Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20221011101057902
Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok presegel pričakovanja

torek, 11. oktober 2022 @ 10:10 CEST

Uporabnik: Sonce

Arboretum Volčji Potok je po nekajletnem premoru zopet postal prostor navihanega, aktivnega in barvitega otroškega dogajanja, ki je privabil številne družine iz celotne Slovenije. V nedeljo, 9. oktobra 2022, sta Arboretum napolnila otroški smeh in vriskanje, saj se je ponovno zgodil Čarobni dan!

Kljub temu, da so temperature že precej jesenske, se obiskovalci - tako mali kot veliki, niso dali motiti in so uživali v številnih aktivnostih, ki so bile zanje pripravljene na Čarobnem dnevu. Med drugim so se lahko preizkusili v jahanju konjev, streljanju z lokom, ustvarjali na ustvarjalnih delavnicah, tekli z Zdravkom Lidlom in še mnogo več.

Najbolj pogumni so lahko pobožali eksotične živali, se povzpeli v visoke krošnje dreves ali se preizkusili v borilnih veščinah. Vsi obiskovalci pa so uživali tudi v pestrem dogajanju na odru. Čarobni dan je ponudil zanimive nastope, med katerimi so bili operna pevka Natalija Radić, Anže Šuštar, pevci številnih glasbenih šol, in mnogi drugi. Seveda tudi tokrat ni šlo brez čaranja s Čarodejem Tonijem, ki vedno navduši staro in mlado!

Organizatorka dogodka Barbara Novak je o dogodku povedala: »Kljub temu, da nam je vreme v letošnjem letu povzročilo veliko preglavic, me izjemno veseli da smo končno uspeli izpeljati Čarobni dan! Množica obiskovalcev, ki je obiskala dogodek, je potrditev da so se tudi družine veselile Čarobnega dne in ga obiskale tudi v poznejšem, jesenskem terminu, ki pa ima v Arboretumu nedvomno svoj čar. Upamo, da se kmalu zopet vidimo«, je zaupala Barbara. Obiskovalce je s kratkim nagovorim pozdravil tudi g. Matej Slapar, župan občine Kamnik.

Glavni organizator dogodka, Zavod Zaupanjem je s pomočjo pokroviteljev in partnerjev Čarobnemu dnevu vdihnil tudi dobrodelno noto, saj bodo otrokom iz socialno ogroženih družin omogočili obisk različnih tečajev in drugih izvenšolskih aktivnosti.

Fotografije dogodka si lahko ogledate TUKAJ.

Foto: Krištofer Čepon Povšič

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20221011101057902Domov
Powered By GeekLog