Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20221201135041306
Kakšna je razlika med starim in novim bogom? (3/2)

ponedeljek, 5. december 2022 @ 05:02 CET

Uporabnik: SENAD

Neal Donald Walsch in njegovi Razgovori z bogom

V knjigah Neala Donalda Walscha (v nadaljevanju NDW) Razgovori z bogom njegov bog, ki je eden izmed novih bogov, pravi, da nad našim vesoljem obstaja t. i. Končna Resničnost, v kateri živijo bogovi posameznih vesolij. Izraz »končna« naj bi pomenilo, da nad njimi ni nikogar več, razen glavnega Kreatorja. Morda je On ta glas, ki jih pošilja v »inkarnacije« v nižja vesolja.

Ko v sebi slišijo glas »čas je«, odidejo v nižje vesolje, v katerem nastopajo kot Kreatorji oziroma Stvarniki tega vesolja, po domače bogovi. Iz njunega razgovora ni mogoče ugotoviti, ali je NDW bog »bog bogova«, kot rečejo na jugu, glavni Bog vseh bogov in glavni Kreator Vsega, kar obstaja, ali le en izmed navadnih bogov, ki so Kreatorji posamičnih vesolij in se še vedno »inkarnirajo«, s tem, da je so vesolja njihova nova »telesa«.

Glede na značilnosti Kreatorsko Absorbcijskega Karmičnega sistema v našem vesolju, ki ne deluje več, saj smo Karmično organizacijo že ukinili, njen Zli načrt pa se izvaja samo še na Zemlji, kjer se tudi že izteka, predvidevam, da »Končna Resničnost« še ni končna, saj se višji bogovi še vedno inkarnirajo oziroma odhajajo v nižja vesolja.

To pomeni, da po tem sistemu še niso dovolj razviti, da se ne bi več inkarnirali, kot je bilo to v praksi v našem vesolju. Ljudje so se inkarnirali, dokler niso dobili dovolj izkušenj, potem pa so se nehali. Kakšno je dejansko stanje in kdo živi kje in dela kaj, bomo izvedeli, ko bomo dobili oziroma si razvili dovolj visoke sposobnosti, da bomo to lahko preverili. Do takrat pa bomo brali in poslušali različne mitološko religiozne zgodbe in Zgodbe.


Inkarnacija novega boga v vesolje. Foto: Embodiment Celestial @zenzaydus Twitter

V vsakem primeru lahko rečem, da so glavni Kreator, ki v resnici sploh ne obstaja, saj Obstoj ni bil nikdar ustvarjen, nadbogovi in bogovi nezavedajoča se bitja, ki so ustvarila Zlo. Tega zavedajoča se bitja Čistega Zavedanja ne bi nikdar naredila, saj je Zlo proti Življenju. Edini smisel obstoja in delovanja Zla je uničenje Vsega, kar obstaja, in to tudi s samim Zlom vred. Bitja in ljudje, ki delujejo kot Zli, so nezavedajoči se, nevedni, neumni in nasilni.

To velja za glavnega boga, nadbogove, bogove, absorbante in karmičarje ter tudi vse ljudi, ki živijo na planetih. Nezavedanje pomeni, da se ne zavedajo Čistega Zavedanja kot svoje Biti. Nevedni pomeni, da ne vedo, kdo so in ne poznajo Resnice o Obstoju, sočasnosti Obstoja, sebi in drugih bitjih. Zaradi nevednosti so ugibali in predpostavljali ter ustvarjali številne neumnosti, kot so na primer religije. Ker so neumnosti lažne in nenaravne, je edina možnost, da jih ohranjajo, nasilje. Vidimo, da so religije, ki izpolnjujejo vse štiri pogoje, NNNN (nezavedanje, nevednost, neumnost in nasilje), eden glavnih razlogov za sovraštvo, nasilje, trpljenje in smrti v zgodovini človeštva.

New Age verniki novega boga

Stari in novi bog sta si zelo različna in tudi njuni verniki so drugačni. Čeprav je vernikov novega boga zelo malo, le del New Age skupnosti, niso nestrpni, jezni, rasistični, homofobni in sovražni do vseh, ki niso njihove vere, tako kot na primer zagriženi križščani.

V političnem pogledu je novi bog levičar, saj so njegovi verniki njegovi deli, ki so enakovredni in enakopravni njemu oziroma so on sam. Njegovi verniki so bolj umirjeni, sproščeni in svobodni. Ker so vsi le del boga, se počutijo enakovredne in enakopravne. Oni so prijatelji v bogu, ne pa ponižni in podrejeni božji hlapci. Novi verniki niso novemu bogu nič dolžni, na njih ni jezen, ni jih preklel in izgnal iz raja v pekel. Novi bog svojim vernikom ne postavlja nobenih pogojev, od njih ne pričakuje nič in ne zahteva ničesar.


Foto: DW

V novi religiji ni Zla, Satana in pekla ter je že samo zaradi tega bolj »napredna« oziroma manj škodljiva od stare religije, ki je ena sama travma, v kateri verniki hudo trpijo med dvema ognjema starega boga in njegovega črnega brata dvojčka Satana. V novi religiji ni sovraštva do drugih ras, oseb z drugačno poltjo kože, drugih narodnosti, imigrantov, južnjakov, pripadnikov LBGT skupnosti, žensk, feministk in prostitutk, in pozivanja k preganjanju in ubijanju nevernih, drugače vernih oziroma krivovernih, levičarjev, svobodomiselnih in nepolitičnih.

Kljub razlikam med starim in novim bogom ter obema religijama, se oboji verniki, stari in novi, zaneseno žrtvujejo za »Višje Dobro« in so del »Nečesa Večjega«, stari za Jahveja, novi za boga Enosti oziroma za Enost samo.

Ne stara ne nova religija nimata niti enega dokaza za obstoja boga. Njihov edini in glavni »dokaz« je, da oni verujejo v boga. Smisel vere je ravno v veri sami, zato za boga ne potrebujejo dokaza, dokaz bi jim bil samo v napoto. Vera mora ostati v sferi fikcije, izmišljije in se ne sme nikdar spustiti na realna tla trdne resničnosti, saj potem ni več vera.

Kako lahko sami preverite, če so religije resnične oziroma potrdite, da so lažne?


Prosvetljenje. Foto: Psychology Today

Predlagam vam, da uporabite moje vaje za prebujanje, se prebudite in zaveste Čistega Zavedanja, v katerem bosta z lahkoto spoznali Resnico o Obstoju, sebi in drugih ter dojeli, da Kreator ne obstaja, saj to ni mogoče. S tem boste tudi razumeli, da so vse religije navadne izmišljotine, ki so namenjene manipuliranju z ljudmi. Vaje za prebujanje dobite na tej povezavi: https://www.pismapalkijem.si/2019/10/03/kako-postati-cudovito-bitje-cistega-zavedanja-brezplacna-knjiga-in-vaje-za-prebujanje/

Čistega Zavedanja, ki nam omogoča zavedanje, pozornost in prisebnost, in Energije, iz katere so narejeni vsi planeti, ljudje, živali in materialni objekti, ni mogoče ustvariti in uničiti, zato t. i. Kreator ali Stvarnik kot bog ne obstaja. Vse v Obstoju, ki je večen, se dogaja sočasno in se je že zgodilo oziroma se bo dogajalo za vedno.

Letos poleti smo skupaj z našimi prijateljskimi vesoljci ustvarili šest novih planetov, na katere preseljujemo umrle Zemljane. Na novih planetih ni več religij, sekt in kultov. Umrli z lahkoto dojamejo, da so bile religije na stari Zemlji le prevara, saj osebno vidijo, kaj se zgodi po smrti. Namesto boga, Jezusa in angelčkov oziroma karmičarjev jih pričakajo naši prijazni in prijateljski vesoljci, ki jih pregledajo, jim dajo nova, mlada, zdrava in lepa telesa in jih preselijo na nove planete, kjer dobijo brezplačna posestva in hiše z najsodobnejšo vesoljsko tehnologijo. Po osvoboditvi stare Zemlje boste vse to dobili tudi vi.

V naslednji seriji člankov bom komentiral elektronska sporočila NDW z naslovom »I believe God wants you to know« (»Verjamem, da bog želi, da veste«), ki predstavljajo novo religijo boga Enosti. V prvem delu bom predstavil pripovedko z naslovom Mala duša in sonce, v kateri novi bog pomaga malim dušam, ki ga prosijo za Zlo.

Vse najboljše za vse.

Seno

Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse štiri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20221201135041306Domov
Powered By GeekLog