jo čim bolj pokvarili in poneumili, so se spraševali dolgo v črno noč. Že vem, se je spomnil najbolj zatohel karmičar, ki je kar gnil od hudobnosti, z vero. Karmičarji so kar skočili in zakričali, kaj zakričali, zarenčali kot podivjane hijene, to je pravo ravnotežje. Kaj hitro so ugotovili, da je vera posebna utež, saj ljudi prisili, da se odpovedo osebni moči, svobodi, samostojnosti in suverenosti ter postanejo šibki, hlapčevski, odvisni in podrejeni. Vero so zapakirali v religijo in ji za dobro vago dodali še kičasto ikonografijo, scenografijo in kostumografijo in Sveta Maša Zla je bila pripravljena.

  24. Zdravo pamet z vero.

  Potem so si izmislili še boga, Cerkev in biblijo ter jih poslali med ljudi, da jim Laž in Neumnost, z roko v roki in preoblečeni v vero preženeta iz glav zdravo pamet in se v njih sami naselita ter se delata pametni.

  Celotno vesolje je bilo v Ravnotežju Zla, ki naj bi bilo Dobro

  To, da je ravnotežje med Dobrim in Zlim potrebno, koristno in celo nujno, je navadna in grda Laž, absurd in nesmisel, vendar so kljub temu tudi najvišja bitja v našem vesolju delovala in delno še vedno delujejo po tej enačbi Zla. In to kljub temu, da je bila ta ideologija Zla tudi za njih škodljiva, uničevalna in smrtonosna, saj so se vsi žrtovali temu sistemu in na koncu umrli. Ta sistem lahko opazujemo le še na našem planetu in nikjer drugje v našem vesolju do 8. dimenzije, saj na drugih planetih ni več Zla v nobeni obliki. Na Beleni in Tebi v 10. dimenziji že ukinjamo stari sistem Zla, medtem ko Oblaki nad njimi očitno še vedno delujejo po »ravnotežju«.

  Zaradi tega je Veliki Črni Oblak leta 2015 sem pripeljal dve skupini: Seline, naše dobre prijatelje iz 6. dimenzije, ki jih imenujem naši fantastični vesoljci, in - to smo izvedeli avgusta - Belene iz 10. dimenzije. Selini so dobili vlogo dobrih bitij, Beleni pa vlogo slabih. Selini naj bi nam pomagali, Beleni pa omejevali, blokirali in škodovali, s tem, da so kontrolirali tudi naše vesoljce in mene.

  Naši vesoljci so mi povedali, da prvi dve leti po prihodu niso delali nič in da so bili v totalni blokadi. Niso vedeli, kje so, kaj bodo tukaj delali, koliko časa bodo tu, obenem pa tudi niso mogli komunicirati s svojimi domačimi, da bi jim povedali, da so živi. Njihovo delovanje se je začelo šele decembra 2017, ko so na Palkiju po mojem predlogu ozdravili vse bolne ljudi, ki so bili v bolnicah. S tem čudežnim dejanjem se je začelo tudi osvobajanje našega vesolja od 3. do 8. dimenzije od Karmične organizacije. Danes lahko jasno vidimo, da je celoten projekt sestavljen iz 3 delov:

  1. Najprej smo osvobodili en planet - planet Palki.

  2. Potem smo osvobodili celotno vesolje.

  3. Ostal je le še en planet, planet Zemlja.

  Ta sistem, en planet - celo vesolje - en planet je razdeljen v štiri časovna obdobja:

  1. 2015 do 2017, ko so bili naši vesoljci že prisotni, a še niso delovali. Nekega dne bomo izvedeli, zakaj so jih Oblaki in Beleni toliko časa blokirali.

  2. 2017 do 2019 - v tem času smo osvobodili prvi planet pod karmično okupacijo, planet Palki.

  3. 2019 do 2021 - v tem obdobju smo osvobodili celotno vesolje, razen Zemlje.

  4. 2021 do 2023 - v tem času smo naredili še veliko drugih, pomembnih in koristnih projektov za razvoj našega vesolja in zdaj samo še čakamo na ukinitev blokade Zemlje, ki je po vseh znakih zelo blizu.

  Celotni projekt bomo predstavili po osvoboditvi Zemlje v knjižni zbirki in seriji dokumentarnih filmov. Že zdaj lahko o našem delu berete v moji seriji knjig Pisma Palkijem, v knjigi Deklaracija o prihodnosti Zemlje po koncu karmičarske blokade planeta ter v mojih člankih.

  Po tem projektnem in časovnem vzorcu, ki je lahko prepoznaven, se letos izteče 4. dvoletje, v katerem naj bi se tudi končalo osvobajanje našega vesolja. To seveda pomeni, da bi bila letos lahko osvobojena tudi Zemlja. Če ne prej, bomo 1. 1. 2024 videli, ali je ta vzorec deloval, ali ne. Do sedaj se je vse odigralo točno po tem vzorcu in po najnovejših dogodkih bi se lahko celotni projekt tudi končal z osvoboditvijo Zemlje do konca leta 2023.

  Se nadaljuje.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse štiri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20230918193824909

  No trackback comments for this entry.
  Vesoljsko Poročilo št. 8: kontrolorji Zemlje so Sivili in Beleni (1/2) | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,98 seconds