Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20220903125833626
Jaz nisem AntiKrist (6/6)

sreda, 7. september 2022 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Če mislite, da si vsi ljudje želijo dobrega življenja, miru in sreče, boste verjetno zelo presenečeni, ko boste ugotovili, da temu ni tako.

Damlad Axmad Dasar je v skupini The Atheist Experience Fan Group Atheist vs Theist Debates na Facebooku odločno izpostavil problem AntiKristovstva z istoimenskim naslovom zapisa.

Ker gre za izredno nenavadne in izkrivljene izjave, objavljam originale s prevodi:

»The Anti-Christ Problem.

It’s just a hypothetical scenario. I know you don’t believe this. So relax. Okay. The question is for atheists. We believe, in our eschatology, a figure called the False Messiah. He will claim to be God. He will perform many convincing, persuasive and compelling miracles. He will provide material benefits. Those who follow him will seemingly be in bliss and pleasure. And those who resist and insist to not follow him, he will put them in severe conditions. Will you accept him to be God because: 1. After all, he is Empirical. You can see him and touch him. 2. He is giving material benefit that no one else could give. 3. He will perform many astonishing miracles. I don’t think many atheists will reject him. No. All atheists will accept and follow him. Do you know what I would say to him? “f*ck off, charlatan.”

“Problem antikrista.

To je le hipotetični scenarij. Vem, da v to ne verjamete. Zato se sprostite. Dobro. Vprašanje je namenjeno ateistom. V naši eshatologiji verjamemo v lik, ki se imenuje lažni Mesija. Ta bo trdil, da je Bog. Storil bo veliko prepričljivih, prepričljivih in prepričljivih čudežev. Zagotavljal bo materialne koristi. Tisti, ki mu bodo sledili, bodo navidezno v blaženosti in zadovoljstvu. Tiste, ki se mu bodo upirali in vztrajali, da mu ne bodo sledili, pa bo spravil v hude razmere. Ali ga boste sprejeli za Boga, ker: 1. Navsezadnje je empiričen. Lahko ga vidite in se ga dotaknete. 2. Daje materialno korist, ki je ne bi mogel dati nihče drug. 3. Opravil bo veliko presenetljivih čudežev. Mislim, da ga veliko ateistov ne bo zavrnilo. Ne. Vsi ateisti ga bodo sprejeli in mu sledili. Ali veste, kaj bi mu rekel? “Odjebi, šarlatan.”

Če razmišljate, da bi Damladu podarili kakšno darilo, raje razmislite še enkrat, saj se vam lahko zgodi, da vas bo odj…l in zraven še grdo preklel. Za fanatične vernike križ-ščanstva in religije trpljenja in smrti je Dobro strup, Zlo pa pravi blagor. Naj vam povem, da lahko po izkušnjah na drugih planetih tudi na Zemlji po koncu karmične blokade in začetku čudežev pričakujemo, da bodo verski fanatiki zavračali nova telesa, mir, zdravje, blaginjo in ta darila označili kot pregrehe, ki prihajajo od AntiKrista in Satana, ter zahtevali staro in slabo, bolezni, trpljenje, kriminal, nasilje, vojne in smrt kot nujne pripomočke za njihovo religiozno pot v onostranstvo.

Pod Damladov apokaliptični članek je Jason Bonner dodal svoj kontraški komentar in mu z enim samim odstavkom pokvaril dan:

»The Church knows damn well, Jesus was no god, so there’s no chance Jesus will ever return. To detour any possible chances of someone attempting to pick up where he supposedly left off, they will accuse anyone who says that they are Jesus Christ as the Anti-Christ. The Anti-Christ is bullshit, it’s a Fail-Safe should anyone call them self the Christ. It’s a shame, the Protestants don’t know about this.«

»Cerkev dobro ve, da Jezus ni bil bog, zato ni možnosti, da bi se kdaj vrnil. Da bi preprečili vse morebitne možnosti, da bi kdo poskušal nadaljevati tam, kjer je domnevno končal, bodo vsakogar, ki bo rekel, da je Jezus Kristus, obtožili, da je antikrist. Antikrist je neumnost, to je varovalka pred neuspehom, če bi se kdo imenoval za Kristusa. Škoda, da protestanti tega ne vedo.«


Ste vi pripravljeni na Jezusov prihod? Kaj mislite, v katero državo bi se najprej spustil? Kaj bi mu rekli, če bi se spustil na vaše dvorišče? Ali bi padli na kolena? Ste že pripravili pirhe, hren in potico? Bi naredili selfi z Jezusom in ga objavili na Facebooku? Photo: churchofjesuschrist.org

Predstavljajte si, da se z nebes z vsemi fanfarami, z novimi sandali in okičen z angelskim perjem spusti Jezus Krist SuperStar in reče: »Jaz sem Jezus«. Verniki pa ga začnejo obmetavati s kamni, zmerjati in poditi: »Izgini, od koder si prišel, ti AntiKrist nečisti!« Kako bi šele ponoreli, če bi bil temnopolt, ženska in levičar.

Ste vi pripravljeni na Jezusov prihod? Kaj mislite, v katero državo bi se najprej spustil? Kaj bi mu rekli, če bi se spustil na vaše dvorišče? Ali bi padli na kolena? Ste že pripravili pirhe, hren in potico? Bi naredili selfi z Jezusom in ga objavili na Facebooku?

Za vas sem pripravil nekaj vprašanj za ogrevanje pred naslednjim, velikim in zelo pomembnim vprašanjem za vas, vašo družino in skupnost:

Ali mislite, da Cerkev res ve, da Jezus ni bil bog?

Ali mislite, da je Jezus res živel, ali pa si ga je Cerkev izmislila?

Če je res živel: kje je zdaj in zakaj se tako dolgo ne oglasi svojim vernikom? Ali mislite, da se bo Jezus kdaj vrnil?

Vprašanje za verne: kako boste vedeli, da je res on in ne AntiKrist?

Vprašanje za neverne: ali bi sprejeli Jezusa, ki bi se javno vrnil na Zemljo kot svojega odrešenika, se krstili, zapustili vse, kar imate, si oblekli žaklovino, šli bosi za Jezusom in začeli nositi svoj križ?

In vprašanje za oboje: in zakaj ne?

Si upate izračunati, če ste AntiKrist?


Kaj bi naredili, če bi formula pokazala, da so vsi predsedniki držav v resnici AntiKristi? Kaj, če je tudi Janša AntiKrist? Photo: observers.france24.com

Tukaj je primer izračuna AntiKrista s priloženo in brezplačno skrivno formulo vred:

»This is insane.

Further evidence proving Obama is the AntiChrist

Obama’s Birthday August 4, 8/4

8/4 is the 216th day of the year

The 8th day of the 4th month of the Jewish Calendar June 21 on Gregorian 6/21

June 21, 1961 (Year of Obama’s birth) Summer Solstice

6/21 or 21/6 666 (6 x 6 x 6 = 216 )

1961 = 17

@TheRealKimShady

Barack Obama was to be the “President” of the

One World Government of the New World Order.

Good vs Evil

Jesus vs Satan

Christ vs AntiChrist

Trump vs Obama

It’s going to be Biblical.«

Tu je še v slovenščini, da boste lahko prebrali tudi v materinem jeziku:

“To je noro.

Še en dokaz, da je Obama antikrist

Obamov rojstni dan 4. avgusta, 8/4

8/4 je 216. dan v letu

8. dan 4. meseca judovskega koledarja 21. junij po gregorijanskem koledarju 6/21

21. junij 1961 (leto Obamovega rojstva) Poletni solsticij

6/21 ali 21/6 666 (6 x 6 x 6 = 216 )

1961 = 17

@TheRealKimShady

Barack Obama naj bi bil “predsednik” ene svetovne vlade novega svetovnega reda.

Dobro proti zlu

Jezus proti satanu

Kristus proti Antikristu

Trump proti Obami

To bo biblično.”

Že samo s tem, ko se to napiše, se šteje, da je trditev, da je Obama AntiKrist, dokazana.

Kaj bi naredili, če bi formula pokazala, da so vsi predsedniki držav v resnici AntiKristi? Kaj, če je tudi Janša AntiKrist?

Ali ste izračunali zase? Ste bili presenečeni? Če je izračun pokazal, da ste AntiKrist, ali ste to mirno sprejeli in objavili na družbenih omrežjih, ali pa ste zamahnili z roko in rekli, da je to samo hec in isto objavili na družbenih omrežjih? Če je izračun pokazal, da niste AntiKrist, pozdravljam in čestitam, ali ste veseli, da niste in ste formulo potrdili kot resnično? Bi formulo priporočili vašemu partnerju in prijateljem in ga ter jih vprašali za rezultat ali pa bi na skrivaj sami izračunali njegovo in njihovo AntiKristovstvo? Kaj bi naredili, če bi vaš skrivni izračun pokazal, da je vaš partner pravi AntiKrist? Bi mu to povedali ali bi skrivali in se delali, kot da ne veste?

Se nadaljuje.

Vse najboljše za vse.

Seno

P. S. Če ste ugotovili, da je formula za izračunavanje AntiKrista popolni nesmisel, vam z velikim nasmehom čestitam. To je lep primer, s kakšnimi bedarijami se ljudje ukvarjajo, v njih verjamejo in še grdo zmerjajo druge, ki so ohranili vsaj malo naravne zdrave pameti in ne verjamejo v bogove, Satane, Kriste in AntiKriste in druge črne mačke.

Naslovnica: thetimes.co.uk

Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20220903125833626Domov
Powered By GeekLog