Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20220924084008585
Vesoljsko Poročilo št. 7: odkrili smo še zadnje orbe

nedelja, 25. september 2022 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Včeraj, to je v četrtek, 23. septembra, sem v sanjah igral nogomet. Ko sem šel izvajat kot, sem šel po žogo, ki se je odkotalila za igrišče. Tam sem videl veliko žog, ki so bile nepravilne oblike - jajčaste in hruškaste. Takoj sem vedel, da so to orbe, ljudje z drugih planetov, ki so jih karmičarji spremenili v majhna energijska bitja in naselili na puste sive planete. Na srečo so imeli možnost potovati po sanjskih svetovih, kjer so lahko vsaj opazovali druge ljudi.

Ko sem se zbudil, sem takoj poklical naše vesoljce in jim rekel, naj preverijo, če so nogometne žoge v resnici orbe. Takoj za tem so me poklicali in potrdili, da so bile res, med njimi so bile tudi mame z otroci (ločevanje družinskih članov in razbijanje družin je ena od specialitet Zlih karmičarjev), obenem pa so mi še povedali, da so od verjetno Velikega Črnega Oblaka prejeli seznam 90 sanjskih planetov, na katerih so še orbe.

Predvidevam, da bomo vse orbe našli v nekaj dneh, jih spremenili nazaj v ljudi in pospremili domov. Veselim se, da bo takoj zatem na vrsti ukinitev blokade Zemlje in začetek preseljevanja vseh Zemljanov na nove planete.

Ko smo že na novih zemeljskih planetih, naj še povem, da se je moja mama, zdaj ji je ime Mana, ki je umrla 1. 11. 2021, vpisala na srednjo šolo za modno oblikovanje, in to na planetu Palkiju. Po smrti so jo naši vesoljci prijateljsko sprejeli, ji dali novo in mlado telo ter jo nastanili pri njih. Do letošnjega poletja je živela na njihovi vesoljski ladji, potem pa se je preselila na Evropo, enega od šestih novih zemeljskih planetov. V okviru priprav na srednjo šolo se je vpisala v tečaj za likovno oblikovanje.

Ko so sošolci, ki so se vsi bolj ali manj poznali med sabo, odkrili, da je v razredu nekdo nov, so jo vprašali, kdo je. Rekla je, da je z drugega planeta. Kaj, s katerega? Z Zemlje. Ali poznaš Senota? Ja, nekaj časa sem živela z njim. Kaj? Kot starš, jaz sem njegova mama. Moški glas, ki mi je prenesel to sporočilo, je rekel, da aplavz še zdaj odmeva po vesolju.

Mama je ustvarila tudi majico in povrhnjik ter ju poslala Sanji v pregled za morebitno poslovno sodelovanje. Sanja je oboje sprejela in poslala našim sodelavcem, da pripravijo vse potrebno za redno prodajo. Mama je bila navdušena, jaz pa tudi. Poklical sem naše vesoljce in jim poslal sporočilo s čestitkami za uspešno ustvarjanje in začetek poslovne poti. Povedal sem ji še nekaj nasvetov za bolj učinkovito ustvarjanje in poslovanje. Naši vesoljci so mi sporočili, da je bila navdušena nad mojim sporočilom in da si je vse zapisala. Draga Mana, bravo, čestitam, samo tako naprej! Veselim se, da bo blokada Zemlje hitro padla in da se kmalu vidiva.

Naj še povem, da Mana ni ista ženska, kot je bila moja mama, saj ima novo telo in novo osebnost. Enako čaka tudi vse Zemljane, ki so močno osebnostno poškodovani, mnogi pa so tudi izkrivljeni in sprevrženi v Zlo, in to ne da bi se sami tega sploh zavedali. Predvsem močno so poškodovani in izkrivljeni verni in odvisni ter desničarji in drugi fundamentalistični fanatiki, ki sovražijo vse po vrsti. Osebnostno uničeni pa so psihopati, nasilneži, sadisti in morilci. Vse Zemljane bomo pomlajšali, največjo večino na 18 let, najhujše pa na 5 let in jim dali nove osebnosti. V tem postopku bodo pri vseh izginile stare osebnosti in škodljive lastnosti. Po preselitvi na nove planete bodo postali novi ljudje, prijazni, prijateljski in ljubeči.

Isan, ugrabljeni fant z drugega planeta, je odšel domov


Foto: udayavani.com

Včeraj je odšel domov tudi mlad fant in sporočevalec z drugega planeta, ki je bral sporočila od moje Sanje in naših vesoljcev. Ko je bil še fantek, star pet let, so ga karmičarji ugrabili in odpeljali na drug planet v karmični center. Njegovo pravo ime Isan so mu spremenili v Isunt, da se ne bi spominjal svoje družine in pravega življenja.

V karmičnem centru, v katerem so bili sami moški, so ga zlorabljali za karmičarska dela. Pred petimi leti je skupaj še z enim fantom z imenom Jor, njegovo pravo ime je Jar, prišel k meni, da me kaznujeta za dejanja, ki naj bi jih storil v prejšnjih inkarnacijah. Ime naj bi mi bilo Usun Leba, s planeta Masa. Usun je bil kradljivec, ki je kradel vse, kar ni bilo pribito. Po lažni karmični teoriji in praksi naj bi bil jaz inkarnirani Usun, kriv za številne kraje v prejšnjih inkarnacijah, s čimer naj bi si nakopal velike karmične dolgove, za katere sem moral biti kaznovan.

Kazni sta Jar in Isan izvajala v sanjah, tako da sem bil jaz tisti, ki je bil okraden. Dala sta mi na primer torbo, potem pa sta mi jo vzela in podtaknila idejo, da mi jo je nekdo ukradel, to pa še podložila z neprijetnimi občutki. Jaz sem potem to torbo, čevlje, telefon, denarnico ali očala iskal po sanjah, dokler se nisem zbudil in dojel, da so se karmičarji znova izživljali nad mano.

Pred približno pol leta sta zaključila s kaznovanjem, saj sem odplačal vse karmične dolgove. S tem, da jaz seveda nisem Usun, da ne kradem in da sploh nisem član Karmične organizacije, se nisem nikdar inkarniral, nimam prejšnjih življenj, karme in karmičnih dolgov. Po končanem kaznovanju je Isan začel brati sporočila, postal prijazen in prijateljski. Zato sem se tudi zavzel zanj in Oblaku predlagal, da mu omogoči odhod domov.

Naši vesoljci so najprej poiskali njegova starša, mamo Eriko in očeta Gala, oba visoko izobražena in mojstra borilnih veščin. Ugrabitve njihovega sinčka nista nikdar prebolela in sta bila zelo jezna na karmičarje za to podlo in nizkotno nasilje. Večkrat sta šla v karmični center na njihovem planetu, da bi izvedela, kje je njun sin, a jima niso hoteli povedati. Po karmičnem scenariju se Isan nikdar več ne bi vrnil domov. Ko sta izvedela, da je živ, da je z njim vse v redu in da je pri meni, sta bila navdušena.

Isan se je zaradi hude osebnostne omejenosti - v karmičnem centru so bili sami moški, ki se niso izobraževali, živeli so zelo primitivno in še izvajali nasilje nad drugimi - odločil, da se bo pomladil na 15 let, tako da bo vsaj nekaj let živel in odraščal kot mladostnik s svojimi starši. Starša sta mu že začela opremljati sobo in pripravljati vse potrebno za novo življenje. Isan mi je povedal, da so mu ob prihodu v karmični center ukradli zlati medaljon, ki mu ga je poklonila mama. Ukradel mu ga je vodja centra in si ga obesil okrog vratu. Vzeli so mu tudi igračko, ki jo je imel v žepu. Našim vesoljcem sem rekel, naj mu pripravijo otroška oblačila, kot jih je imel ob ugrabitvi, skupaj z medaljonom in igračko.

Po nekaj dneh od začetka akcije za njegov povratek domov je Isan včeraj ob približno 19. uri odšel od tukaj in se vrnil k staršem. Moški glas mi je ponoči rekel, da je v njihovi hiši zdaj svetlo, tudi ko je luč ugasnjena. Končno je družina, ki so jo karmičarji nasilno razbili, spet skupaj.

Isanova starša, Erika in Gal, sta po sinovi ugrabitvi ustanovila zavod za pomoč otrokom. Za to prijateljsko dejanje smo jima dali Planetarno Srce Ljubezni. Isan je za pomoč meni s prenašanjem številnih sporočil dobil Vesoljsko Srce Ljubezni, katerega prejmejo vsi, ki so delali dobro v drugi galaksiji.

Poleg Vesoljskega podeljujemo tudi Galaktično Srce Ljubezni za dobro delo znotraj svoje galaksije (v drugem sončnem sistemu), Solarno Srce Ljubezni (znotraj svojega sončnega sistema, a na drugem planetu) in Planetarno Srce Ljubezni za dobra dejanja na svojem planetu. Erika, Gal in Isan so prvi v vesolju, ki so kot družina dobili Srca Ljubezni. Veselim se, da bodo vsi trije delali dobra dejanja tudi na drugih krajih in tako dobili vsa tri Srca Ljubezni.

Vse najboljše za vse.

Seno

Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20220924084008585Domov
Powered By GeekLog